Cristian Ionita

Cateva cuvinte despre mine...Cristian Ionita

17 postări în acest subiect de discuţie despre Cateva cuvinte despre mine...Cristian Ionita

Cateva cuvinte despre mine...Cristian Ionita

Cristian Ionita

Bine v-am gasit!

Numele meu deja il stiti, de asemenea si varsta. Sunt de meserie electronist si lucrez in domeniul telecomunicatiilor. Am fost atins de microbul rulotistilor si folosind Google am descoperit acest forum, iar acum ma bucur ca devin si eu membru. superok Cineva din familie si-a cumparat o rulota pe care o foloseste "din greu" bucurandu-se de toate beneficiile unei astfel de investitii. Sunt posesorul unui FORD MONDEO Turnier (seamana un pic cu un vapor la cat e de mare) caruia i-am atasat saptamana trecuta un carlig de remorcare original pe care deja l-am si probat pe rulota de care va povesteam. Acum sunt in cautarea unei rulote si trebuie sa recunosc ca aici am gasit foarte multe sfaturi utile ce ma vor ajuta pentru o alegere buna. Din pacate se pare ca trebuie sa mai dau un mic examen pentru ca nu am decat categoria B (din 1994) iar pentru rulota pe care o doresc este obligatoriu BE...

Distribuie această postare

Link către postare

Drinovan Ovidiu

Bun venit printre rulotisti! wcm

Link către postare
Mihai PATRULETE

Salut sibine ai venit in comunitatea )|/

Link către postare
Aurelian Ovreiu
bun-venit

Link către postare
Gabriel Schuster

Bun venit!

Link către postare
Eugen David
bun-venit    nay

Link către postare
Mircea
bun-venit

Link către postare
Adiciordas

Salut si bine ai venit printre noi! isor

Link către postare
Cristian Ionita

Ma bucur ca sunteti asa de sociabili si m-ati primit cu atata caldura. Chiar nu ma asteptam... Deja mi-am facut o parere despre modul in care am sa procedez pentru cumpararea unei rulote. Am sa o iau din tara pentru ca este foarte costisitoare si plina de riscuri o calatorie in Europa de vest. Vad ca si pe acest forum sunt scoase cateva la vanzare.  Poate gasesc chiar aici la un user ce vrea sa faca un upgrade la ceva mai sofisticat. Banuiesc ca nu risca reputatia pentru o teapa.

Adrian V, nu m-am lamurit exact pana la ce greutate pot sa-mi folosesc permisul categoria B fara sa risc o incalcare a legii. Stiam ca remorca trebuie sa aiba maxim 750Kg dupa care este nevoie de categoria BE... Fordul meu are masa totala autorizata 2165 Kg si remorcabila cu dispozitiv de franare 1800 Kg. Am citit ca totul e ca masa totala sa nu depasesaca 3500Kg. Optez totusi pentru una de doua persoane la 750Kg... sau mai stiu si eu.  :)

Link către postare
Gogonea Razvan

Bun venit printre noi.

Link către postare
Cristian Ionita

Dragii mei, ca tot este vorba de mine in acest topic, aflati ca mi-am luat rulota din semnatura.
O fi buna, o fi rea ?  mie imi place, plus ca a fost si acceptabila la pret...

Link către postare
Marius George

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe iesiri cu ea....xll

Link către postare
Mihai Dura

Bine ai venit si felicitari pentru alegerea facuta.   acum esti rulotist cu atelaj.

Link către postare
Emil Naghi

Bun venit bun-venit, ma bucur pentru alegerea facuta de tine, Dethleffs este o firma serioasasuperok si ma bucur ca s-a marit numarul de posesori de ()| Dethleffs de pe acest forum.  

Link către postare
Costica V.

Bine ai venit in frumoasa noastra comunitate in care deja ai spus ca te simti bine!! Si noi ne bucuram

de prezenta ta.  hi  nay

Felicitari pentru rulota achizitionata, sa o stapanesti sanatos si numai drumuri bune sa ai.

PS. La greutatea asta si la "pretul asta", puteai sa cumperi 2 buc.!!  :amuzat:

Link către postare
Iulian G.

Felicitari! 

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe concedii frumoase cu noua ta casuta mobila!

Link către postare
Cristian Ionita

Va multumesc pentru incurajare. Va trebui sa ma "experimentez" in utilizarea rulotei atat pe sosele cat si prin campinguri. Cand va veni timpul, am sa-mi iau ceva mai bun. Era pacat sa invat pe una scumpa... :)

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.