Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2017 @Liviu Tataru Woww....ce pofta imi faci cu acele bunatatiuri. Si apa aia , , sfintita " Sa va fie de bine. Cat despre rulota...sa o stapaniti sanatosi si sa va ofere tot confortul si placerile unor vacante minunate. Sa auzim numai de bine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Reteta macrou afumat Se cumpără pestele(macrou neapărat de Norvegia, se poate afuma și păstrăv, scrumbie) în funcție de buget Dacă este macrou se lasa sa se dezghețe dar nu complet ci doar sa se poată curata , apoi se caută un vas suficient de larg să stea peștii drepți. După curățare se spala cu apă rece fiecare peste și se îndepărtează orice urma de sânge. Se așează un strat de sare neiodata pe fundul vasului, se presară și în abdomenul peștelui care se așează pe stratul de sare. După ce s-a completat primul rand cu pește se presară din abundență sare și tot asa până la ultimul pește. În funcție de gust se lasa la sarat 24-48 ore. Apoi se afuma de preferat cu lemn de prun sau lemn de pom fructifer aproximativ 8 ore. Va urez succes și poftă bună Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Wow, arata SUPER!! Nicolae, multumesc pentru reteta!! Cum gasesc un butoi (sau trebuie doua??) ma apuc de treaba!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 On 1/18/2017 at 11:01, Liviu Tataru a scris: Cu "ocazia prilejului" achizitionarii primei noastre rulote, acasa la niste prieteni( pe care am inceput sa-i "inbolnavim" cu casuta mobila si rulotismul) si profitand de vremea buna, am "udat" un pic cu un gratarel "sfintit" din plin cu o apa de maramures. Liviu , să fie într-un ceas bun , să o stăpâniți sănătoși și să vă bucurați de ea! Sper să ne vedem cât de curând poate la Cheia și să udăm prima rulotă ! Nea Costică e belea ce ne arată colegul Nicolae, Îmi plouă în gură măi nene ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 29 minute în urmă, Nicolae a scris: În funcție de gust se lasa la sarat 24-48 ore. Apoi se afuma de preferat cu lemn de prun sau lemn de pom fructifer aproximativ 8 ore. Va urez succes și poftă bună Si inainte sa-l agati la afumat, se scutura sarea de pe el, sau il pui asa cu sare si se topeste ea in timpul afumarii? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 A da am uitat, se clatesc cu apă rece si se lasă la scurs. Daniel. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Bravo Daniel, buna intrebarea, chiar ma intrebam si eu!! Nicolae. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Pentru ca a ramas destul timp inactiv acest topic o sa incerc sa il resuscitez eu .... astazi, intre 2 postari pe forum mi-am etalat si cunostintele culinare .... iata ce a iesit! gogosari in sos de rosii ..... perfecti pentru orice tip de friptura 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Un chec, din cateva oua care nu mai imi incapeau in frigider ..... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Si am incheiat cu dulceata de prune ..... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 P.S. cei care ma cunosc, de pe acest forum si nu numai, stiu de ce sunt in stare, la gatit ..... cei care nu ma cunosc si cu care vom avea ocazia sa ne intalnim se vor convinge singuri de ceea ce sunt in stare, la gatit ..... TO BE CONTINUED Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Bravo Flavius! Pe mine urmeaza sa ma convingi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Am destul timp, acum ca am si iesit la pensie ...... cu siguranta anul viitor, in concediu, va vom insoti, indiferent de unde alegeti sa mergeti .... o singura problema ar fii, totusi .... cat gatesc trebuie sa am pe cineva linga mine care sa imi toarne in pahar Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 ....asta se rezolva cu siguranta, ma ofer voluntar... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 ramane stabilit atunci Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Ma bag si eu. Poate reusesc sa-ti fur reteta de chec Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Neaparat trebuie sa mergi cu noi la o intalnire 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Reteta e arhicunoscuta ..... smecheria este asta 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Eeeee...te bazezi pe tehnologie... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 4 minute în urmă, Dragos M a scris: Neaparat trebuie sa mergi cu noi la o imtalnire O sa mergem, avem timp, suntem tineri pensionari acum ...... din aia cu "pensii nesimtite" cum zice doamna Olguta Vasilescu, pe care o ascult cu "ceva repulsie", acum, pe antena 3 .... Pacat ca se "incaleca" intalnirile acum, in septembrie, si stii foarte bine la ce ma refer ..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 3 minute în urmă, Daniel P a scris: Eeeee...te bazezi pe tehnologie... CITROEN, CREATIVE TECHNOLOGIES ..... doar suntem fani citroen Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2017 Normal...daca ai C4, stii d-astea... Gata, scuze ca o luaram cam pe off-topic! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Asa cum am promis incerc sa tin acest topic "viu" ..... La doua "ţambale" .... asa cum ii sa bine bucatarului .... cu un digestiv inainte! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Ciorba radauteana cu carne de pui 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri