Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2016 Bravo @Liviu Tataru Asememea am pregatit si eu printre altele. Intr'adevar, fiarta in zeama de varza e belea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2017 Cateva "gretzosenii" facute la pescuitul "la copca" Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2017 Miam miam miam Arata belea...chiar ca iti vine apa in gura. Felicitari si sa va fie de bine @Cristian H. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2017 35 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Miam miam miam Arata belea...chiar ca iti vine apa in gura. Felicitari si sa va fie de bine @Cristian H. Merci! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 @Cristian H, din cauza ta mi s-a facut foame mai devreme decat trebuia... Sa va fie de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 @Daniel P E si normal sa-ti vina foamea mai devreme cand vezi asemenea bunatati si felul cum sant prezentate. Si mai ales.... , , decorul " Si aici ma gandesc la imnul nostru ...ASTA-I VIATA. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 @Cristian H vad ca se traieste bine la Tg. Jiu Inca 100 ani de acum incolo sa fie tot asa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 On 24.12.2016 at 20:54, Stefan P a scris: Bravo @Liviu Tataru Asememea am pregatit si eu printre altele. Intr'adevar, fiarta in zeama de varza e belea! La fel am facut si noi, condimentata cu boia & cimbru (vezi foto mai sus), ...plus ceva clasica crud/afumata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 Belea mare și pescuitul ăsta @Cristian H, cu atâtea bunătăți nu-ți mai arde de pescuit , mamă cum era șunculița aia cu boia ...mori și-nviezi nu alta . Bravooo cred că a fost o ieșire pe cinste și pentru cei mari dar și pentru cei mici ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 Cristi, totusi pana la urma ati mai prins ceva peste?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 42 minute în urmă, costica V. a scris: Cristi, totusi pana la urma ati mai prins ceva peste?? ..., din "pacate" nu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 Cristi :oare ati avut ce manca???? ( ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2017 5 minute în urmă, costica V. a scris: Cristi :oare ati avut ce manca???? ( ) Nuuu, ...vai de noi în urmă cu 3 ore, Ciurea Sorin a scris: Belea mare și pescuitul ăsta @Cristian H, cu atâtea bunătăți nu-ți mai arde de pescuit , mamă cum era șunculița aia cu boia ...mori și-nviezi nu alta . Bravooo cred că a fost o ieșire pe cinste și pentru cei mari dar și pentru cei mici ! Daaa, a fost foarte frumos . în urmă cu 13 ore, Daniel P a scris: @Cristian H, din cauza ta mi s-a facut foame mai devreme decat trebuia... Sa va fie de bine! Muktumim! în urmă cu 8 ore, Sorin Leitoiu a scris: @Cristian H vad ca se traieste bine la Tg. Jiu Inca 100 ani de acum incolo sa fie tot asa Pe ici, pe colo...nu asa cum ar trebui Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Salutare Fiind cam infometat asta seara am , , bagat " ceva artilerie grea. Asa ca am pus un cotlet de bou ( 1.2 kg cu os ) la gratar si aparte am facut un sos cu ciuperci natur. Garnitura ...niste cartofi copti cu unt si cascaval ras si o salata verde. De gatlej un pahar de vin rosu. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Haoleuuu... Sa ai pofta @Cornel C Mihailescu ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Multumesc mult...asemenea si voua dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 Sa-ti fie de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2017 @Cornel C Mihailescu sa nu fie cu suparare, dar mai sunt si oameni care incearca sa mai dea jos din gabarit.... dar cu tine nu se poate dom'le!!! Parol...!! Oricum.... arata super!!! @Cristian H, nu stiam ca suntem vecini. Poate ne-om si cunoaste personal!!! P.s. scuze de off topic! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian H 5 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 în urmă cu 7 ore, Liviu Tataru a scris: @Cornel C Mihailescu sa nu fie cu suparare, dar mai sunt si oameni care incearca sa mai dea jos din gabarit.... dar cu tine nu se poate dom'le!!! Parol...!! Oricum.... arata super!!! @Cristian H, nu stiam ca suntem vecini. Poate ne-om si cunoaste personal!!! P.s. scuze de off topic! Aproape vecini @Liviu Tataru , poate gasesti o locatie la vara si dau o fuga cu rulota si ne-om cunoaste. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 @Liviu Tataru Eu m-am gandit doar ca trebuie sa ne , , hranim " bine sa rezistam la ...frig. Cat despre slabit ...si eu asi dori sa dau cateva kg jos . Dar cum ?¿?=¿?¿? Sant gurmand ...si asta e. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 @Cornel C Mihailescu Bagi lumea in belea!!! Cum sa mananci de post ( fructe , legume si apa ) cu pozele care le postezi ? Aproape ca miroase in Bucuresti a gratar!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 @Gabriel Schuster PAI LEGUME SI FRUCTE PE ...GERUL ASTA ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 In ultima ora, Cornel C Mihailescu a scris: Cat despre slabit ...si eu asi dori sa dau cateva kg jos . Dar cum ?¿?=¿?¿? Este cat se poate de simplu : prepara si tu o friptura de sfecla rosie cu garnitura de hrean si hraneste-te cu ea si doar cu ea cateva saptamani si vei observa rezultatul 55 minute în urmă, Gabriel Schuster a scris: Aproape ca miroase in Bucuresti a gratar!!! La Ploiesti se simte si fumul de la gratar care iese din computer, asa ca am inchis topicul acesta sa nu mi se faca rau Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2017 (modificat) @mircea Las sfecla pentru...cine si-o doreste La hrean insa nu renunt. Chiar mi-ai dat o idee excelenta pentru diseara .Multumesc. Un rasol de vita , , frumos cu os " Miam miam miam. Mentionez ca fotografia este mai veche. Pentru diseara revin cu cea...actualizata. ( live ) Modificat 13 Ianuarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2017 (modificat) Cu "ocazia prilejului" achizitionarii primei noastre rulote, acasa la niste prieteni( pe care am inceput sa-i "inbolnavim" cu casuta mobila si rulotismul) si profitand de vremea buna, am "udat" un pic cu un gratarel "sfintit" din plin cu o apa de maramures. Modificat 18 Ianuarie, 2017 de Liviu Tataru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri