Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 (modificat) Bun gasit din nou. Astazi am avut pofta de un muschi de vita. Asa ca am facut un , , chateaubriand " cu sos Worchester , unt , , metre d*hotel " Si o salata de andive cu morcov si iceberg cu un dressing vinegrette. Si iata ce a iesit. Modificat 23 Mai, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 Nu stai deloc Master Chef @Cornel Mihailescu... Sa-ti fie de bine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Mai, 2016 Multumesc, multumesc @Daniel-P Pai.....nu trebuie sa mai mananc si eu.....zilnic???...ha ha ha Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Mai, 2016 Salutare. La pranz ceva mai...romanesc. O supa de cocos ( cu creasta ) cu smantanica si ardei iute verde . Bineinteles cu leusteanul , , aferent " ( productie proprie ) Cam simplu la pranz...urmeaza diseara poate ceva mai...deocheat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Mai, 2016 Pentru ca m-ati starnit si iar mi-ati dat fierea peste cap va arat urmatoarele poze , de fapt o singura imagine cu intrebarea: Ce fac eu aici ?????? Castigatorul va beneficia de , , PRIETENIA" mea vesnica si mai multe sticle de vin roze la prima intalnire. Produsul este la cuptor in acest moment Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marinescu Ion 59 Semnalează Publicat 24 Mai, 2016 Stimati Colegi, Pe langa deja consacratele fripturi la Cadac, mai putem face si legume cu sos soia si sos dulce-acrisor. Reteta este foarte simpla: se foloseste Cadac-ul, foarte putin ulei supa care se pun urmatoarele (in aceasta ordine): morcovul (taiat "fideluta"), gogosarul, ciupercile, varza verde, dovlecel (taiat "fideluta"). Se pune sare si piper dupa gust. Se adauga sosul de soia dupa gust. Se serveste cald cu friptura alaturata! Pofta buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Mai, 2016 Felicitări dragi colegi! Nu stiu alții cum sunt, dare mie imi place din ce in ce mai mult topicul asta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Mai, 2016 (modificat) Salutare @Sorin Leitoiu Din pozele tale deduc ca este vorba despre pui la cuptor. Sau daca e sa ma insel trebuie sa fie o pasare si aici mentionez ca in stanga jos a doua bucata de carne pare sa fie o spinare ( tartita ) si sus in dreapta se vede pielea ce pare sa fie de pasare. Oricum presupun ca este o pasare crescuta domestic.( carnea fiind mai alba sa zic asa )@Marinescu Ion Intradevar garnitura postata e delicioasa , iar sosul de soia ai da o savoare speciala. Si tigaia aceea tip wok este nemaipomenita. Felicitari dragi colegi. Modificat 24 Mai, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Mai, 2016 Vorba lui @Daniel-P topicul este din ce in ce mai , , apetisant" @Cornel Mihailescu in mare parte ai ghicit compozitia , ceeace vezi este mancarea pentru catel, am doi de fapt....si este mai comod si mai economic asa, le amestec cu orez si si-i hranesc , , ecologic" Intrucat ai ghicit in mare parte raspunsul acum tebuie sa te cinstesc. @Marinescu Ion faine poze, misto mancarea minunat Cadacul...........a nu se citi godacul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Mai, 2016 @Sorin Leitoiu Macar un pahar de rose sa merit si eu....la cat m-am , , holbat " la pozele tale. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Mai, 2016 Stai linistit @Cornel Mihailescu dau si mai multe ca nu-i bai Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Mai, 2016 La vara , ca tot am drum la Braila . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Mai, 2016 La 5/25/2016 la 9:04, Cornel Mihailescu a scris: La vara , ca tot am drum la Braila . Arată mai mult Asa ramane Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Mai, 2016 Salutare oameni buni Astazi avem un gordon bleu umplut cu sunca, cascaval si ciupercute. ( clasic ) Ca si garnitura avem un sos de usturoi, cartofi natur si niste rosioare feliate cu pasta de branza. Si putin decor niste castraveciori murati. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 25 Mai, 2016 Cate bunataturi vad pe aici!Ma intreb daca asta o fi meseria voastra ca prea bine arata sau gatiti doar asa din pasiune , Pacat ca nu pot gusta , dar fiecare poza e sursa de inspiratie pentru ai arata sotiiei ce sa mai gateasca in cazul in care ma intreaba Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Mai, 2016 @Drinovan Ovidiu Eu unul o fac din pasiune...e ca un fel de hobby pentru mine. Bine....am lucrat ca ospatar vreo 20 si ceva de ani. Si de aici si inspiratia mea . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 25 Mai, 2016 @CORNEL MIHAESCU E minunat ca va avem in aceasta comunitate si ca puteti sa ne aratati si noua din diferitele feluri de mancare ce le gatiti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marinescu Ion 59 Semnalează Publicat 25 Mai, 2016 Stimati colegi, nu vin cu ceva nou, dar clatitele in aer liber, la rulota, sunt....miam-miam......minunate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Mai, 2016 Mmmm, ce as mai lua una din zbor sa o halesc....direct de pe foc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2016 Salutari....ieri am avut la pranz un bors din gat de miel. Un deliciu pot sa spun. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2016 @Cornel Mihailescu ce se intampla?? N-ai mai mancat in ultima perioada ? NU vad nici o poza Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 Salut @Sorin Leitoiu Am mancat...dar fara net cum sa va dau si.....voua??? O sa revin in ...fortza. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 Hai fratioare ca-mi faceam griji, se poate, ma tii cu sufletul la gura Acum am venit de pe Dunare, am stat 8 ore ca ..... nu a tras o data. Am dat si 50 ron pe rame si degeaba. Nu-mi ramane decat sa mananc ramele Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 Ai grija cum le gatesti @Sorin Leitoiu, ca sa nu-ti vina greata Lasa ca poate data viitoare nu te mai vaiti ca nu ai prins si ne vei oferi un adevarat meniu. Iar tu @Cornel Mihailescu sa sti ca nu prea acceptam sa facem "foamea" asteptandu-te Bine ai revenit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 (modificat) Hai sa pun un mic dejun preparat personal in Croatia. Ham and eggs cu salata de rosii si ceapa. Cu carnaciori de oaie si mici croati si cartofi prajiti. Si o canuta de iaurt. Modificat 16 Iunie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri