Adrian C-tin Pana

Salutari din Craiova !

7 postări în acest subiect de discuţie despre Salutari din Craiova !

Salutari din Craiova !

Adrian C-tin Pana

Prezentare,

Numele meu este Pana C-tin Adrian, am 35 ani , 1 buc. sotie de 35 ani ( Andreea ), 1 buc. fica de 8 ani (Karyna),

1 buc. Rulota marca: Elddis, model Corinium 2, an fab.1999 si o tractez cu un Peugeot 406, 2L hdi, an 2003

1 buc. Catel rasa Golden Retriever varsta 1 an ( Pufu ) si 3 Pauni  hi.  Cam asta am in ograda !

Sunt proaspat posesor de rulota, adica mai precis 1 luna din care 3 saptamani am mesterit la rulota si 3 zile am fost la un pescuit cu dansa , la Dunare sa probez investitia ! Rulota am probat-o este foarte ok, dar nu am prins peste ! Cred ca-mi aduce ghinion ! deoarece sotia nu era cu mine ! ( misogin ) ptg  glumeam !!

Serios vorbind , visam de ceva timp sa achizitionam o rulota dar am tot avut probleme financiare fiind cu casa

In constructie , nu era planificat sa o achizitionam acum, dar a fost o conjunctura ! am sa va povestesc cu alta ocazie!!

Eu sunt din Craiova si rulota am cuparat-o din Bacau de la un tip care o luase din Anglia, pt. El ! sau cel putin asa sustinea. A costat 2700 E, plus reparatii, taxe, rar, etc am ajuns la 3500 E. Pt. a putea circula si campa in conditi optime !

Dar mai sunt multe investitii de facut, bani si timp! Sanatosi sa fim ca restu .....!

Eu si fica suntem tare bucurosi de investitie, sotia mai putin, este tare fricoasa drept urmare are o gramada de fobii !

Dar are vointa cea ce conteaza cel mai mult !

In incheiere doresc sa salut in primul rand, Initiatorii, Administratorii forumului fiindca ne-au dat oportunitatea sa comunicam si sa inpartasim pasiuni comune , dar si tuturor membrilor si vizitatorilor forumului !

Cu Stima,

Adrian C-tin Pana

Tel:0730702222

Distribuie această postare

Link către postare

Adrian C-tin Pana

Bine te-am gasit,

Sincer abia astept sa fac un pescuit la rapitor ( avat si stiuca ) dar cred ca peste 2 saptamani pot !

Link către postare
Viorel C.

bun-venit

Bun venit in comunitatea rulotistilor!

Toate gandurile bune si multumim de remarca de la finalul postarii tale!

nay

Link către postare
Adrian C-tin Pana

Salutare tuturor ,   Va multumesc pt. urari si sfaturi !

Link către postare
Ovidiu Cica

ALARMA!

site sub invazie!!!!!!!!!

Oltenii stiu de ce !!!

wcm

Link către postare
Adrian C-tin Pana

Salutare tuturor dar mai ales Oltenilor ! si ce mandru sunt ca-s Oltean ! Si sunt Oltean înstărit, cu Rulota  !  )(|

Fereste ca te loveste pleaca Olteanu dupa Peste !  )|/

Link către postare
Ovidiu Cica

Si poze sa vaza si ochiul nostru englezoaica?

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.