Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Felicitari Master Chef @Cornel Mihailescu ! Iara pe "barosaneala" si cu preparatele "aferente"... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 @Daniel-P Tot asa, tot asa..pe barosaneala. Ce sa fac frate.........daca imi place sa fiu gurmand....!!!!! Imi place sa fiu si gourmet....dar mai la ...superlativ. Multumesc pentru aprecieri. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Sunt la serviciu acum... ma uitam la preparatele tale si mananc covrigi cu sare...O fi bine ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Mai, 2016 Ei bine ....eu as da acum unul din preparatele mele in schimbul a cativa covrigi cu sana Aici nu se gasesc acei covrigi si 10 luni tanjesc dupa ei. Dar vin eu acasa.....hahahah O sa fac si o cantare pe tema asta. Mai covrigule cu sana Te-as maca de nu-ti dai seama. Pofta mare @Daniel-P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 Salutare. Cum nu mai mancasem de mult timp miel , azi m-am decis sa fac un mixed-grill . Asa ca am pus pe gratar ( tigaie-grill ) niste : -cotletute -inimioare -rinichi -carnaciori -ficat Si acompaniate de niste felii de mamaliga rece cu castraveti murati si gogosari. Ca si condimente am folosit sare groasa si piper . Si iata ce a iesit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 Cornele, tu crezi ca la asemenea poze noi o sa-ti dam "aprecieri pozitive"???? Tu ne faci un "rau", iar noi tie sa-ti facem bine, nu??? Iar sa iesi tu primul la concursul ptr. stickere si saptamana aceasta!!??!! ( ) Gata iti ajunge!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Mai, 2016 Salutare Nea Costica, Chiar nu stiu de concurs. Daca la rulotism nu prea sant , , dotat " scot si eu arsenalul din ...bucatarie...hahaha Multa sanatate si vacante placute. Si ca , , amenintare " .....o sa revin cu postari de , , haleala ". Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 (modificat) Salutare, Azi revin cu ceva.... , , usor ". La pranz am preparat ( pe barosaneala ) un peste ( cotlet de somon ) cu o garnitura aferenta.. Asa ca am incins gratarul si m-am apucat de...treaba , acompaniat de un paharel de vin rose foarte rece ( a se privi bruma de pe sticla ) La foc mic am pus somonul , crevetii, ciupercutele si ceva legume. Separat am pus la fiert niste orez salbatic, brocoli, cartof , tortelini cu spanac si asparagus cu tofu. Intre timp am mai , , ars " un pahar de Rosado de Navarra. si am facut si o salata de ruccola . Si am preparat un sos remoulade ( la urgenta ) Finalul este in poze. Sincer a fost delicios. Si ca sa fiu in tandem cu Bendeac a rezultat ceva , , corect " ca sa moara , , praduitorii" de necaz. PS. Nu doresc LIKE-URI , doar impartasesc cu voi dragi colegi ceea ce , , fauresc " eu. Modificat 13 Mai, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Sa-ti fie de bine! Ce sa mai zic? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Multumesc @Viorel Daca o sa ajungi vreodata prin Dambovita esti invitatul meu ( alaturi de familie ..bineinteles ) Bine asta intre iulie -august. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 (modificat) Hopaaaa...a aparut si un emoticon nou Doua chiar... Modificat 13 Mai, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Cornele:Gata, mi-ai "stricat" si weekend-ul !!!!! Mai bine o iau ca pe o ideea buna si maine cumpar si fac cotlete de somon! PS: Asta ti se potriveste grozav!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Mai, 2016 Nea Costica........... O sa revin cu o ciorba de fasole................... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 @Cornel Mihailescu, un adevărat Master Chef!!! Felicitari, tine-o tot așa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 @Cornel Mihailescu.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Valentin Busca 138 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Catre Administrator si Moderatori Avînd în vedere continutul , jignirile, provocările aduse de acest coleg prin postarile de aici. Doresc sa il " excludem " sau sa interzicem sa mai scrie . Deoarece mie a reusit sa imi recidiveze ulcerul care-l credeam vindecat. In alta ordine de idei uitîndu-mă la ultimele " caprarii " M-am ales si cu litiază salivară . Trebuie să existe în regulamentul de aici ceva . Asadar va rog sa faceti ceva in această privință. Va multumesc anticipat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Si acum, sa revin cu ciorba de fasole, cum am promis. Cu tarhon si leustean verde ( productie proprie ) Cu o vodcuta ruseasca si paine pe vatra....si niste ardei iuti murati. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 în urmă cu 2 ore, Valentin Busca a scris: Catre Administrator si Moderatori Avînd în vedere continutul , jignirile, provocările aduse de acest coleg prin postarile de aici. Doresc sa il " excludem " sau sa interzicem sa mai scrie . Deoarece mie a reusit sa imi recidiveze ulcerul care-l credeam vindecat. In alta ordine de idei uitîndu-mă la ultimele " caprarii " M-am ales si cu litiază salivară . Trebuie să existe în regulamentul de aici ceva . Asadar va rog sa faceti ceva in această privință. Va multumesc anticipat. Eu zic sa adaugam mesajul "Imagini cu un puternic impact emotional" Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Mai, 2016 Interzis......cardiacilor.....hahahaha Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Mai, 2016 Este o saptamana cand voi manca numai , , FRUCTE " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Mai, 2016 Salutare oameni buni Astazi e sarbatoare....deci avem ceva pescarie la pranz. File de merluciu pane si creveti la grill .Cu un sos remoulade. Pofta buna celor ce nu ati servit masa pana la ora asta.------------------------------------ Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Mai, 2016 Felicitări Cornel, pregătim si noi niște păstrăv si o saramura! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Mai, 2016 Miam , miam , miam Desi am mancat imi vine apa in gura....... Sa aveti pofta si voie buna dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Mai, 2016 Salutari tuturor. Astazi am preparat un piept de pui cu ciuperci si smantana presarat cu tarhon. Garnitura am facut un pilaf si ceva gogosari murati pe langa.Si un pahar de apa cu gheata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri