Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 (modificat) Da Cornel ai dreptate , si mi-a lăsat gura apă la painea cu untură si ceapă !Betonnnn !!! Stefan abia astept , de pe acuma m-am inscris ! Modificat 2 Noiembrie, 2016 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2016 Salutare , - Bineinteles Stefan si Sorin. La vara , , coacem " ceva frumos , spectaculos si de bun gust. Eu in iulie si august voi fi pe plaiurile natale. O seara buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2016 Asa pe seara un compotel de cireseeee!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2016 Hmmm, @Stefan P..Esti la ...dieta??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Noiembrie, 2016 Asa un pic....sa se mai detoxifieze si organismul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2016 Salutare . Asaaa, .... cum am scris mai devreme in alt topic, asta seara am preparat un peste. File de salau cu sos alb de capere si cu o garnitura de orez basmatic cu sofran si verdeata Si o salata iceberg cu sos de lamaie si balcamico. Si iata ce a iesit: 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Sa va fie de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2016 Multumesc @Viorel A fost super bun. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2016 Putin rasfat culinar...., saramura de biban facut pe pat de sare/disc cu mamaliguta & "garnitura" de pui (superioare dezosate) & ceafa la gratar 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2016 (modificat) Auuuu, asta da RASFAT @Cristian H Cinste voua. si la mai multe preparate dekicioase de genul celor expuse de tine. Nu-mi ramane decat sa.... Modificat 27 Noiembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2016 Salutari Astazi m-am rasfatat si eu putin. E duminica doar. Asa ca am trecut pe , , bucatareala " Am preparat un cotlet de , , bou " la grill ( pe aragaz ) cu maitre d" hotel . L-am acompaniat cu o garnitura de rulouri de spaghetti cu sos de ciuperci. Langa o salata verde presarata cu kurcuma si balsamico. Si iata ce a iesit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2016 Cornel , sărbătorești ceva ? ai implinit 90 kg /35 ani ? ce-i cu tine de ai trecut la artileria grea ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2016 HA ha ha . @Ciurea Sorin Azi am facut 112 kg.....anii tot aia sant 46 si ceva... Asa ca....sa nu pierd din greutate am pus de-o , , fripturica " PS. imi pare rau ca vremea ti-a cam stricat week-end ul. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2016 Salutare Cornel și poftă MARE ! mi-ai lăsat gura apă cu fripturica , am niște pastramă de Buzău mă duc să o părpălesc și o fetrască neagra de Recaș , nu de alta da să nu fi singur la masă ! POFTĂ BUNĂ ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Noiembrie, 2016 Sa ai o pofta deosebita draga prietene. Cat despre Recas...e o cultura nemaipomenita. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2016 @Cristian H si @Cornel C Mihailescu sa va fie de bine! Dar cred ca v-a fost deja... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2016 Sa le fie de bine, dar neaparat sa-si pastreze obiceiurile 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2016 Multumim domnilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2016 Multumesc!... revin in forta in minivacanta de 1 Decembrie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2016 Salutare Romanilor. Astazi m-am , , fudulit " un pic. Am servit niste , , oute " de taur si un rinichi . Fara garnitura, doar ceva condimente. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2016 Pofta mare @Cornel C Mihailescu ! Sau sa-ti fie de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2016 Si uita asa @Cornel C Mihailescu, devii mai "vanjos" si puternic ca un taur Sa-ti fie de bine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Salutari tuturor. Astazi m-am gandit la un piept de rata. Asa ca am puso de-o , , bucatareala " Un piept de rata cu sos de portocale si gnochii din cartofi ceva mirodenii Acompaniata de-o salata de iceberg . Si pentru , , gatlej " o feteasca alba de Urlati-Ceptura. Si iata ce-a iesit Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Salutare Cornel avem ceva de sărbătorit ?Am împlinit 100 kg ...sau ce , de-i chef așa mare ! Auzi măi Fetească de Urlați 5 minute! Numai bunătăți , măi, măi ...cred că spanioli tăi vecini i-ai băgat în boală cu mirosurile când tu gătești Cornel ! Poftă bună să fie și la mai mare ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 (modificat) Multumesc mult @Ciurea Sorin Cat despre vecini, cred ca au invatat ora mea de gatit si o iau razna pe , , aratura " Modificat 17 Decembrie, 2016 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri