Valeanu Ciprian 5 Semnalează Publicat 17 Noiembrie Salutare . Eu si fam mea ne gandim sa facem revelionul 2024 in Grecia . Suntem o fam de 2 adulti si 2 copii ( fete 8 si 11 ani) . Daca vrea cineva sa mearga este binevenit . Suntem deshisi la orice propunere . Perioada ar fi plecare dupa craciun 26-27 si intoarcere 3-4 max 7 ian . 0799573800 este nr de tel unde putem tine legatura (momentan pe whatapp pt ca sunt in voiaj). 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 302 Semnalează Publicat 19 Noiembrie Seara buna. In Grecia unde anume? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Valeanu Ciprian 5 Semnalează Publicat 20 Noiembrie Nu avem o locatie anume si suntem deschisi la orice propunere. Doar vrem sa fie o zona mai calda decat in Romania . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stircu 14 Semnalează Publicat 29 Noiembrie cred ca ne vom sprapune patrial . Avem de gand sa plecam pe 30 chiar 31 poate chair 1 ianuarie catre Grecia cu autorulota cu intoarcere Sambata sau Duminica! Suntem o familie cu 3 baieti cu varste 4-6-8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stircu 14 Semnalează Publicat 30 Noiembrie o experienta extrema ar fi muntele Olimp . Daca ai timp ne auzim saptamna viitoare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Valeanu Ciprian 5 Semnalează Publicat 30 Noiembrie @Stircu Hai sa ne auzim pe whatapp . 0799573800 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stircu 14 Semnalează Publicat 6 Decembrie NE AUZIM DE LUNI NU TE DERANJEZ IN WEEK END alex 0770873104 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri