Ion Barbu 56 Semnalează Publicat 30 Mai Salutare dragi colegi, Incepand din luna martie din familia noastra a plecat spre o familie din Oradea vechiul Hobby 540 (care apropo se bucura la maxim de iesiri in natura ) si in acelasi timp a intrat un nou membru , tot Hobby pe care l-am testat deja la o iesire La Slacia Batrana din Carta. Zile frumoase va doresc, 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 30 Mai Foarte frumoasa! Drumuri bune! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei.N 176 Semnalează Publicat 30 Mai Felicitări, arată extraordinar, este superbă și pare că a fost îngrijită exemplar. La cât mai multe zâmbete si la cât mai multe ieșiri memorabile! Planuri de viitor cu ea privind eventual îmbunătățiri sau modificări? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ion Barbu 56 Semnalează Publicat 30 Mai Multumesc frumos, la cate dotari are nu am nevoie de mai mult. Trebuie sa ajung cu ea la o revizie generala si un panou de pe acoperis este un pic umflat si nu stiu de ce. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ion Barbu 56 Semnalează Publicat 30 Mai Legat de planuri, o scurta iesire La Ferma de ziua copilului, nelipsitul Thassos in iunie si mai vedem. Drumuri bune, 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 30 Mai Foarte bine arată, să o folosiți sănătosi și să aveți parte de iesiri minunate ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Mai Felicitări @Ion Barbupentru achiziția căsuței! Arată frumos și întreținut! Să aveți parte de ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 31 Mai Vacanțe cât mai frumoase cu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 9 Iunie Felicitări pentru schimb, arată foarte bine Inviato dal mio CPH2251 utilizzando Tapatalk 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri