Vizitator

19/20/21Jul COMANA

3 postări în acest subiect de discuţie despre 19/20/21Jul COMANA

19/20/21Jul COMANA

Vizitator

Pentru acest week-end am vrea sa mergem in parcul national Delta Neajlovului , in partea din padurea de la Comana.

Am fost anul trecut acolo si sunt doua locuri in care intra cam 3-4 rulote in fiecare ; ambele locuri sunt intre niste stejari imensi sub care aproape permanent este umbra.

Undeva la vreo 300 m este un izvor cu apa potabila.

Tot in  zona este si un podet de lemn peste care se poate trece si se poate ajunge la raul Neajlov.

Aici aveti harta: https://maps.google.ro/maps?hl=ro

Pe scurt traseul este cam asa :

Bucuresti - sos Giurgiului - Jilava - 1Decembrie - Adunatii Copaceni - la intrarea in Adunati este un sens giratoriu unde se face la STANGA ( este indicator de Comana) - la un moment dat in Gradistea se face DREAPTA - se intra pe un drum ce este flancat de niste plopi inalti - urmeaza o intersectie in "T" unde se face STANGA - tot inainte pe langa manastirea Comana care va fi pe partea stanga - in centru unde este un monument pe partea stanga se face la DREAPTA - tot inainte pana se teremina asfaltul - urmeaza un drum de macadam prin padure de aprox 3km.

ATENTIE!

Drumul de la Adunatii Copaceni la Comana este foarte sinuos si ingust si trece prin mai multe catune.

Drumul prin padure nu este prea stralucit , alterneaza portiunile mai drepte cu unele mai denivelate.

Asadar , KEEP CALM and go to Comana.

Ca de obicei eu voi pleca de vineri dupa-amiaza , in jur de ora 17 din Bucuresti.

Pentru detalii despre traseu nu ezitati sa ma contactati pe numarul de telefon din semnatura.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator

Asa cum v-am obisniut , am facut niste poze care le-am pus intr-un mic slide.

A fost o iesire fruoasa , cu vreme buna - exceptie a facut dimineata zilei de duminica pentru ca ne-a udat putin cu o aversa usoara de ploaie  sn dupa care soarele nu ne-a lasat balta.

Vizionare placuta ! Ok

[embed=425, 349]

[/embed]

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.