Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2016 (modificat) Mai @Cornel Mihailescu, dar tu esti "bucatar de bucatar" nu gluma! Mai "coafez" si eu pe acolo ceva mai modest, inca si colegi de-ai nostri ce am avut placerea sa-i cunosc personal printre care @Alexandru Marin, @Ciurea Sorin si altii dar tu chiar poti participa la un concurs de master chef! Felicitari! Abia astept sa ne intalnim, tot am vorbit pe ici pe colo dar n-am avut placerea intalnirii! Dar poate la anul!Cine stie... Modificat 17 Septembrie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 (modificat) Salutare @Eugen David . Multumesc pentru apreciere. Dar, nu sant totusi un bucatar. Fac cate ceva asa de placere . Nu am facut cine stie ce preparate ce necesita mari cunostinte de gastronomie. Un gratarel , o prajeala sau ceva la tigaie nu inseamna sa fi un Master-Chef. Multumesc inca o data. Modificat 18 Septembrie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Cum spui tu Cornel! Te caracterizează si modestia! Acum n-ii fi tu atât de mare bucătar dar se vede ca ce faci o faci cu placere si dăruire! Cinste tie! Felicitări! Cum spuneam si eu mai "coafez" pe acolo cate ceva de gătit, am fost mult timp singur soția fiind in Italia, deci a trebuit sa ma descurc insa n-am facut-o din placere, doar ca trebuia mănânc si eu! La tine e altfel, faci asta din placere! Încă o data, felicitări! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Si eu inca o data... Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 (modificat) Salutare oameni buni. Asa cum spuneam mai devreme azi a fost zi de Mielusel. Am pus de-un gratarel ( la aragaz ) dintr-o pulpa de miel presarata cu ceva condimente . Si cu o mamaliguta fierbinte iata ce a iesit. Modificat 18 Septembrie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Aoleu, iar mancam ??? Faci tu ce faci si iar ma faci sa-mi fie foame... Ca de obicei, arata foarte bine...Pofta mare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Salut @Daniel-P Multumesc de urare. Ziceam sa astept , , tulburelul " tau....dar mai dureaza. Asa ca ....fac alta pastrama pana cand e gata vinisorul tau. Ha ha ha Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Mai dureaza, mai dureaza, dar si cand va iesi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 De -ar vedea Scarlatescu topicul asta , ar muri de ciuda !Arata super bine Cornel , pofta sa fie ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Multumesc, , , , multumesc...Sorin. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Esti extrem de priceput si de talentat si bineinteles ca esti "masterchef-ul" nostru Felicitari pentru toate cele afisate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 (modificat) Uffff, ma simt ..magulit.Multumesc oricum tuturor. @Viorel Poate sant un pic tipicaros...nu cine stie ce...bucatar. Cea ce postez eu ...o poate face aproape oricine dintre noi. Mii de multumiri. Modificat 18 Septembrie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Nu te mai magulii, fiindca se observa ca tot ce faci, faci cu gust si cu placere. Nu oricine are un asemenea talent si un astfel de mod de prezentare. Esti in top alaturi de @Stefan P, care de asemenea trebuie mentionat, ca adevarat bucatar si gospodar. Din partea mea, sa-ti pastrezi obiceiurile cat mai mult Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2016 Salutare . . Asta seara la cina am avut ceva mai...traditional. Ceafa de porc cu cartofi natur si sos de tarhon. Multumesc @Viorel pentru aprecieri. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2016 Cred ca voi aveti ceva cu fierea mea. Sincer Cornele ...ma duc sa mananc ceva ca-mi ploua in gura Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2016 Pofta buna @Sorin Leitoiu . Uite cum am grija eu sa te trimit la masa...hahaha. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Salutare oameni buni. Astazi m-am gandit la ceva mai...vanatoresc sa zic asa. Asa ca am facut niste piept de potarniche , pulpa de fazan si niste cotletute de iepure. Le-am stropit putin cu zeama de usturoi , sare si piper. Bunnn, .... bineinteles acompaniat in acest timp de un vinisor....bun ( zic eu ) Ca si garnitura am preparat o ciulama din ciuperci proaspete si ceva cartofi natur . Am avut si ceva cuburi de mamaliga rece si impreuna cu un sos de mustar , , Dijon " am pus masa de pranz. A iesit ceva ...DELICIOS ... De m-am lins pe.....degete.................... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Numai bunatati gatesti Cornele, sa-ti fie de bine! Tu te-ai lins pe degete si noua ne ploua-n gura de pofta...e frumos asa? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Pai... @Daniel-P nu stiu cat o fi de frumos... Dar uite va imprumut armamentul meu de vanatoare si va dau si pontul unde gasiti un vanat bun. Asta este pentru ...iepurasi Iar astea sant pentru pasari....potarnichi, fazani...etc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Septembrie, 2016 Cred ca ...potarnichea mi-a cazut cam greu la stomac ( blestemele ) Asa ca bag ceva fructe ...exotice . Putina papaya, kiwi, ananas si un mango. Sper sa ma detoxifieze....Ha ha ha . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 N'eata cu o cafea la ibric de ziua internationala a cafelei! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 Sal'tare @Cornel Mihailescu! Sa vedem ce bunatati ne prezinti azi de ziua ta? Încă o data La mulți ani cu sănătate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2016 (modificat) Salutare @Eugen David. Multumesc din suflet pentru urarea ta. Modificat 29 Septembrie, 2016 de Daniel-P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 Aseara am mai mesterit ceva! Am avut vreo 7 peieteni si m-am apucat de treaba! Tot odata am probat noua "lada" de pus bauturica la gheata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2016 Totul superb si bine pus la punct. Lada frigo este chiar....de top. Gratarul sfaraie, gustarea aceea apetisanta...ce sa mai.. O masa reusita cu bunatati pe masura. Felicitari @Stefan P , multumim pentru postare si sa va fie de bine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri