Viorel C.

Avertisment George '70

3 postări în acest subiect de discuţie despre Avertisment George '70

Avertisment George '70

Viorel C.

Observ ca avem un coleg care incearca sa descopere atentia celor care se ocupa de moderarea topicurilor si incearca sa posteze "la misto".

Pot sa-i atrag atentia oficial (am facut-o si prin p.m.), ca la urmatoarea abatere va fi banat pe forum.

Nu cred ca trebuie sa devenim mistocari si sa incercam vigilenta cuiva.

Topicul la care fac referire este Camping Natura Parc

Sper ca se observa acele puncte puse intentionat.

Nu am ceva personal cu colegul George '70, dar se pare ca seriozitatea sa lasa de dorit.

Nu este prima postare care sa faca aceasta diferentiere. Stie si el destul de bine.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel C.

In primul rand, orice topic se inchide cand nu mai prezinta interes sau se cere de catre un utilizator.

In al doilea rand, multumesc ca incerci si pui umarul ca acest forum sa devina mai bun (exprimarea ta), dar trebuie sa intelegi si tu si cei care citesc prin topic, ca nu am nimic personal cu vreun coleg care stie sa respecte acest forum si membri sai, nu posteaza tot felul de balarii si este serios atunci cand trebuie.

Nu cred ca gresesc cu ceva cand afirm acestea si sunt cateva postari ale tale care intradevar trebuiau trecute in off topic.

Daca cumva consideri ca se face vreun abuz de catre mine sau Adrian (moderatorul), esti liber sa te exprimi ca oricare coleg din comunitate.

Problema cu plecarile celor care nu au acceptat ce se doreste in acest forum, nu este problema mea si nici nu va fi.

Sunt destule comunitati de rulotisti in tara asta si fiecare este liber sa aleaga, sau in cel mai rau caz, sa depuna efortul care se cere si sa-si creeze propriul forum.

Eu nu am gonit pe nimeni.

Regulamentul sa stii ca este acelasi pentru toti, iar la ce faci tu referire, consider ca s-a postat normal, poate cu cateva exceptii, dar fara cuvinte fara sens.

Sa stii ca pot sa tin la glume, incerc sa cunosc caracterele oamenilor, dar "mistoul" tau poate fi descoperit mai prin majoritatea postarilor, asa ca nu ruga colegii "care s-au simtit lezati sau deranjati de postarile sau de ortografia ta".

Si las-o mai usor cu "sefii", ca doar ti-am scris ca toti suntem colegi.

Link către postare
Eugen David

:*

Eu nu sunt nici un bun orator, dar nici in scris, ma exprim asa cum stiu la "scoala mea"! Nu contest ca sunt colegi ce detin aceste calitati

Ce pot sa zic, ce pot sa spun? Eu unul, care am trecut "prin toate, avertismente, banari etc..."

Din vina cui? Chiar nu mai conteaza.

Dar totusi parerea mea este ca toti trebuie sa fim mai ponderati, mai maleabili, de ce nu mai toleranti in aceasta comunitate, pentru "bunul ei mers"!

Nu duce la nimic bun astfel de contradictii!

Hai sa privim dintr-un alt unghi "starea lucrurilor"!

Nu cred ca ne-am inscris aici pentru contradictii si apostrofari? Parerea mea, sau nu?

Pana la urma toti contribuim cu cate ceva la informarea colegilor ce intradevar au nevoie de informatii si nu numai.

Fiecare din noi am beneficiat de cate o informatie la nevoie.

Ce avem de pierdut? Ca de castigat in mod sigur avem cate ceva fiecere din noi!

Numai bine si intelegere reciproca sa avem.

Doamne ajuta!

:-)

Link către postare
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.