.Vizitator.. 10 Semnalează Publicat 16 Martie, 2015 Pai sunt...In juma' de ora va dovedesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
.Vizitator.. 10 Semnalează Publicat 16 Martie, 2015 Deci, dovada Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator 23 Semnalează Publicat 16 Martie, 2015 Ce-s aia ? Zargani prinsi asta vara la turci ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
.Vizitator.. 10 Semnalează Publicat 16 Martie, 2015 Bre... nu stie turcu' ce-i aia !Kraken de cel bun !Fript, inmuiat cu ulei de masline si lamaie, dres cu un pic de oregano si boia.15 euro portia la greci, 31 de lei kilu' la romani, da' mai bun daca e facut de mine Basca de post, ca e fruct ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator 23 Semnalează Publicat 16 Martie, 2015 Bre , astea de droage din alea de te face sa visezi vrut si ne-vrute . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2016 (modificat) Salutari dragi colegi Si mie imi place sa gatesc , asa ca mi-am zis sa impart cu voi cateva din realizarile mele culinare. Cotletute de berbecut. Pip Modificat 26 Aprilie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 Frumos @Cornel Mihailescu Sa va fie de bine! Deja imi ploua-n gura Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 Felicitari @Cornel Mihailescu, se vede treaba ca esti pasionat! Sa vedem cu ce preparate ne uimesti acum de Paste... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 (modificat) Multumesc @Daniel-P. De Paste sant invitat in Andorra la munte de niste prieteni. Sa vad ce pot face eu personal. Oricum o sa revin eu cu ceva poze din bunatatile facute. Pacat ca acum sant la o mica dieta , ca altfel mai faceam eu ceva preparate.... Dar.....o sa revin in forta...hahahaha Modificat 27 Aprilie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2016 Preparatele astea capsulate nu-mi mai plac...scapa repede de ele! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 Salutare dragi colegi. Astazi am preparat pentru pranz ANTRICOT DE VITA , , DRACULA " CU PASTE SI SOS ALB CU TARHON. Sincer imi ies flacari pe nari si acum.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 Sa inteleg ca trebuie sa-ti uram "sa-ti fie de bine" Iar m-ai facut sa-mi ploua-n gura Arata super! Felicitari !!!!!!!!!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 Multumesc mult, intradevar a fost , , DELICIEUX " Si a alunecat de minune pe gatlej un paharel de cabernet - syrah J.P Chenet. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2016 Noi suntem cam gata cu preparatele, mai avem friptura de miel care e la cuptor si maine pentru pranz o ciorba acrisoara, tot de miel... Master Chef a fost sotia mea, eu nu m-am bagat unde nu-mi fierbe oala... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2016 Felicitari sotiei si...colaboratorilor. @Daniel-P Sa va infruptati din acele bunatatiuri cu pofta si cu buna dispozitie. Paste fericit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2016 Multumim asemenea Cornel, Paste Fericit si voua! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 Mielul este pe primul plan si in familia mea, dar toate cu masura . Sa aveti pofta si sa va bucurati de bunatatile preparate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Mai, 2016 Intrucat vremea nu mi-a permis sa ies in Andorra ieri , am fost nevoit sa petrec Pastele acasa. Asa ca am fost nevoit sa fac o , , bucatareala " la urgenta acasa. Am facut un meniu la minut si iata ce a iesit dragi colegi. -Gustare rece -oua colorate -salata de boeuf -sarmalute in foi de vita cu smantana -fritura de miel si de porc ( sotia nu mananca miel ) -pasca - un vinisor( adus din Romania) si ceva berica. Meritele nu sant numai ale mele. Si sotia mea a contribuit la , , mestereala ". Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Mai, 2016 Daca ar fi optiunea de like la fiecare imagine, la toate ti-as da Felicitari si multe astfel de "meniuri" pe viitor, fie ele solide sau lichide! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Mai, 2016 Multumesc pentru aprecieri @Viorel Promit ca o sa revin cu cat mai multe....preparate .. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 Felicitari pentru preparate @Cornel Mihailescu! Apetisante, asa cum ne-ai obisnuit... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 Multumesc @Daniel-P O sa revin si cu ce o sa mai....gatesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 Salutare. ( interzis pentru pofticiosi ) Buuuun....dupa cum am promis ...revin. Asa ca azi m-am gandit sa fac ceva de miel.( ador carnea de miel, oaie, berbec si alte....caprine.) Am cumparat niste cotlete de miel ( partea dinspre muschiul file ) si niste costite tot de miel ( cam mieloi a fost ), am , , trantit " o mamaliguta mai moale. Peste ea am pus un picut de unt, smantana si ceva branza de burduf .Presarat un varf de cutit de boia iute. Cu un vin rosu , , aferent " ( am varsat un strop si pentru mortii ) Atasez si ceva poze. Ps poate ma invata si pe mine cineva cum sa fac sa postez o poza , dupa care sa comentez acea poza si iar sa mai postez o alta poza si....iar sa comentez. ( multumesc anticipat ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 Nu-i corect @Cornel Mihailescu sa pui asemenea poze acum. M-am uitat la ele si m-a apucat foamea si pofta de o fripturica micaasa ca mananc o portocala. costitele arata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Mai, 2016 (modificat) Sorine....am scris ...interzis pofticiosilor. ce sa-ti fac??? daca ai tras cu ochiul...acum da-o pe citrice...hahahaha Cu respect Cornel Modificat 8 Mai, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri