Catalin

Rulote din Irlanda

28 postări în acest subiect de discuţie despre Rulote din Irlanda

Rulote din Irlanda

Catalin

Desi am zis ca nu voi mai intra pe acest forum, m-am razgandit.

Deoarece de o perioada traiesc aici in Irlanda am zis sa caut aici cateva rulote si spre surprinderea mea am gasit rulote la preturi ok, cel putin comparativ cu piata romaneasca sau forumista.

A mai avut careva contacte cu rulotele irlandeze?

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel C.

Desi am zis ca nu voi mai intra pe acest forum, m-am razgandit.

Acum ce sa inteleg?!

Ca nu ne agreezi, sau suntem o comunitate care deranjeaza....

Iar ca si raspuns la problema ta, personal, nu am auzit nimic despre aceste rulote irlandeze.

Poate sa fie colegi care au avut tangenta cu aceste modele, dar cred ca sansele sunt destul de minime.

Link către postare
Ovidiu Cica

Irlanda nu are acelasi standard la rulote ca si Anglia ?

Despre preturi nu stiu!

Link către postare
Catalin

Acum ce sa inteleg?!

Ca nu ne agreezi, sau suntem o comunitate care deranjeaza....

Iar ca si raspuns la problema ta, personal, nu am auzit nimic despre aceste rulote irlandeze.

Poate sa fie colegi care au avut tangenta cu aceste modele, dar cred ca sansele sunt destul de minime.

Nu, dar sunt unele persoane gen mario, de tip comunist si dictatorial.Adica daca nu cumperi rulote de la el, restu is gunoaie, raciuri, sicrie.Nu e problema de data asta il voi ignora complet, bisnitarii nu mi-au placut niciodata

Revenind la topic, transportul nu va fi o problema deoarece sunt curse saptamanale Dublin-Cluj.Din ce vad, cel putin firmele care le vand, le aduc de pe Anglia.Totusi eu caut de la persoana fizica sa cumpar.

Link către postare
Viorel C.

Nu cred ca un utilizator poate reprezenta un forum, mai ales ca aceasta comunitate se doreste sa fie o adevarata "familie" de rulotisti si ca oriunde in viata asta, probleme sunt si vor fi, ca doar nu toti putem fi la fel.

Sfatul meu este, cum am transmis si voi mai transmite si altor colegi in momentul cand apar astfel de "aprecieri", sa ignori ce te deranjeaza.

Referitor la rulota, daca gasesti un model sa te multumeasca, mai ales ca esti acolo si poti discuta direct cu vanzatorul, de ce sa nu o achizitionezi!?!

Intotdeauna rulotele de afara sunt mai ieftine in comparatie cu ce se gaseste in tara.

Mult succes!

Link către postare
Catalin

Nu ma preocupa bisnitareala, sunt altii care se ocupa cu asa ceva, de aia merge si tara prost ca se lucra la negru si nimeni nu plateste impozit si nici nu vreau sa le iau mancarea de la gura unora, ca dupa ii vad pe la stiri ca se sinucid.

Am studiat putin piata de aici si ma voi duce sa vad cateva rulote si va voi spune cum sta treaba.

Link către postare
Catalin

Acuma irlandezii astia is cam prosti, nu prea stiu anul de fabricatie, majoritatea sunt aduse din Anglia, iar preturile sun foarte mici.

Om vedea cand ajungem la fata locului ce marfa au.

Link către postare
Catalin

Am vazut cateva, multe nefiind folosite de ceva vreme sau chiar daca au fost folosite, au fost foarte.

Toate necesita mici atentii, au probleme din cauza vremii, deci cele aduse din Anglia impecabile, is pentru prosti. Nu exista asa ceva. E samsareala pe fata, sa se vanda produsul.

Am vorbit cu cativa pasionati si au menionat ca in zona asta a pamantului, ca sa o ai impecabila, trebuie sa o tii ori inchisa intr-un garaj, ori sub ceva prelata speciala.

Cautarile continua si da, am gasit rulote cu an de fabricatie 2000 cu 1300 euro, preturile din Romania sunt niste tampenii cu adaosuri extrem de nesimtite.

Link către postare
Catalin

Gata, am inceput sa dau peste rulote fara probleme din cauza vremii si astea marea lor majoritatea au fost protejate de intemperiile vremii.

Mai ramane o problema de rezolvat.

Nu am masina cu ce sa o tractez, cel putin pt a mea nu am gasit carlig sa ii montez.

Mai cautam.

A, cei care vreti rulote, cautati in Irlanda preturi nesimtit de mici

Link către postare
Catalin

De ce ar trebui comision pentru vanzator? Ca nu inteleg, decat daca esti samsar.

Transportul pe platforma este 700 Euro, sau cel putin atata se percepe pentru o masina. Probabil la rulota e tot pe acolo sau chiar mai putin

Link către postare
Catalin

Nu, este o platforma normala exact cum ai tu pentru o masina.

Link către postare
Ovidiu Cica

Eu as lua mai mult(desi nu ma ocup cu asa ceva) pentru aducerea unei rulote pe platforma , pentru ca consum mai mult combustibil decat daca as aduce un turism.

Link către postare
Ionut C.

Eu cred ca faci ceva confuzii...

Transportul unui autoturism din Benelux sau Germania este de la 4-500 EUR in sus. Asta pe camion, transportor de 8-9 masini.

Asa cum a mai spus cineva, rulota nu se poate transporta cu astfel de transportor, din cauza inaltimii. Lungimea unei rulote ar ocupa spatiu aproape cat doua autoturisme, deci pretul s-ar dubla. Faptul ca nu mai pui alta deasupra ei, ar dubla inca o data...

Transportul din Irlanda fata de cel din Benelux are in plus doua Ferry si minim 800km. Eu ma indoiesc de pretul de 700 EUR chiar pentru un autoturism.

Te rog da-ne niste informatii despre rulotele la care faci referire (vanzatori, pagini web). Eu, sincer ma cam indoiesc de acuratetea informatiilor prezentate.

Link către postare
Catalin

Eu cred ca faci ceva confuzii...

Transportul unui autoturism din Benelux sau Germania este de la 4-500 EUR in sus. Asta pe camion, transportor de 8-9 masini.

Asa cum a mai spus cineva, rulota nu se poate transporta cu astfel de transportor, din cauza inaltimii. Lungimea unei rulote ar ocupa spatiu aproape cat doua autoturisme, deci pretul s-ar dubla. Faptul ca nu mai pui alta deasupra ei, ar dubla inca o data...

Transportul din Irlanda fata de cel din Benelux are in plus doua Ferry si minim 800km. Eu ma indoiesc de pretul de 700 EUR chiar pentru un autoturism.

Te rog da-ne niste informatii despre rulotele la care faci referire (vanzatori, pagini web). Eu, sincer ma cam indoiesc de acuratetea informatiilor prezentate.

Daca chiar vorbesti fara sa stii, facem mai intai un pariu si dupa iti dau numarul firmei respective sa iti confirme si ei.

Ce zici?Te bagi?

Ma indoiesc.

Link către postare
Catalin

Ok, sa fie 1000 de euro transportul ?

Adica 2300 pt o rulota din 2000 ?

Si cu inca 1000 adaosul "comerciantului", 3300 ?

Oare cat s-o cere la noi o rulota din 2000 ?

Am un amic in Irlanda, o sa-l pun sa studieze.

Pai arunca un ochi rapid la mica publicitate aici pe forum sa vezi ce scoruri au negustorii(nu pot folosi cuvatul samsar ca cica e jignire)

Link către postare
Viorel C.

Catalin, se pare ca esti in afara cunoasterii faptului ce inseamna sa cumperi o rulota de afara.

Observ (din toate postarile tale), ca esti genul de persoana ce doreste sa fie descoperit de catre altii, ca fiind o persoana cunoscatoare in toate.

Nu afirma lucruri de care nu ai habar! Toate cele scrise de tine nu au suport.

Incearca si cumpara-ti o rulota, ad-o acasa si dupa care, intra in asemenea discutii.

Ca si un sfat prietenesc, nu te contrazice cu alti colegi care au facut asa ceva, chiar daca fac "bisnitareala" cum afirmi tu.

Afirmatia ta cum ca " irlandezii astia is cam prosti", denota felul tau de a gandi.

Nu cred ca ai anii la care sa primesti sfaturi de la cineva si care sa te schimbe, esti destul de matur, dar i-a in considerare ca nu toti putem accepta tot felul de afirmatii.

Multumesc daca ai inteles ceva!

Link către postare
Boicilaurentiu

... inainte sa-mi cumpar rulota am cautat pe internet cam 5 luni si fara exagerare cred ca am vazut vreo 2000 de rulote pe net, la un moment dat la toate care ma uitam, mi se parea ca "pe asta am mai vazut-o" UNDE AI FOST TU CATALINEEE SA-MI ADUCI RULOTA DIN IRLANDA??? Dar sa stiti ca eu am gasit o insula in Pacific unde rulotele noi sunt maxim 1500 euro si le poti folosi si ca salupe! ... e al doilea topic unde citesc discutii unde-i implicat si Catalin, promit solemn ca altul nu mai citesc!!!!!!!!!!!!!!!

Link către postare
Gabriel Schuster

Laurentiu, ma bag si eu , ca tot vreau sa schimb rulota. Daca nu e irlandeza, macar papuasa sa fie!!!! Cred ca este timpul ca sa nu-i mai acordam atata atentie domnului C.

Link către postare
Boicilaurentiu

Gabriel, eu am promis ca nu mai citesc si nu mai postez in nici un topic unde apare el, are o atitudine si un comportament vis a vis de ce se doreste a fi acest forum total neadecvate.

Link către postare
Catalin

Catalin, se pare ca esti in afara cunoasterii faptului ce inseamna sa cumperi o rulota de afara.

Observ (din toate postarile tale), ca esti genul de persoana ce doreste sa fie descoperit de catre altii, ca fiind o persoana cunoscatoare in toate.

Nu afirma lucruri de care nu ai habar! Toate cele scrise de tine nu au suport.

Incearca si cumpara-ti o rulota, ad-o acasa si dupa care, intra in asemenea discutii.

Ca si un sfat prietenesc, nu te contrazice cu alti colegi care au facut asa ceva, chiar daca fac "bisnitareala" cum afirmi tu.

Afirmatia ta cum ca " irlandezii astia is cam prosti", denota felul tau de a gandi.

Nu cred ca ai anii la care sa primesti sfaturi de la cineva si care sa te schimbe, esti destul de matur, dar i-a in considerare ca nu toti putem accepta tot felul de afirmatii.

Multumesc daca ai inteles ceva!

Cunoscator in toate nu sunt.Insa in mecanica le cam am.Am scris undeva ca o aduc eu personal?Traiesc aici si vad diferentele mari inte romani si irlandezi, chiar daca din punct de vedere economic sunt cu mult peste noi.Nici nu trebuie sa acceptati ceea ce scriu eu, de aceea e democratie sa ai dreptul liber de a gandi cum crezi, nu sa iti impuna cineva ce sa crezi sau sa accepti.E drept insa ca adevarul doare, insa asta e realitatea

Link către postare
Catalin

... inainte sa-mi cumpar rulota am cautat pe internet cam 5 luni si fara exagerare cred ca am vazut vreo 2000 de rulote pe net, la un moment dat la toate care ma uitam, mi se parea ca "pe asta am mai vazut-o" UNDE AI FOST TU CATALINEEE SA-MI ADUCI RULOTA DIN IRLANDA??? Dar sa stiti ca eu am gasit o insula in Pacific unde rulotele noi sunt maxim 1500 euro si le poti folosi si ca salupe! ... e al doilea topic unde citesc discutii unde-i implicat si Catalin, promit solemn ca altul nu mai citesc!!!!!!!!!!!!!!!

Repet din nou, nu sunt bisnitar, nu ma ocup de bisnita, ofer doar informatii de aici din zona daca cineva doreste.Dupa cum spun mai marii forumului, rulota trebuie "pipaita" poti sa vezi cate rulote vrei pe net ca degeaba.E dreptul tau sa nu mai citesc ceea ce postez eu, de aceea e forum public

Link către postare
Viorel C.

"Cunoscator in toate nu sunt.Insa in mecanica le cam am"

Vrei sa-ti mai dau un sfat?

Nu afirma lucruri pentru care nu ai dovezi. Dupa postarile tale din forum, doresti cumva sa te credem pe cuvant, sau doresti sa ne laudam fiecare cu ce "le avem"? Nu cred.

Intotdeauna, crede-ma, este bine sa faca o alta persoana referire la activitatea ta, pentru a primi aprecierea dorita.

"Am scris undeva ca o aduc eu personal?"

Nu ai scris, dar ai afirmat care sunt cheltuielile si chiar te contrazici cu alt coleg care probabil are cunostinta de modul cum este adusa o rulota.

Apropo, sa nu cumva sa faci acel pariu cu Ionut C, fiindca tare mi-e frica ca nu-l vei onora.

"E drept insa ca adevarul doare, insa asta e realitatea"

Nu stiu la care "adevar" faci referire, deoarece nu cred sa simta vreunul o durere pe undeva.

Si sa nu uiti, ca forumul este public, doar pentru privitori, nu si pentru utilizatori.

nay

Link către postare
Catalin

Nu ma pomenit nici de cheltuieli.Eu am vorbit cu firma, am intrebat cat costa, am primit raspuns 700Euro.Nu vad unde e inexactitatea.Vezi tu Domnul Viorel, daca stii mai mult decat altii, e problema.

Asta e! fiecare cu cunostintele lui.Unii in rulote, altii in mecanica, altii in negot.Sunt niste aptitudini pe care le dobandim.

Aprecierea referitoare la ce stiu, o apreciez si tin cont de ea, daca este facuta de catre un cunoscator in domeniu.

Referitor la pariu, era doar o gluma; nu sunt adeptul jocurilor de noroc, dar daca vrei sa stii ca transportul unei masini din Irlanda e 700 de euro, iti dau numarul firmei, poate te convingi si tu.

Link către postare
Vizitator

Care sunt dotările rulotelor din Irlanda, care sunt diferenÈ›ele fata de cele din  Anglia sau fata de cele de pe continent ? Daca tot a fost deschis acest topic, ar trebui sa se scrie si  despre caracteristicile acestor rulote .Poate irlandezii fabrica vreo marca de rulota si nu È™tim noi.

Link către postare
Alin Mihaila

Mai oameni buni, va vad oameni seriosi, â€nascuti de mai mult timp†decat mine si decat colegul Catalin. Cred ca i s-a acordat destul de multa atentie acestui domn, iar dumnealui se comporta precum musca pe care vrei s-o alungi in zilele toride de vara, cu cat incerci s-o alungi cu atat se intoarce mai obraznica. De vreo 2 saptamani incercam sa aflam lucruri interesante de la acest domn, incercam sa deslusim tainele mecanicii si ale rulotismului din regat, dar din pacate obtinem numai informatii in cel mai bun caz evazive sau eronate de cele mai multe ori, imbracate intr-o forma obraznica si cocotate in varful unui tupeu specific spatiului carpato-danubiano-pontic.

Cu tot respectul, consider ca astfel de apucaturi balcanice n-ar trebui incurajate, iar noi ar trebui sa sanctionam din fasa astfel de cugetari stomacale. Serios, cred ca topicurile capata o forma cancanoida si isi pierd din consistenta tehnica cu care au fost innobilate initial.

N-am nimic personal cu Catalin, dar parca apar din ce in ce mai multi tineri nedocumentati, neinformati si nedumiriti care vor sa ne arate cum se conduce lumea sau chiar mai rau, unii ajung chiar sa ne conduca (vezi ce se intampla in tara). Va rog, in numele generatiei care va sa vina, nu mai tolerati un astfel de comportament, iar aici nu-i vorba de forum, e vorba despre viata de zi cu zi. Nu faceti niciun rau nimanui, credeti-ma... Tolerand un astfel de comportament deveniti complici pentru ca cel in cauza crede ca asta-i calea cea buna in viata. Mai mult decat atat, vor aparea adepti ai unui astfel de comportament si atunci va fi mai greu de eradicat. Mama natura ne invata multe, doar trebuie sa tine cont de sfaturile ei... Stiti ce face o mama sobolan cu un pui care nu suge? Il devoreaza pentru a avea mai mult lapte pentru cei care se hranesc!

Imi cer scuze pentru offtopic dar...

Multumesc domnilor!

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.