Viorel C.

Avertisment Niky Radu

5 postări în acest subiect de discuţie despre Avertisment Niky Radu

Avertisment Niky Radu

Viorel C.

Conform Regulilor generale ale forumului, utilizatorul Niky Radu a primit un avertisment.

Motivul?

Permis categoria B

3. Reguli de Conduita

a) Pe forum, fiecare user in parte trebuie sa aiba un comportament decent si civilizat pentru o colaborare cat mai buna cu membrii comunitatii.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator Niky Radu

Salut Viorel, ce trebuie sa fac ca sa fiu dat afara de aici?...doresc sa inchid contul

Link către postare
Viorel C.

Daca consideri ca nu mai doresti sa faci parte din aceasta comunitate, este problema ta.

Nu pot permite ca unii utilizatori sa inceapa sa scrie si sa posteze "la misto" la adresa altui utilizator, indiferent de numele celui care este inregistrat in acest forum.

Doresc sa pastrez o comunitate serioasa, fara ironii si cu un comportament decent si civilizat, asa cum reiese din Regulile generale ale forumului.

Toti postam o gluma sau un topic in care se poate intelege ca discutia este despre ceva care ne aduce un zambet pe fata, dar nu doresc sa incepem sa ne batem joc unul de altul.

Mai departe este hotararea numai si numai a ta.

Daca consideri ca un simplu avertisment te-a deranjat, esti liber sa iei hotararea dorita.

Numai bine!

Link către postare
Vizitator Niky Radu

Nu comentez in nici un fel actiunea ta, e numai problema voastra tot ce ramane scris aici si nu sau luat masuri serioase, stiu regulamentul, imi asum postarile, rog sa-mi fie sters contul, te mai rog sa-mi stergi toate anunturile si cele valabile si cele nevalabile...cu stima, va las cu Iogen.

Link către postare
Eugen David

:*  Nu am vazut pana acum ce sa intamplat !

Multumesc administratiei pentru atitudinea luata in cazul de fata .

Consider ca s-a facut dreptate prin aplicarea avertismentului, ca a dorit contul inchis este cu totul altceva, da ceva de inteles ?

Sincer nu asta doream eu! Ca un "viscol a venit , ca o furtuna a plecat "

Numai bine !

Link către postare
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.