Viorel C.

Conturi sterse

2 postări în acest subiect de discuţie despre Conturi sterse

Conturi sterse

Viorel C.

Datorita faptului ca multi utilizatori care se inregistreaza in forum nu au nici cea mai mica intentie de a face o simpla prezentare in cadrul sectiunii Prezentare Membru, sau sa deschida un Topic in sectiunile din forum, in decursul celor 21 zile avute la dispozitie conform Reguli generale ale forumului, Administratia forumului a hotarat ca aceste conturi sa fie sterse.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel C.

Incet, incet, sper ca fiecare utilizator inregistrat in forum, sa inteleaga ca odata intrat intr-o comunitate cum este aceasta, este bine sa faca macar o simpla prezentare.

Nu-i cere nimeni sa posteze  ceva la care nu se pricepe, sau poate considera ca nu are aptitudini, dar sa se prezinte si sa salute noi veniti, eu zic ca face parte din bunul simt al fiecaruia.

Pentru mine, indiferenta acestor utilizatori, ma lasa rece, asa ca aceia care nu doresc sa se conformeze unei reguli simple, zic eu, sunt liberi sa-si gaseasca o comunitate care le accepta orice atitudine.

Personal doresc (am mai scris pe undeva aceasta) sa devenim o comunitate serioasa si de oameni maturi, tratati cu respectul cuvenit.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.