Vizitator

Master Chef

430 postări în acest subiect de discuţie despre Master Chef

Master Chef

Stefan P

Multumesc!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel C.

Sa va fie de bine @Stefan P!

Si voua si componentelor din dotare  :laughing:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Eugen David

No apoi asa sa tot ai prieteni!superok

Filicitari @Stefan Phi

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin

Asta Daaa frapieră Ștefan , super frumoasă si rustică , de restul ce să spun ... mi s-a făcut foame !

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Si dupa ceva   , , mestereala "   a iesit ceva pe masura asteptarii. superok
Un biftec tartare:masterchef: pe placul meu  acompaniat de un vinisor ...rouge. 

2016-10-08 21.38.10.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin

Cornel , ploua în gură ! Soția întrabă ce este pe margine - dă rețeta!:perfect:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Bai frate....in Romania ploua si afara ....ploua si in gura....ufffff....:laughing:
@Ciurea Sorin hi pe marginea farfuriei??? 
Sau pe margine ...langa farfurie ????:ascratch:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Eugen David
On 05.10.2016 at 23:28, Ciurea Sorin a scris:

Asta Daaa frapieră Ștefan , super frumoasă si rustică , de restul ce să spun ... mi s-a făcut foame !

 

Si mie!tamp

Modificat de Eugen David

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Apropos...sa ma laud si eu un pic....:laughing:
Asta seara am facut proba la paharele de cristal...Bohemia luate de la Praga asta vara.:clapping:
Aluneca  vinul de...mama...mama.:lovitincap:

 

2016-10-08 22.18.11.jpg

Modificat de Cornel C Mihailescu

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Salutare hi.
Dupa o lunga  , , lucrare "  pentru o simpla ciorba ......am reusit sa o finalizez. superok
Eu unul asi numi-o ciorba de burta ...macelareasca.:ascratch:
Am folosit copita de vita, burta de vita ( natur ) , 2 adidasi de porc . 
Ceapa, morcov, pastarnac, usturoi, sare, piper, oua, smantana, otet. foi dafin, :perfect:
Am servit  inainte o palinca de Huedin , ardei iute verde, paine . etc.:masterchef:

2016-10-10 17.48.16.jpg

2016-10-10 17.56.16.jpg

2016-10-10 19.12.08.jpg

2016-10-10 19.25.09.jpg

2016-10-10 19.25.30.jpg

Sa traiti si numai bine.naysuperokhi

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Cu scuzele de rigoare am uitattamp sa mentionez ca se pune si gogosar murat in otet.:perfect:
Da intradevar un gust aparte ciorbitei. superok( parerea mea personala) 

2016-10-10 20.43.47.jpg

Modificat de Cornel C Mihailescu

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Sorin  Leitoiu

aw:P a se vedea unul cu limba scoasa de pofta

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel C.

Super tare @Cornel C Mihailescu, iti scrie unul care nu rateaza niciodata ocazia sa serveasca o ciorba de burta biggrin, fiind preferata mea.

Oricum, te fac "vinovat" pentru faptul ca astazi voi invita un prieten la o carciuma preferata din Craiova, pentru a a-mi potoli pofta pe care mi-ai creat-o.

 

Sa-ti fie de bine, ca de pofta nu mai scriu tamp

:clapping::clapping::clapping:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Multumesc @Viorel si tuturor pentru aprecieri.hi
Scuze de rigoare pentru pofta facuta.....doh
                :masterchef:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P

Felicitari pentru preparate si sa-ti fie de bine @Cornel C Mihailescu ! superok

Am facut si noi o ciorba de burta la Seimeni, mai precis a venit cu ea pregatita de acasa colegul @StefanCornel Gabor si acolo doar am dres-o cu ou, smantana si ce-i mai trebuia.../.;

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Cred ca merge super o ciorba de burta in natura. @Daniel-P superok
Si cum a fost cam racorica la Seimeni sa fi fost fierbinte si cu o tuicuta buna inainte....miem miem miem.hi
Un ardei iute face minuni . 
Cred ca a fost de ...  , , corectitudine "  :clapping:
Sa va fie de bine si la ciorbita si la ieseala. 
Cu stima si resapect.nay

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P

Multumim! :-)

Parerea mea e ca nimic nu se compara cu o masa pregatita si servita in natura, insotita de bautura "corespunzatoare si aferenta"...xll

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Asa este Daniel. superok
Mai ales daca esti gospodar si tipicar si iti asiguri tot confortul pentru o  , , bucatareala " 
si o  , , pileala "  adevarata.:perfect:  xll

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Salutare ,  hi
Azi la pranz ( mai intarziat ca de obicei ) am servit un Carpaccio de vitel.
:perfect:, ulei masline cu suc de lamaie si ceva salata Iceberg.:masterchef:
Cu un vin rosu pe masura ...a iesit ceva   , , corect " 

2016-10-12 17.56.32.jpg

2016-10-12 17.56.35.jpg

2016-10-12 17.56.42.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Sorin  Leitoiu

Cornele  vrei sa ne bagi in spital pe totii:perfect:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

HAHAHA, nu inca Sorine. hi
Acum sant la bucatarie si prepar altceva....pentru cina...:masterchef:
Revin mai tarziu cu detalii.superok

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P

Iar ne provoci Cornele sa umblam la frigider?  doh

Noroc ca am bagat niste sarmale mai devreme si deocamdata stau bine cu foamea, dar daca mai postezi si ce-ai pregatit pentru cina, sigur aprind lumina in frigider...tamp

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Pai...   @Daniel-P..aprinde lumina ca nu mai tine....hahahaderas
In seara asta servesc niste filete de cal...( iapa sau armasar ) doh
Asa ca am pus sa acompaniez si niste rondele de cartof perpelite cu  tarhon.:perfect:
Si pe un pat de salata stropita cu ulei masline si aceto balsamico am aranjat frumos ...calutul.:masterchef:
Bineinteles cu vinul de..  , , barosaneala" xll

2016-10-12 18.31.37.jpg

2016-10-12 18.35.25.jpg

2016-10-12 18.48.24.jpg

2016-10-12 18.31.57.jpg

2016-10-12 18.48.30.jpg

Modificat de Cornel C Mihailescu

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Uite iapa...mult visata..superok.
Sa vad cum se    , , gateste "   Si ce sos ar merge ...cred ca unul alb-transparent...hahaha:lovitincap:

vand-caruta-cu-iapa---anunturi-poze-romania-se-amuza-facebook.jpg

4 minute în urmă, Daniel-P a scris:

Sa ai pofta @Cornel C Mihailescu

Multumesc mult @Daniel-P  hi

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.