Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 August, 2016 în urmă cu 10 ore, costica V. a scris: @Viorel, eu zic sa-i banezi pe "astia" (doi-trei), ca nu sunt la prima abatere si numai "rau" ne fac!?!? Asa ma gandeam si eu, fiindca in loc sa citim ce se scrie prin forum, stam sa ne ploua-n gura din cauza lor Pai se poate asa ceva!!! Esti un adevarat gospodar @Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 August, 2016 Multumesc! Totusi nu am ratat azi vodca cu noul si proaspatul suc de rosii!!! Suc de rosii natural si fara conservanti! Maine o sa numar recolta! Oricum am facut din 260kg rosii soi bulgaresc si vreo 100kg de ardei capia. Sucul este facut din rosii amestecat cu ardei! Asa numai pulpaaa!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 25 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 August, 2016 Si recolta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 August, 2016 Asa de racoreala..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 August, 2016 Sa ai pofta @Stefan P. Stropit cu ceva bun merge ....ca focul. Ha ha ha Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 August, 2016 L-am stropit cu alexandrion! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 26 August, 2016 Salut!Am observat ca ai o masina electrica de facut suc de rosii, cit costa una si unde se gaseste Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 August, 2016 (modificat) Am luat-o din metro baneasa. Am cautat o zi intreaga pe la toate magazinele metro in Bucuresti si aici aveau 2 in stoc. Masina tocat carne 1150 lei si accesoriile pentru rosii 600 si ceva. Total aproape 1800 lei.Made in Italia! A facut treaba buna buna. Foarte multumit! Modificat 26 August, 2016 de Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 26 August, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 August, 2016 în urmă cu 13 ore, Stefan P a scris: Si recolta... Votca sa ai acum, ca de suc vad ca nu duci lipsa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 August, 2016 Intradevar , un strop de sos iute rosu, unul de sos iute verde, sare, piper, cateva picaturi de Worchester putina zeama de lamaie si ornat frumos cu o tulpinita de telina.....iese ceva de VIS. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 August, 2016 Ooooo bun @Cornel Mihailescu Astept sa faci aceasta licoare si sa ne inviti si pe noi. Eu unul nu am testat! Am si ceva vodca @Daniel-P, dar nu atat de multa sa imi ajunga ca cat suc am! Asa ca tu aprovizioneaza-te cu vodca si eu vin cu sucul! Trei sferturi de pahar cu suc, pusa vodca peste suc pe lama de la cutit, putina sare, siiii....mamaaaa!! Deja mi sa facut sete!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 August, 2016 Stefan păstrează un pic de suc să încercăm cu apa de gura de-a mea să vedem ce iese ?! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 August, 2016 Hmmmm bine zis @Ciurea Sorin trebuie sa facem proba! Tre sa merg sa pun cateva sticle de suc la rece si sa fac un cocteil ca nu mai tine. De la atata vorba despre sus si....mi sa facut o poftaaaa@ Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 August, 2016 ...Asa cum am scris mai devreme revin cu , , mastersefia " Asa ca am trecut la fapte. Am preparat piept de rata cu legume sotate in sos tartare si separat un sos alb cu tarhon. Si de , , gura " am brumat un Dry Muscat de Jidvei .( fata tavalita in iarba ). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 August, 2016 Sa ai pofta, sau sa-ti fie de bine @Cornel Mihailescu ! Eu ma multumii cu o shaorma picantă! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 August, 2016 (modificat) Multumesc si sa-ti fie de bine si tie @Daniel-P Modificat 27 August, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 27 August, 2016 Sa aveti pofta! La mine a fost un pic mai light... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 August, 2016 Nu e rau nici....light @Cristian Popa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 27 August, 2016 Cornel, asa fara mine, cu fata tavalita si cu piept de rataaaa!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 August, 2016 @Stefan P Cu proxima ocazie facem un ratoi intreg . Am o reteta speciala. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 28 August, 2016 Mă bag și eu la bucatareală Cornel mai ales la rată ...Pe varză cu portocale . Mamaaaaa ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 August, 2016 Da @Ciurea Sorin Stropesti gura inainte cu o tuicuta buna si dupa cu un vinisor rece . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 28 August, 2016 Salut Sorin !Pune si tu reteta de la rata pe varza cu portocale, ca am 10 rate, care pina in noiembrie o sa ajunga pe la 5 kg buc, sa stiu cum le prepar! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri