Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 Sa va fie de bine @Stefan P! Si voua si componentelor din dotare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 No apoi asa sa tot ai prieteni! Filicitari @Stefan P! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 Asta Daaa frapieră Ștefan , super frumoasă si rustică , de restul ce să spun ... mi s-a făcut foame ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Si dupa ceva , , mestereala " a iesit ceva pe masura asteptarii. Un biftec tartare pe placul meu acompaniat de un vinisor ...rouge. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Cornel , ploua în gură ! Soția întrabă ce este pe margine - dă rețeta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 Bai frate....in Romania ploua si afara ....ploua si in gura....ufffff....@Ciurea Sorin pe marginea farfuriei??? Sau pe margine ...langa farfurie ???? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 (modificat) On 05.10.2016 at 23:28, Ciurea Sorin a scris: Asta Daaa frapieră Ștefan , super frumoasă si rustică , de restul ce să spun ... mi s-a făcut foame ! Si mie! Modificat 8 Octombrie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2016 (modificat) Apropos...sa ma laud si eu un pic.... Asta seara am facut proba la paharele de cristal...Bohemia luate de la Praga asta vara. Aluneca vinul de...mama...mama. Modificat 8 Octombrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 Salutare . Dupa o lunga , , lucrare " pentru o simpla ciorba ......am reusit sa o finalizez. Eu unul asi numi-o ciorba de burta ...macelareasca. Am folosit copita de vita, burta de vita ( natur ) , 2 adidasi de porc . Ceapa, morcov, pastarnac, usturoi, sare, piper, oua, smantana, otet. foi dafin, Am servit inainte o palinca de Huedin , ardei iute verde, paine . etc. Sa traiti si numai bine. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 (modificat) Cu scuzele de rigoare am uitat sa mentionez ca se pune si gogosar murat in otet. Da intradevar un gust aparte ciorbitei. ( parerea mea personala) Modificat 10 Octombrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2016 a se vedea unul cu limba scoasa de pofta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Super tare @Cornel C Mihailescu, iti scrie unul care nu rateaza niciodata ocazia sa serveasca o ciorba de burta , fiind preferata mea. Oricum, te fac "vinovat" pentru faptul ca astazi voi invita un prieten la o carciuma preferata din Craiova, pentru a a-mi potoli pofta pe care mi-ai creat-o. Sa-ti fie de bine, ca de pofta nu mai scriu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Multumesc @Viorel si tuturor pentru aprecieri. Scuze de rigoare pentru pofta facuta..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Felicitari pentru preparate si sa-ti fie de bine @Cornel C Mihailescu ! Am facut si noi o ciorba de burta la Seimeni, mai precis a venit cu ea pregatita de acasa colegul @StefanCornel Gabor si acolo doar am dres-o cu ou, smantana si ce-i mai trebuia... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Cred ca merge super o ciorba de burta in natura. @Daniel-P Si cum a fost cam racorica la Seimeni sa fi fost fierbinte si cu o tuicuta buna inainte....miem miem miem. Un ardei iute face minuni . Cred ca a fost de ... , , corectitudine " Sa va fie de bine si la ciorbita si la ieseala. Cu stima si resapect. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Multumim! Parerea mea e ca nimic nu se compara cu o masa pregatita si servita in natura, insotita de bautura "corespunzatoare si aferenta"... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2016 Asa este Daniel. Mai ales daca esti gospodar si tipicar si iti asiguri tot confortul pentru o , , bucatareala " si o , , pileala " adevarata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 Salutare , Azi la pranz ( mai intarziat ca de obicei ) am servit un Carpaccio de vitel., ulei masline cu suc de lamaie si ceva salata Iceberg. Cu un vin rosu pe masura ...a iesit ceva , , corect " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 Cornele vrei sa ne bagi in spital pe totii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 HAHAHA, nu inca Sorine. Acum sant la bucatarie si prepar altceva....pentru cina... Revin mai tarziu cu detalii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 Iar ne provoci Cornele sa umblam la frigider? Noroc ca am bagat niste sarmale mai devreme si deocamdata stau bine cu foamea, dar daca mai postezi si ce-ai pregatit pentru cina, sigur aprind lumina in frigider... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 (modificat) Pai... @Daniel-P..aprinde lumina ca nu mai tine....hahaha In seara asta servesc niste filete de cal...( iapa sau armasar ) Asa ca am pus sa acompaniez si niste rondele de cartof perpelite cu tarhon. Si pe un pat de salata stropita cu ulei masline si aceto balsamico am aranjat frumos ...calutul. Bineinteles cu vinul de.. , , barosaneala" Modificat 12 Octombrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 Sa ai pofta @Cornel C Mihailescu ! La cal nu ma bag, dar o iapa ar fi buna... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2016 Uite iapa...mult visata... Sa vad cum se , , gateste " Si ce sos ar merge ...cred ca unul alb-transparent...hahaha 4 minute în urmă, Daniel-P a scris: Sa ai pofta @Cornel C Mihailescu Multumesc mult @Daniel-P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri