Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Salutare, si daca tot am revenit pe meleagurile natale am inceput cu traditionalul ...GRATAR. Si....am facut un mixed-grill cu de toate.( ca asa-i place romanului ) Ceva cotlet de porc, aripioare pui, piept de pui, ficatei, cotletute de miel, coasta de miel, mititei Mamaliguta cu branza, ou si smantana ( nu am poze ) Le am udat cu un Dry Riesling foarte rece ( sprit ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Cu pozele tale, mi se făcu foame Cornele si cam de-dimineața... Ai zis tu ca revii in forța, dar nici chiar așa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 A fost ceva asa pe...........barosaneala. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Ce de bunătăți Cornel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Gata cina! Asa sa ne aducem aminte de.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2016 Mamaaaaa!!! Stefan , da nu te incurci cu cina! Asta-i cina BOIEREASCA ! Pofta mare si sete buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2016 Multumesc @Ciurea Sorin! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 Asa pe inserat...! Si un carnat de 3m Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 S-aveti pofta Stefane! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 S-aveti pofta ! hai ca ne intram in ritm Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2016 Mutumesc colegiii... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2016 Neata! Cafeluta de dimineata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2016 Neata! Cafeluta de dimineata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2016 Felicitari Stefan. Intradevar de drag bei cafeluta cu un asemenea aranjament. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2016 Am intrat acum pe seara pe forum, dar macar un "sa va fie de bine" pot scrie Fiindca arata super acest "mic dejun" Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2016 (modificat) Modificat 6 Iulie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2016 Multumesc mult colegiii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Azi am avut musafiri cateva ore, asa ca le-am pregatit niste frigarui de pui si legumele aferente... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Sa va fie de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 August, 2016 ! Eu ma racoresc cu un pepene galben stropit cu Chivas Regal! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 August, 2016 Nu era mai bine Chivas Regal cu pepene galben? Se diferentiau proportiile Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 August, 2016 Acum il fac intravenos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 August, 2016 Ai si vreo asistenta medicala langa tine, sau operatiunea decurge de unul singur Ca doar seringa este dedicata asistentelor medicale Lasand gluma la o parte, cu ceva vreme in urma, cand serveam bauturi alcoolice (nu mai beau alcool de peste 3 ani), faceam astfel de lucruri, dar cu bucati marunte de pepene puse in pahar si nu imi cunosteam masura Sa ai pofta si sa-ti fie de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 August, 2016 Operatiunea single! E mai sigur! Stii ca imi ramane totul mie! Nu-i rea ideea cu bucatele in pahar! O sa incerc sa stii! Uite asa mai aflu cate un secret! Bravo Viorele si multumesc pentru idee! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri