Eugen David

Re: Caut covor cort rulota 2.5x4.5m, preferabil verde

2 postări în acest subiect de discuţie despre Re: Caut covor cort rulota 2.5x4.5m, preferabil verde

Re: Caut covor cort rulota 2.5x4.5m, preferabil verde

Eugen David

:*

Stai linistit nu m-am agitat eu, dimpotriva tu ai facut comentariile dupa postarea mea , dovada este postarea de care faci referire !

Adresa/link-ul referitor la cort l-am pus dupe cel a lui Razvi cu produs nou de la Exis!

Nu-i vorba de nici o reducere, nu mi-ai facut nimic, spune macar una la cele 2 comenzi ce ti le-am facut ; una am platit 90 deeuro si una 150 de lei! Mai ai si altceva de adaugat ? Sa nu stiu eu .

Sa nu-si inchipuie cineva ca am cumparat de la tine produse de sume colosale cum lasi tu sa se inteleaga ca n-ai vrut sa-mi faci reduceri.

Ca de fraierit m-ai fraierit consider eu; cand tu expertul ai pus o iala de rexerva la usa de vizitare ce nu avea cheie , oare tu nu ai vazut ca are un butuc de un diametru mai mare si nu se potrivea, oare n-ai vazut sina indoita pe circa 20 cm? Ma-ndoiesc ! Ai vrut sa arati ca esti corect? Culmea ca nu ai cam fost.

Repet n-a fost niciodata vorba sa-mi dai garantie, doar ti-am cerut o reducere de pret pentru regulator.

Cat despre vent si tubulatura n-ai nici o vina, sunt nemultumit ca in urma defectarii regulatorului de turatii, nu ai vrut nici macar sa-l lasi un altul la 50 de lei de la 80 pretinsi.

Ei, am luat regulatorul la 20, cum am mai spus gasisem la Piatra Neamt la 70 , mai negocia ceva daca luam si pompele de apa, dar am preferat sa mai astept, vorbisem intre timp si cu Viorel dar n-a mai zis nimic , a trecut ceva timp, probabil n-a mai fost dincolo s-au n-a gasit, asa ca am gasit am cumparat de la Targu Secuiesc  Covasna, iar cel de-al doilea vent model mai nou ce are si distribuitor de aier separat spre cele 2 iesiri, dupa dorinta, cu 100 de lei.

Ma-ntreb cat ai fi cerut tu pe unul la fel? Dar tu nu aduci piese decat de pe ruine pana-n 90.

Cat despre pret ? La vremea respectiva cand am discutat am fost multumit, dovada ca le-am luat ! Cand am vazut acasa ce mi-ai dat a fost alta treaba !

Ma-ntreb de ce oare la tine care aduci totul din UK, unde sunt cu mult mai ieftine piesele si rulotele achizitionate , totul este mai scump decat la alti vanzatori ?

Dar esti liber sa adopti ce pretri doresti si cumparatori liberi sa-si aleaga marla de unde si la ce pret doresc, dovada ca eu de la tine nu mai cumpar. Fiecare de unde doreste ! De fapt nici nu mai am ce lua , am cam terminat .

Apropo, acum am fost sunat de cei de la Fan Curier, in jurul amiezii primesc pachetul cu covorul, dupa care am sa pun poza pe forum inclusiv factura/bonul de la ei ! Poate mai vezi si tu preturile !

:-)

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Eugen David

:*

Sa mai cumpar de la tine ?  ptg  Niciodata, stai linistit!

Uita-te bine, dupa ce ai spus sa-ti uit ID-ul tau , eu nici negrii ti-s ochii nu ti-am zis , in schimb in urma linku-lui referitor la cortul de la Ploiesti, ai inceput nu eu.

Asa ca in mod solemn iti spun: saptamana viitoare am drum de Cluj la aieroport unde trebuie sa ajung in jur de 16, asa ca am sa fac in asa fel sa trec intai pe la Alba la protectia consumatorului si la finante unde sa las cate o sesizare / reclamatie, zii cum vrei, sa iau numerele de inregistrare, asa ca daca te â€calca †cei de pe acolo sa nu te mire.

Nu-ti stiu numele si adresa, in schimb iti stiu locatia tarcului cu rulotele de vanzare , este in marginea drumului langa â€hanul dintre salcii†inainte de podul peste Mures, o stie toata lumea, cat despre anunturi este suficient ce am gasit pe site-urile de vanzari pe numerele tale de tel caci nume ai trecut doar xxx, locatie Alba, bineanteles si anunturile si vanzarile de pe aici !

Sper sa fi in regula cu actele daca cumva ai , si poate dupa ai sa-ti vezi si â€lungul nasului â€!

Mai vedem , dupa!

Nu este problema ta ce am avut eu cu celalalt vanzator, culmea ambii aduceti rulote din UK si aveti impresia ca le stiti pe toate, mai sunteti si vulgari pe deasupra, nu acceptati sa fiti contrazisi ! Cred ca vi se trage de la trecerea cu bacul , eu am trecut Canalul cu bacul nefiind in ANGLIA, nu am depasit granitele Germaniei, ca voi !

Dar ce ma mai mira ca ai treaba cu mine cand ai fost capabil sa te certi cu un preot si chiar sai vorbesti pe un ton de mare nesimtire si chiar sa-l jignesti, vezi Doamne ! Si pentru ce ? Sper sa nu-ti fi citit omul pentru tine vreo rugaciune ! Sti tu din care !

De atunci nici nu l-am mai vazut activ pe forum, din cauza ta !

:-)

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.