Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 14 August, 2020 46 minute în urmă, Daniel P a scris: Foarte frumos @Eugen David! Felicitări! Ți-ai amenajat acasă un fel de "Letca Nouă"... Multumesc Daniel! Cam ceva de genul, aveam de mult dar n-am mai zis nimic! Si cum n-am mai plecat niciunde in afară de 3 săptămâni în Italia am zis să-i dăm "un pic de viață"! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 14 August, 2020 17 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Sanatate @Eugen David Foarte frumos campingul Cum a-ti botezat? Multumesc! Camping "DEVYS"! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 16 August, 2020 Salutare oameni buni! Viața continuă și în aceste vremuri! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 11 Martie, 2021 Salutare, oameni frumosi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 11 Martie, 2021 Felicitări, un camping la mine în oraș.Am unde trage dacă voi reuși sa ajung acasă......vreodată 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 11 Martie, 2021 în urmă cu 4 ore, Raul G a scris: Felicitări, un camping la mine în oraș. Am unde trage dacă voi reuși sa ajung acasă......vreodată O să ajungeți! Și ai promis că veniți și la mine! Deci vă așteptăm! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 12 Martie, 2021 Speram doar sa avem voie sa circulam, ne este foarte dor de țară 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri