Vizitator

Laguna Albastra din Fagaras

12 postări în acest subiect de discuţie despre Laguna Albastra din Fagaras

Laguna Albastra din Fagaras

Vizitator

Am campat acolo de joi pana duminica. Doar cateva rulote si corturi, cativa pescari. Vremea superba. Atentie, sambata si duminica nunti , restaurant ocupat.

Am fost foarte incantati de acesta locatie unde ne-am simit foarte bine; am stat intre copacii de langa strand, am facut baie noaptea, a fost foarte liniste.

Alte informatii gasiti dand click pe Laguna Albastra

SAgOO9r.jpg

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Fatu Narcis

Este intr-adevar o locatie superba, conditii excelente, doar ca esti obligat sa platesti si intrarea la piscina (20 lei/adult si 15 lei pt. copil). Eu am fost de Sf. Maria si am prins un week-end cu doua nunti, au bubuit boxele toata noaptea...  Noroc ca am fost obositi dupa drumetii. Apropos, daca ajungeti acolo, vizitati neaparat cetatea si faceti niste drumetii la Balea cascada - traseu usor, Balea lac - traseu dificil si nu ratati chilia sapata in stanca de parintele Arsenie Boca - aici se ajunge pe un traseu usor pana la baza stancii dar urmeaza o portiune foarte dificila, poti urca doar ajutat de niste corzi si cabluri legate de copaci si ancorate de stanci, este foarte abrupt, nerecomandat celor cu rau de inaltime. Oricum, merita efortul de a ajunge sus.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator

Complexul Laguna Albastra este situat la iesirea din Fagaras spre Brasov si este semnalizat cu indicator la drumul european.

Este spatios, curat dispune de o piscina foarte mare si de trei piscine pentru copii. Are restaurant, terasa, 3 lacuri unde se poate pescui.

Spatiu pentru camping este foarte mare(cca. 20.000 mp)  si este dotat cu grupuri sanitare , cu prize pentru curent si loc de alimentare cu apa.Pentru gratare si focuri de tabara sunt amenajate spatii speciale.

Tot campingul este foarte bine ingrijit, cu zona de iarba verde, zona de lacuri, zona cu soare si zona cu umbra.

Piscina are o forma interesanta, iesita din clasicul si plictisitorul patrulater. Se intinde pe 2000 de metri patrati si are apa incalzita, la 25 grade; adancimea variaza, intre 100 si 180 centimetri. In zona unde bazinul are 1 metru adancime se afla o ciuperca pe care periodic cade apa, distractie garantata pentru copii sau pentru cei care sunt amatori de un masaj cervical.

Bazinele copiilor, in numar de 3, comunica cu cel mare, dar sunt delimitate si au adancimi de la 20 la 40 de centimetri.

Sezlongurile sunt gratuite si sunt aranjate in jurul piscinei, unele dintre ele beneficiind si de umbrele.

In mijlocul bazinului se afla un bar acvatic, in jurul caruia se pot servi bauturi racoritoare sau pur si simplu se poate sta pe scaunele de inox scufundate in apa. De asemenea, in interiorul barului se poate sta la masa (de aceasta data nescufundata :)...) si servi din oferta de bauturi a barului.

Amatorii de adrenalina pot utiliza bazinul de sarituri, aflat in imediata apropiere: cateva bloc-starturi, dar si 3 trambuline: 1, 3 si 5 metri ofera distractie celor care vor sa sara in acest bazin adanc de 5 metri. Aceleasi scari care duc la trambuline duc si spre cele trei tobogane, care sunt din greu “calarite†de amatorii de viteza. Desi nu foarte mari, schimba in mod categoric atmosfera din strand.

Terasa strandului este acoperita si are o capacitate de 200 de locuri.

Pretul pentru camparea cu rulota este de 30 lei/ rulota / noapte, pret care include si accesul cu autovehiculul in incinta bazei de agrement, precum si accesul la energie electrica si alte utilitati la care se adauga si pretul de intrare la strand (20 lei / zi - adulti, 15 lei / zi – copii ).Daca ploua nu se plateste pretul de intrare la strand. Pentru pescuit intr-unul din cele 3 lacuri de agrement se percepe o taxa de 10 lei / zi

Cele mai importante edificii si locatii din imprejurimile Fagarasului:

- Manastirea Brancoveanu de la Sambata;

- Palatul Bruckenthal din Avrig;

- Paraclisul sfantului Nectarie si manastirea rupestra din Sinca Veche;

- Muntii Fagaras;

- Cetatea Fagarasului;

- Traseul transfagarasan;

BpldwS.jpg

wDVgn4.jpg

AuEHRr.jpg

veLB0A.jpg

zU6rA7.jpg

VIsFvC.jpg

hAJyjC.jpg

xGNYuZ.jpg

uW7slu.jpg

TDTuLm.jpg

leyuZR.jpg

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu

Frumos! Multumim Cipri pentu detalii!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu

Da am trecut pe langa  indicatorul acela si in ultimul moment am vazut sageata aceea mica la stanga, dar prea tarziu!

Asa ca nu m-am mai intors.Daca il puneau inainte cu cativa metri era mai bine! Asa nici nu apuci sa semnalizezi ca vrei sa o iei la stanga ca ai si trecut de eltamp.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
TEODOR

Acum doua saptamani am campat pentru o noapte aici si am platit 40 de lei , rulota , masina , curent , apa.Nu mi-au luat bani pentru piscina.Este un loc frumos, merita vazut!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mircea

Multumim lui Ciprian si  lui Narcis pentru informatii . In mod sigur vom merge si pe acolo.superokhi

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Avramita Marian

Salutare !In concediul de anul trecut am fost si noi in complexul Laguna albastra , am fost incintati de aceasta locatie mai ales de piscine !

IMG_20150825_163449.jpg

IMG_20150825_173615.jpg

IMG_20150825_173434.jpg

IMG_20150825_173607.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim

Cineva săptămâna aceasta la Laguna Albastra-Fagaras?

 

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim

Am trecut joi pe la Laguna Albastră, câteva rulote, câteva corturi, ar fi rămas, dar nu mi-a convenit faptul că trebuia să plătesc piscina indiferent că plouă sau nu, chestie total aiurea. Ițeau să spună direct: camparea este 100 lei, dar suna mai bine: 40 camparea și 60-piscina doi adulți și doi copii ( că na, noi nu știm să facem adunări). Drept pentru care am mers la ieșirea spre Sibiu, la Fântânița Crăiesei, și bine am făcut. Complexul este și mai frumos, 30 lei cu curent inclus, patron o.k., restaurant, terasa, ponei, loc de joacă, căsuțe super curate la 100 lei, pește în bălți(catch&release), cu poze doveditoare(un crap peste 2kg și un sânger peste 8kg) .

IMG_20170728_180754.jpg

IMG_20170728_180709.jpg

IMG-20170728-WA0008.jpg

IMG_20170728_171054.jpg

IMG_20170728_152940.jpg

  • Upvote 4

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Marius Negru
      de Marius Negru
      Salutare tuturor. As vrea sa ajung in zona Alba Iulia pentru 2 nopti si sa ma campez off camping. Apoi vreau sa merg in Maramures fara rulota. Daca este vreun coleg prin zona unde sa pot lasa rulota in siguranta 3-4 zile, v-as fi recunoscator. Va multumesc pentru orice sfat. 
    • Iulian Ene
      de Iulian Ene
      Salutare!
       
      Sunt un mare iubitor al plimbarilor in Romania, in special pe bicicleta. De data aceasta, am decis ca bicicletele sa le punem pe o rulota si sa plecam o saptamana prin frumoasa noastra tara.
      Deocamdata, am inchiriat o rulota cu care, in premiera, voi pleca timp de o saptamana prin Romania, in zona muntilor Banatului, Retezat, Orastiei, Defileul Dunarii, mai exact traseul ar fi Bucuresti - Petrosani - Sarmizegetusa - Hateg - Muntele Mic - Poiana Marului - TransSemenic - Resita - Oravita - Moldova Noua - Drobeta-Turnu Severin - Ponoarele - Bucuresti.
      Dupa aceasta experienta, ma gandesc si la varianta de a cumpara o autorulota.
      Am citit cam ce trebuie stiut la prima experienta de genul acesta.
      Ceea ce m-ar interesa acum ar fi daca pe traseul sus-mentionat, puteti sa imi recomandati locuri unde am putea campa peste noapte fara probleme. Si apropo de probleme, poti ramane cu autorulota peste noapte, in orice loc cu indicator de parcare, fara sa te trezesti cu vreo amenda? Multumesc frumos!
    • Ene Rica
      de Ene Rica
      Buna ziua, ne propunem sa ajungem in acest week-end in Brasov sau in apropiere. Dificultatea este reprezentata de oferta de locuri de campare pentru aceasta perioada a anului. Ne poate ajuta cineva cu informatii vis-a-vis de un loc de campare (autorulota)? Multumim frumos! Toate cele bune!
    • Marius Negru
      de Marius Negru
      Pentru ca toata lumea intreaba aici despre campinguri din diverse zone, m-am gandit sa atasez o lista cu campingurile autorizate de Ministerul Turismului. Lista este ordonata pe judete pentru a fi mai usor de cautat. Atasez un format excel editabil pentru cine vrea sa il descarce si sa il modifice dar si un pdf ce nu va putea fi modificat pentru cei ce vor doar sa consulte aceasta lista oricand nemodificata. 
       
      Campinguri autorizate.pdf
      Campinguri autorizate.xlsx
    • Ionita Constantin
      de Ionita Constantin
      Salut prieteni, am tot citit pe forum despre campari off, dar nu m-am lamurit .Ce vreau sa va spun, am fost in vacanta in luna septembrie in insula Corfu si intre plaja si Marina Corfu Govia in fiecare zi erau parcate autorulote, vanuri si alte msini amenajate pt dormit.Masini grecesti, croate, unguresti.Foloseau dusurile de la plaja, nu i-a deranjat nimeni, nu plateau nici o taxa.
      Pentru cei interesati, Corfu, Marina Gouvia, cand se termina gardul de la marina si incepe plaja.
      Eu am stat la hotel, dar cum vreau sa iau o autorulota m-a interesat aspectul acesta
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.