Claudiu Oproiu

Rog suport in alegerea rulotei

5 postări în acest subiect de discuţie despre Rog suport in alegerea rulotei

Rog suport in alegerea rulotei

Claudiu Oproiu

Zilele astea ma uit dupa viitoarea noastra rulota. Dat fiind faptul ca suntem destul de ocupati ea se va deplasa pe distante mai lungi o dat dau de doua ori pe an, in rest va fi parcata in curte, eventual cateva iesiri de weekend.

Componenta familiei este de doi adulti si doi copii. Ideal ar fi sa aiba un pat matrimonial si inca unul de o persoana (care poate sa si lipseasca in favoarea altei utilitati a spatiului respectiv)

Neaparat sa aiba baie cu dus iar in bucatarie doar plita e strict necesara pentru ca nu intentionam sa gatim prea mult in ea.

Masina tragatoare va fi o skoda octavia tour 1, 9 tdi care poate trage scriptic 1300 de kg.

O sa postez ce gasesc in speranta ca, avand ochiul mai antrenat, ma veti putea ajuta sa descifrez ce scrie printre randuri in anunt.

Multumesc, drumuri bune !

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Mircea

Salut, Klaus! Si eu caut sa cumpar o rulota si nu sunt cel mai potrivit sa dau sfaturi. Totusi , in cele patru luni de documentare, am vazut multe rulote si am citit aproape tot ce s-a scris pe Forum cu privire la acest subiect si imi permit sa-ti spun cateva concluzii la care am ajuns :

1. inainte de a cumpara o rulota, sa soliciti ajutorul unui rulotist cu experienta care sa constate ca rulota nu are infiltratii de apa. O rulota cu infiltratii este un putregai pe care dai banii  de pomana.

2. dotarea pe care o doresti si anume sa aiba dus, presupune doua mari probleme: sa aiba boiler de apa calda, iar cabina de dus sa fie special dotata cu cadita de dus si pereti hidroizolati pentru a nu se produce infiltratii in pereti si pardoseala si pentru a nu intra astfel sub incidenta primului punct.

3. cei doi copii fac parte din echipaj si este bine, din start, sa aiba locul lor in casuta pe care ti-o doresti, pentru ca ei cresc repede.

4. toate celelelate dotari pot lipsi, pentruca se pot face si ulterior, dar e bine sa stabilesti din start bugetul pentru investitie, ca sa stii unde te situezi.

Iti doresc mult noroc, bafta si sa gasesti rulota mult visata!  hi

Link către postare
Claudiu Oproiu

Anunt inactiv

Ce imi puteti spune despre asta, dragi colegi ? La ce ar trebui sa fiu atent? Merita banii ?

Link către postare
Vizitator

Daca te uiti cu atentie la ea, peretii au unele indoituri, pe o laterala se observa unele pete de retus cu vopsea.Din punctul meu de vedere nu as cumpara aceasta rulota.

Modificat de CIPROSCA

Link către postare
Mircea

Rulota, avand in vedere anul fabricatie 1998, mi se pare nefiresc de ieftina. Mare atentie la infiltratii si la dotari (boilerul de apa calda sa functioneze pe gaz si electric, etc.). Nici eu nu as cumpara aceasta rulota. 

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.