Daniel P

Cumpar rulota cu 2 spatii de dormit

3 postări în acest subiect de discuţie despre Cumpar rulota cu 2 spatii de dormit

Cumpar rulota cu 2 spatii de dormit

Daniel P

Salutare tuturor!  :D

As dori sa cumpar o rulota cu 2 spatii de dormit ptr 4 persoane, an de fabricatie dupa 1995, wc fix cu golire exterioara, boiler ptr apa calda si cort...Acestea sunt principalele conditii si bineinteles, sa arate bine si sa functioneze toate celelalte instalatii... electrice, apa si de caldura. 

Bugetul este de maxim 4000 euro... :-)

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Daniel P

Caut, abia am inceput si nu ma grabesc, ca am cu ce sa ies...Iar ptr d-l Adrian; am deja o rulota Burstner Club cu toate dotarile de mai sus, greutate proprie 910 kg, mma 1100, dar fara boiler de apa calda...in plus, are panou solar, 4 baterii pe gel de 96 A, 2 butelii mari pline de fiecare data cand am plecat in concediu, 4 scaune si masa, cort, aragaz si masuta ptr gatit afara, cort ptr dus si multe altele si cu toate astea incarcat am facut Transfagarasanul, Cheile Bicazului, Voineasa, Obarsia Lotrulu, Delta si si multe alte trasee dificile...Stiu ca e cam mult ptr masina mea, tocmai de aceea pe urmatoarea rulota nu mai pun decat o baterie, un panou solar si strictul necesar...Practic nu vreau decat o rulota cu an de fabricatie mai bun si care sa arate mai bine decat a mea, caci in privinta dotarilor nu-mi doresc in plus decat boiler ptr apa calda si wc-ul sa fie fix, nu mobil cum e al meu...Toata stima  hi

Link către postare
Daniel P

neattza! Da, am dat o cautare si am vazuto...Arata bine in poze si ar fi o varianta, doar ca trebuie vazuta cu ochiul liber  biggrin 

Eu mai am drum pe la Sibiu odata la 2-3 saptamani si va sun atunci, ca asa mi-e mult mai usor sa dau o fuga pana-n Alba, decat sa vin special din Bucuresti... :-)

Link către postare
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.