Adi Minea 6 Semnalează Publicat 22 Mai Este an de fabricație 2006 , autorulota cu alcov , 6 locuri de călătorit , 5 de dormit , dar noi suntem 2 adulți și un copil 13 ani , loc suficient , totul funcțional ( frigider , turmă , boiler , aragaz ) , un singur panou 110 w cu baterie 95 ah .Cumparata de la Cluj în luna 03.2024 , a fost prima văzută și dragoste la prima vedere ( 53000 km ) , la cum arată la interior , nu am probat decât plecările după loc si cum trage motorul 2.0 HDI 84 cp .Am fost la Corda la o revizie de primăvară și verificarea utilităților , unde mi s a confirmat cele spuse de fostul proprietar ca totul este funcțional . Am rulat 1600 de la achiziție , cu un consum cuprins între 8.7 -10.2 , din plin în plin și viteza între 80 -100 km/h. Drumuri bune tuturor pasionaților! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.971 Semnalează Publicat 22 Mai @Adi Minea , foarte, foarte frumoasa! Sa aveti parte de vacante frumoase cu ea! Drumuri bune! PS: bun venit pe forum! 👍 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adi Minea 6 Semnalează Publicat 22 Mai 10 minute în urmă, NRLaurentiu a scris: @Adi Minea , foarte, foarte frumoasa! Sa aveti parte de vacante frumoase cu ea! Drumuri bune! PS: bun venit pe forum! 👍 Mulțumim ! Multa sanatate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.846 Semnalează Publicat 22 Mai @Adi Minea Felicitari pentru achizitie! Multe vacante frumoase! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.352 Semnalează Publicat 22 Mai Felicitări @Adi Minea pentru frumoasa autorulotă! Să aveți parte de ea și multe ieșiri reușite fără evenimente neplăcute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 23 Mai Salutare @Adi Minea , frumoasă "jucărie" să aveți parte de ieșiri minunate și cât mai multe ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei.N 183 Semnalează Publicat 25 Mai Să o stăpâniți sănătoșI, să faceți cat mai multe ieșiri cu ea și să vă aducă numai Zâmbete!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 9 Iunie Sa aveți parte de vacanțe minunate și mii de kilometri Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri