Keszeg Zsolt 123 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2018 @Flavius Ivan Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2018 Ca să nu credeți că numai ne plimbăm ..... mai facem și bucătăreală ..... iată ce se poate face dintr-un dovlecel (zucchini) ..... Borcanele din ultima poză sunt rezultatul a numai o jumătate din acel dovlecel ..... 1890 grame răzuit ..... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2018 @Flavius Ivan Master Chef ! P.S. Zucchini este o varietate de dovlecel (Italia) , cu coaja de un verde inchis folosit in special la salate ! Stai, nu da...cu piatra ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2018 Da, dar dacă îl lași să îmbătrânească pe vrej, special pentru a-l face dulceață, ajunge așa cum îl vezi în poze În supermarket, pe raft, e așa cum spui tu .... în grădină îl poți vedea și așa cum este în poze ..... mâine îți trimit și o poză cu vrejul de unde a fost cules și cu un frate de-al lui mai mic .... nu de alta dar vreau să te conving 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2019 Și fiindcă e post am făcut o ciorbă de ștevie, ca la Letca Nouă .... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri