Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 apoi "ceva rece" pentru racorire .... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Concomitent si felul 2 .... 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Flavius, neaparat trebuie sa mergi la o intalnire cu colegii de pe Forum Rulote, sa ne faci niste preparate asa ca cele de mai sus... ! Multumim de postarile din acest topic si tine-o tot asa... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 @Flavius Ivan Cum faci cu smantana la ciorba radauteana ca sa nu se branzeasca? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Felicitari @Flavius Ivan, sa-ti fie de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 On 07.09.2017 at 21:38, Radu Ghita a scris: Ma bag si eu. Poate reusesc sa-ti fur reteta de chec Asa aratau in interior .... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Esti tare man! Felicitari! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 20 minute în urmă, Traian M a scris: @Flavius Ivan Cum faci cu smantana la ciorba radauteana ca sa nu se branzeasca? Am amestecat bine smantana cu galbenusurile, si am temperat compozitia adaugand treptat 3 polonice din supa fierbinte, amestecand bine dupa fiecare. Temperarea inseamna egalizarea temperaturilor si previne coagularea (branzirea) oului prin soc termic. Am redus flacara de sub oala cu supa si am turnat amestecul in ciorba, amestecand constant cu o lingura de lemn. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Va multumesc pentru aprecieri! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 Si "bunataturile" de la Oktoberfest .... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 27 minute în urmă, Flavius Ivan a scris: Am amestecat bine smantana cu galbenusurile, si am temperat compozitia adaugand treptat 3 polonice din supa fierbinte, amestecand bine dupa fiecare. Temperarea inseamna egalizarea temperaturilor si previne coagularea (branzirea) oului prin soc termic. Am redus flacara de sub oala cu supa si am turnat amestecul in ciorba, amestecand constant cu o lingura de lemn. Ce fel de smantana ai folosit? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Septembrie, 2017 E recomandat sa folosesti smantana cu cel putin 20% grasime .... eu am folosit din asta .... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Ceva unguresc, usor, de seara .... LANGOS 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 Astazi m-am enervat iar pe bucatarie .... Am inceput cu niste ardei umpluti .... 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 Apoi am pregatit si ceva gogonele in saramura .... numai bune la fasolea cu ciolan de 1 Decembrie 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 Si pentru ca merg foarte bine cu o tuica ..... am facut si niste jumari 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2017 Si am incheiat, in forta, cu cateva "gogosi cu lingura" Gata ca am obosit 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Tabacaru 80 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2017 un iepure la ceaun, prima oara cand gatesc la ceaun cu foc de lemne, a fost fain si super relaxant. weekendul asta cred ca o sa fac un Gulas 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2017 Cand ma uit la topicul acesta parca ma ia foamea (satul fiind) Multumim Flavius si Catalin pentru postari ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2017 Am inceput si eu pregatirile pentru 1 Decembrie .... Bomboane Raffaelo homemade 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2017 Si cornulete cu rahat 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2017 Sarmalutele in foi de vita sunt la cuptor .... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2017 Dar de o fasolica cu ciolan ce spuneti ??? Asta asa la...pranz. Pentru diseara va , , merge " foarte bine un , , cotletut " de bou . Acompaniat de un paharel de un vin rosu. Sa auzim numai de bine dragi colegi. 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2017 @Cornel Mihailescu Ai revenit la vechile obiceiuri de master chef. Ne faci pofta!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri