Mariusb11

Vand rulota hobby 1997

7 postări în acest subiect de discuţie despre Vand rulota hobby 1997

Vand rulota hobby 1997

Mariusb11

Nu sunt un cunoscator IT (referitor la atasarea fotografiilor) si pentru asta am gasit ca o solutie simpla si fara deranj postarea anuntului de maniera "se poate vedea aici". Chiar nu se pune problema de comoditate! In completarea anuntului este si faptul ca acum rulota are si asigurare facuta pana la 30 octombrie 2015. Multumesc.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel C.

Eu consider ca este comoditate si acest topic este mutat la Off Topic.

Nu este problema cu urcarea imaginilor si chiar se pot scrie cateva randuri cu detaliile necesare in anunt.

Link către postare
Mariusb11

Vad ca la semnatura scrie altceva "nimeni nu se naste invatat". In fine am sperat sa fie bine pe acest forum, am gresit si mi-am luato! Pot sa accept asta, bine ca nu mi-ati sters contul. Multumesc.

Link către postare
Viorel C.

Nu se sterge contul pentru asemenea probleme.

Ideea este ca trebuie respectat tot ce se gaseste in Regulile forumului.

Iar referitor la anuntul postat, ma dreanjeaza faptul ca nu poti scrie cateva randuri despre ce vrei sa vinzi si faci trimitere catre alt site.

Asta nu se numeste comoditate? tamp

Link către postare
Mariusb11

Repet si cred ca e lesne de inteles, nu am putut atasa poze, cateva randuri chiar si comod daca eram puteam sa folosesc copiere/lipire si erau aici acele randuri. Se poate verifica foarte usor intrucat pe alt forum am patit acelasi lucru referitor la poze si le-a postat altcineva pentru mine. Chiar as fi dorit sa pot pune poze pentru simplu motiv ca as putea pune mult mai multe decat imi permite site-ul respectiv.

Link către postare
Viorel C.

Te rog sa-mi trimiti prin email toate imaginile care doresti sa apara in anunt, deschide subiect nou in sectiunea respectiva cu datele despre anunt si acolo iti voi atasa imaginile trimise.

Daca procedezi asa, postarea nu va mai fi trecuta in aceasta sectiune.

De regula, in momentul cand doresti sa adaugi imagini, dai click pe "Ataşamente şi alte opţiuni", ce exista in stanga jos de chenarul in care scri si ai posibilitatea sa adaugi 4 imagini pentru un subiect.

Daca ai mai multe, le astept pe email si le adaug eu in topic.

nay

Link către postare
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.