Foarte bine "puncta" un coleg; poti avea orice rulota, cat de noua, cat de dotata, caci cea mai mare parte a activitatii la rulota tot in cort se desfasoara! Basca sa nu facem mirosuri si in cort mai scoatem si in exteriorul lui "ustensilele de gatit"! Nu ma refer la foc la gratar, ceaun etc, ci la "banalul aragaz mobil" si nu numai! Asadar se merita si un cort bun sa-l folosesti la rulota! In acest sens eu am 2, dar am hotarat sa renunt la unul; si anume , cort "Dorema", lungime 8, 6 m, masurat pe sina rulotei "din pamant in pamant". Dupa montare perimetrul ocupat este de 4, 5/2, 5m. Cortul de generatie noua, dispune de un set complect de "schelet metalice, fermoare intacte, perdele interioare la toate "geamurile", sina pentru fixarea suporturilor auxiliare pentru fixare schelet "plafon" pe rulota, 3 suporturi/dispozitive speciale. Daca ar fi sa clasific starea lui? Ar fi 9 din 10, neavand cum fi 10 din 10, fiind totusi folosit! Pe piata in stare noua sunt destul de costisitoare nefiind la indemana tuturor, nu spun ca nu sunt colegi cu "dare de mana" care o si fac! Pret 300 de euro! Exista si posibilitatea cumpararii cortului, dar fara perdele la 250 euro, asta deoarece cineva insista-n privat sa-i vand perdelele la 50 de euro! Deocamdata astept! Multumesc! Cateva poze: