.Vizitator..

Iesire 31 oct - 2 nov, zona Bucuresti

37 postări în acest subiect de discuţie despre Iesire 31 oct - 2 nov, zona Bucuresti

Iesire 31 oct - 2 nov, zona Bucuresti

.Vizitator..

Bre, daca arde casa, ii las s-o stinga ei si eu vin la Ciocanesti, daca asa am zis,   si tu stii asta :)

Cu tzuica fiarta nu merge grozav pt ei, dar doua dupe cefe le dau :)

Apoi, sper ca gasesc un pres uscat pe la usa Dvs...

Butelica... cred ca ii vine sorocul.

Are la  activ vreo 4 nopti, vreo 8 zile de frigider, cafea de 2 concedii si ceva oua fierte si cremwursti inclusi.

Da' nu pot s-o schimb, e dinaia de rulota, de 7 kile si ceva.

Daca nu gasesc s-o umplu in drum sau se fac aia ca n-au reductii, eu dorm cu  Nuti si tu cu Goe :)

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

.Vizitator..

Si, totodata, multumesc celor care mi-au trimis sau mi-au rasouns la PM,   aici sau aiurea.

E chiar remarcabil sa-ti raspunda toata lumea si asta inseamna comunitate si respect.

In comunitate chiar nu ma asteptam sa ma simt atat de integrat, dar stima s-a vazut cu ochiul liber.

Multumesc din nou !  :-)

Si chiar daca unii n-au putut veni, apreciez raspunsurile prompte si sincere - si chiar inteleg ca avem cu totii probleme.

Scuze ca postez public, dar e lucru rar si asta merita remarcat.

Pe de alta parte, mi-e mai simplu asa decat sa-i scriu fiecaruia in parte :):):)

Link către postare
Vizitator

Daca nu gasesti statie GPL (desi , ti-am spus ca trebuie sa fie una pe acolo) dam butelia jos si mergem in Buftea , ca este la 5km daca o luam pe scurtatura .

Eu am o reductie din aia facuta , asa ca ne descurcam nu-ti fa griji prea multe .

Pe Nutzi ti-o dau fara probleme , si va las sa faceti linistiti un concurs de sforaituri .  biggrin

Punem un telefon pe inregistrat si dimineata declaram invingatorul.  gbb

Link către postare
.Vizitator..

Doamnelor si domnilor prezenti la aceasta placuta si aromata :) ieseala: multumesc !

Nu in ultimul rand lui Adrian, carelea ma enerveaza in mod deosebit pt ca nu promite dar face - si s-a straduit sa adune niste oameni grozavi pe carelea pana acum n-am avut placerea sa-i cunosc.

Tot pe domnia lui contez intru postarea de impresii si poz(n)e.

PS: par cam lingau, nu-i asa ?

Daca v-ati dat seama, considerati cele de mai sus o mare bascalie - astfel impacam si capra, si varza :)

Cei care s-au dat pe la Ciocanesti stiu.

Link către postare
.Vizitator..

Bre, frumos, da' destul de palid, noroc ca au fost artistii buni  aw

Cre' ca pe aviator trebuie sa tinem pe unu treaz, ca sa filmeze cu sunet si miros. Aduc io niste tuica fara alcool si-l fraierim.

Pai bre, sa nu pui tu mirosul verzei lu'  Popicu servita in aburi de tuica, par examplu ? :))))(

Pai cine ce-o fi intales despre ce s-a implantat acolo ?!?

Glumesc, multumim pozarului  )(|  si sa nu indrazniti sa repetati vichendul asta  nyo, ca am bilete in vilegiatura  qx

Link către postare
Vizitator

Pe mine unu nu o sa ma mai prindeti prea curand la vreo iesire din asta .

Trebuie sa stau cuminte o perioada , din pacate  :*

Cine vrea sa simta aburii ibricului de tzuika fiarta sau mirosul mancarii de la ceaun nu are decat sa spuna "Prezent!" la intalnirile care se vor face in viitor.

Daca le au pe toate acasa "la botu' calului" nu mai au tragere de inima sa iasa . Asa ca ii lasam sa le creasca tensiunea si sa saliveze , ca sa ii mobilizam maxim cu prima ocazie.

naysuperokxll

Link către postare
.Vizitator..

La intoarcere, pe soseaua Chitilei, nevasta-mea  'ce:

- Oare Adrian o pune acuma pozele pe net ?

- Haloo, cocoana, ala acu' inca matura tarlaua, lasa-l sa nu-i intre prafu' cu sughit ! !

Pe la Podul Constanta:

- Da' oare Adrian pe unde o ia spre casa ?

- Pe centura, habar n-am, da' ce te f.. grija ?!?

- O ajunge repede acasa, ca sa puna pozele ?

Azi-diminata, la pupatu' oficial:

- Sa nu uiti sa ma anunti cand pune Adrian pozele !

- Fomeie, pozele-s pt aia care au stat la TeVe, langa calomfirel - da' tu ai fost acolo, ce mai vrei ?!?

- Da-da-da, da' tu sa ma anunti !

Coane Adriane, nu stiu, treaba ta, da' saptamana viitoare, iesim-nu iesim, mai fa bre niste poze si pune-le pe net, sa am liniste in casa !

Link către postare
Vizitator

Dupa ce ati plecat voi am mai stat vreo 15min de vorba cu Serban despre ce ar fi de facut acolo ca sa fie intersanta locatia si cand este asa mai spre vara , cum sa punem o cismea mai adevarata ( dar sa fie mobila - ca sa nu tina loc de autoservire pentru tzarani) , si sa ii puna in vedere tziganului de langa bariera sa nu mai defriseze necontrolat pomii din liziera aia ca iese razboi intre mine si el .

Ca traseu am mers prin Tartasesti - Chitila - Calea Grivitei , Podul cel Nou de la Basarab - Cotroceni - Trafic greu - Eroii Revolutiei - Sos.Oltenitei - Brancoveanu ( am lasat-o pe Nutzi acasa cu animalele ) - Str.Emil Racovita - Aparatorii Patriei - inapoi acasa pe Brancoveanu

Pozele le-am pus intai pe youtube si dupa aia link-ul pe forum . Daca nu vede forumul la serviciu o sa-i trimit link-ul de youtube ca sa se laude la colege cat de fotogenica este in peisajul de la Ciocanesti, sau cat de frumos este noul cort de la rulota.

Sa auzim de bine  biggrin call

Link către postare
.Vizitator..

Multam fain, l-a vazut deja, nu-i nevoie.

Daca se pot face niste locuri dupa nucii aia, situatia ar fi  imbunatatita serios pt vreme mai calda.

Daca s-ar putea pune sarma ghimpata la 10kV, ar fi si mai bine :)

Altminteri, locul imi pare foarte potrivit pt un weekend aproape si ieftin.

La intors n-am mai prins aglomeratia aceea nemernica si dupa trei sferturi de ora eram si cu rulota parcata.

Link către postare
Vizitator

Locul de dupa nuci este de mult "ochit" de mine , dar nici asta nu poate sa puna oameni la munca si sa ergem de doua ori pe an acolo.

Discutia ramane in picioare , si o s ama tin de capul lui pana o sa amenajam putin si pe acolo .

Alta discutie este si cu un gard , ceva de delimitare . Si asta o s-o discutam mai serios pana la primavara , cand la o adica o sa inceapa ceva lucrari de amenajare pe acolo.

Cu siguranta ca tzaranii o sa faca spume , dar asta este o alta poveste , asa cum au facut si cand s-a pus bariera .

Asadar , "lucram" la toate capitolele.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.