Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Gabriel S, Multumesc pentru apreciere. Sunt un gurmand si...imi place sa gatesc. ( in unele cazuri gourmet ) De aceea imi face placere sa impart cu voi ( vizual de moment ) ceea ce gatesc. Insa...nu asi dori sa fiu luat drept increzut sau ca ma dau mare. Ceea ce expun aici sunt preparate facute de mine cu pozele aferente reale. Sa aveti pofta si sa auzim numai de bine. Revin mai tarziu cu o varza calita facuta la oala de lut. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Sa te tina obiceiul @Cornel Mihailescu! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 .... Ei bine ..revin cu ce am promis. O varza calita cu afumatura . Un ardei, doi ...proaspeti direct din , , copac " o mamaliguta si..poftiti la masa. Sa auzim numai de bine. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 Va salut!Superba plantatia de ardei, dar si productia pe masura... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2017 @Robert Patrick Multumesc de apreciere. Cum imi place sa mananc putin mai picant aproape tot timpul anului am cateva plante de ardei. Chiar si acum am pus ceva seminte si au rasarit. Asa ca pana se termina cel pe acre il am acum ...vine productia noua. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 Si acum sa va expun , , mita" cu care l-am atras aseara pe Mos Nicolae. Niste creveti pe grill cu ceva usturoi si un strop de unt si cotlet de somon cu sos meuniere.. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 Bun revenit @Cornel Mihailescu, sa va fie de bine! Si tie si "mosului" ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2017 @Daniel P Multumim frumos. Sa vedem cum il pacalesc si pe Mos....Gerila. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2017 Chiar se pricepe ...asta micu !! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2018 Mi-am facut de lucru .... 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2018 Timp ai ca esti pensionar, placere ai ca esti pasionat....Pofta mare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2018 @Flavius Ivan Ceaunul ....ceaunul , unde-i ceaunul...... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2018 6 minute în urmă, Alexandru A a scris: @Flavius Ivan Ceaunul ....ceaunul , unde-i ceaunul...... Asteapta cuminte prima iesire 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 Când ați mâncat ultima oară? Azi mi s-a făcut poftă de ..... Limbă cu măsline ..... iată ce a ieșit .... 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2018 Arata foarte bine ... Pofta mare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Martie, 2018 Tocmai scoase din cuptor ...... calde, calde 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Martie, 2018 Bune, bune...Pofta mare Flavius, nu stai deloc ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Keszeg Zsolt 123 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 ... ce ma bucur ca intalnesc si aici colegi de bucatarie : pentru mine gatitul este un fel de relaxare... cred eu, ca si pentru alti colegi din aceasta rubrica. In general suntem carnivori: iepurele este preferatul nostru... dar de multe ori ne trezim ca savuram suspect de incantati si mancaruri vegetariene. Cateva din "realizari", fara a avea pretentia unei prezentari de expozitie: Iepure: Stiuca: Pui si ficatei: si un desert Gata, ca mi s-a facut brusc foame! O zi minunata va doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 57 minute în urmă, Keszeg Zsolt a scris: pentru mine gatitul este un fel de relaxare... Perfect... Şi uite-aşa ne-am făcut în grupul CJ-MS şi cu un Chef. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Keszeg Zsolt 123 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 @Ovidiu-Betty ehh, n-am pretentii de bucatar... dar sunt pasionat de gatit si la un schimb de idei si retete sunt dispus sa ma inscriu oricand Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 Eu pot face parte din juriu.....? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Baetu 119 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2018 Dupa ce am salivat destul din cauza colegilor @Flavius Ivansi @Cornel Mihailescu , poate a venit si randul meu sa-l fac pe ultimul sa saliveze. Am vazut ca-i place vita ! Antricot vitel si cotlete de berbecut .... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Keszeg Zsolt 123 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2018 @Flavius Ivan ...daca nu e prea mare deranj, as dori si eu reteta pentru limba aceea cu masline... nu am mancat niciodata, dar tare imi trage cu ochiu'! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2018 @Keszeg Zsolt Limba cu masline : Succes! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri