Simion Vlada

Salutare dragi colegi !

2 postări în acest subiect de discuţie despre Salutare dragi colegi !

Salutare dragi colegi !

Simion Vlada

Salutare dragi colegi!

Iată că după ceva ani in care am folosit rulota unor prieteni (Knaus Azur 530 din 1994- cumpărată tot cu mine ) am luat taurul de coarne și am devenit proprietar cu acte în regulă al unei minunății de Tabbert Vivaldi 480 din 2004. Evident că am depășit bugetul alocat achiziției, pentru că inițial am alocat 5000 de euro, am vizionat rulote in bugetul alocat, am constatat că nu e ce îmi doresc, am crescut la 6000 ..iarăși nu am găsit ce voiam..iar când am vizionat-o pe aceasta am știut că trebuie să fie a mea, așa că iarăși am suplimentar bugetul. 

O rulota extrem de bine construită (oricum eram setat pe Tabbert, Fendt sau Hymer Eriba), cu o greutate proprie de 1400 de kg, dotări arhi suficiente ( jante aliaj cu anvelope tip C, cupla cu stabilizare, trapa panoramica, toate geamurile cu deschidere, plase insecte și jaluzele perfect funcționale, Truma Vent, boiler doar 220V, rezervor integrat de apa, wc rotativ, chiuveta in afara spațiului de wc/dus, AC dedicat de podea Dometic, chiar și microunde din fabrica, totul funcțional mai puțin frigiderul). Are 2 zone, pat franțuzesc in lungul rulotei, plasat în spate langa baie și colțar in partea din față ce poate fi convertit.

Am tot pendulat in cadrul dimensiunii dorite. Clar vroiam 2 zone dintre care una cu pat fix. Așa este și Knaus-ul..dar la peste 7 m lungime totala este prea mare pentru plimbat pe coclauri românești. Așa că am inceput căutările cu un Dethleffs de 4 m interior. Drăguț..pat fix in fata transversal..dar parca prea..intim.. Așa că logic era să trec la 4.5 m.. Am văzut Hobby..mi-a plăcut configurația cu pat in lungul rulotei, dar avea probleme cu infiltrațiile, și am tot cautat..până am găsit-o pe aceasta..și am închis ochii la cei 30 de cm in plus.

Are cort mare plus extensie, dar cum cei 4 saci de bete și prelate mă intimidează i-am luat o marchiza in săculeț de la Fiamma, plus multe alte mărunțișuri pentru exterior. Urmează o trapa cu ventilator Maxxfan in locul trapei de 40x40 de la dormitor, panou solar pentru că infrastructura de camping este limitata la noi..și timp sa ne bucuram de ea. 

S-auzim de bine!

IMG_20240614_210811.jpg

• Like 2
  • Upvote 1

Distribuie această postare

Link către postare

Fejer Antal

Salutare @Simion Vlada și bun venit în această comunitate! :default_bun_venit:

Distribuie această postare

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.