Teo Paul

Vreau rulota - rog ajutor !

6 postări în acest subiect de discuţie despre Vreau rulota - rog ajutor !

Vreau rulota - rog ajutor !

Teo Paul

Hey,

Am nevoie de sfaturile voastre. Sunt noua in domeniul rulotelor. Am nevoie de o rulota in care sa incap eu plus cei doi plozi. Prefer ceva spatios, as vrea paturi separate pentru plozi. Nu discut fara cabina de dus/wc. Vreau sa am autonomie fata de curtent, am inteles ca se poate curent si gaz. O sa o trag cu un VW Touran de 1.9. Daca mai aveti nevoie de alte detalii, cu drag.

Nu ma intereseaza cat de simpatic e mobilieru din dotare, cand ai doi plozi lucrurile se duc dreacu foarte repede :)

Va multumesc anticipat!

Teo

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel C.

Incearca si citeste postarile din Sfaturi Achizitionare Rulota, iar daca nu gasesti raspunsurile dorite, intreaba si ti se va raspunde.

Ideal este sa cauti rulota dorita pe site-urile de specialitate, sa o prezinti si sa ceri sfaturi.

Sa stii ca nu o sa-ti caute nimeni o rulota, fiindca doar tu stii ce buget doresti sa investesti si ce caroserie te incanta.

Link către postare
Viorel C.

Ce faci?

Ne prezinti rulota si nu scrii nimic.

Te rog sa iei in considerarea ca stim o gramada de astfel de rulote, dar daca nu vi cu intrebari la care sa primesti si raspunsuri, n-am facut nimic!

Nu te grabi sa afisezi in forum tot felul de link-uri, studiaza piata, cauta ce te intereseaza si apoi incearca sa afli ceva.

Exista in forum sectiunea Site-uri Anunturi Rulote

Incearca si cauta acolo.

Bafta!

Link către postare
Teo Paul

In primul rand, luati-ma cu usurelul :) Trebuie sa ma prind ce am de facut.

V-am dat linkul pentru ca una din astea mi-ar place. Bine, mi-ar place una noua de 11.500 (de la http://www.weinsberg.ro/) dar de unde asa multi arginti?!?! :)

Nu vad baia in pozele postate de vanzator, presupun ca are.

Nu stiu hibele rulotelor, asteptam sa-mi spuneti voi.

Link către postare
Radu Ivanescu

Citeste bine TOT ce inseamna sfaturi achizitie rulota, fa plinul masini si pleaca la drum doar asa poti gasi ce doresti 

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.