Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2015 Inlocuirea chederelor e o operatiune destul de migaloasa, luandu-mi 4 ore pentru fiecare geam! Am cumparat 6 m de cheder (25 mm) de la Exis.ro cu aproape 100 l.Se incepe prin a masura grosimea si lungimea acestuia:Chederul are depus in inerior chitul, care adera pe peretele exerior:Aratau destul de rau, incat au trebuit schimbate:Se indepartaza opritorului de geam, dupa care se muta geamul intr-o parte:Se desface garnisajul chederului, apoi se dau jos capslele:Dupa ce s-a dat jos, se curata de chit peretele exterior:apoi se monteaza noul cheder:dupa care se bat capsle la loc si se monteaza garnisajul vechi, care va ajuta la potrivirea gaurilor pentru suruburi:Cum chederul este nou o sa steie mai presat pe geam, asfel inchinzandu-se mai greu un timp! Spor... 1 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian S. 18 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2015 Bravo Ovidiu, ce e nou e nou asa'i?4 ore la fiecare geam...ai cam migalit ceva, trebuia sa ma suni si veneam sa te ajut.La mine a durat mai putin de 4 toata rulota. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Dandes 1 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2016 Frumoasa lucrare! La geamurile fixe, cum se procedeaza? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2016 Ma gandesc ca ai pe margine la cheder o panglica ce se scoate si detensioneaza chederul, putand apoi scoate tot geamul pe o parte! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2016 Felicitari pentru lucrare...Spor la bricolat in continuare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 Frumos lucrat. Da-mi si mie link-ul cu chederul de la Exis ca vreau sa cumpar si eu. Mersi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 Vad ca la exis e 79 de lei metrul liniar cum ai luat tu 6 metri cu 100 de lei? Cheder fereastra mobila Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2016 ~100 de euro!La trecere forumului de la vechea platforma la noua a disparut semnul de € Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2016 @Drinovan Ovidiu, te rog sa-mi dai o informatie. La montarea chederului nou, l-ai reetansat cu chit butilic (probabil ca 710 sau ceva similar). Aici este intrebarea: Chitul l-ai depus pe cheder, pe rama, pe ambele sau l-ai introdus sub "buza" exterioara dupa capsarea chederului ? Eu sunt pe cale de a definitiva montarea noii ferestre la baie pentru care am totul pregatit (rulota nu a avut fereastra din constructie). Felicitari si... multumesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Dandes 1 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2016 Din cate stiu, are chederul din fabrica adezivul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2016 Asa este, dar valabil la cel nou (se pare ca este un fel de silicon, din cat am putut observa, nedistructiv, la ferestrele rulotei). Al meu este recuperat din demontari (se afla in stare excelenta, dar fara adeziv) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2016 (modificat) Nou se cumpara cu tot cu chitul acela alb si lipicios pe el! Modificat 27 Februarie, 2016 de Drinovan Ovidiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2016 Multumesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aidu 1 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 Cum se zice la cheder in engleza si franceza?! Rubber lining/seal? joint cautchouc ?! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aidu 1 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 (modificat) Tu ai schimbat ala gri deschis cu unul negru. Eu vreau sa schimb negrul cu alt negru. Tot cheder ii zice ??? Dupa aceea cred ca pe fereastra se lipeste ca un burete negru. Se vede ca era lipit pe margine... insa nu mai e pe niciun geam !!! Modificat 20 Mai, 2018 de Radu B Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aidu 1 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 (modificat) Ma uit la mai multe produse: Banda izolatoare 1 Banda izolatoare 2 Deci eu am interes sa cumpar cat mai gros?! Modificat 20 Mai, 2018 de Radu B Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aidu 1 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 (modificat) Mai izolator decat acesta nu mai e autocolant. Izolator Modificat 20 Mai, 2018 de Radu B Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aidu 1 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 (modificat) Deci, literalmente eu pot sa bag degetul printre cheder si geam. Noaptea deger. Prin urmare, voi lua banda cea mai groasa : Banda Modificat 20 Mai, 2018 de Radu B Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 Incearca si asa! Ceva ceva o sa tina! Numai sa te lase sa inchizi/apropii geamul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 Ai avut ceva de furcă dar rezultatul final e super ok. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 19 Mai, 2018 Mulțumim pentru explicațiile amănunțite, atât în scris și vizuale. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri