Vizitator Anonim

Ajutor dat frigiderului!

6 postări în acest subiect de discuţie despre Ajutor dat frigiderului!

Ajutor dat frigiderului!

Vizitator Anonim

Pentru ca e vara, e soare, si asa cum stim frigiderele incep sa nu mai functioneze asa cum ne dorim noi, va impartasesc cum incerc eu sa ajut frigiderul.

Deoarece nu am nevoie de congelator, pun in el 3 pinguini (rezerve de congelat) care intra perfect, si care nu se umfla. 

Acestia, peste noapte, ingheata, iar a 2-a zi, dupa masa de dimineata, iau unul si-l bag in frigider, dupa ce m-am asigurat ca nu mai se umbla la frigider (adica dupa ce am bagat mancarea ramasa inapoi).

La pranz, scot pinguinul si-l bag in congelator, in locul lui intrand unul din congelator (daca primul nu este 100% inghetat, al 2-lea este!!!), la fel, dupa ce am incercat pe cat cu putinta sa fie ultima operatiune pe care o fac la frigider. Bineinteles, seara, urmeaza cea de-a treia operatiune, la fel ca primele doua.

In acest fel va asigur ca temperatura in frigider revine la cea dinainte de a deschide frigiderul intr-un timp mult mai scurt, investitia este minima (3 pinguini), pierderile de spatiu in congelator sunt MARI (la mine ocupa tot congelatorul) dar pierderile in frigider sunt mici (poate fi aruncat pinguinul oriunde, nu trebuie pus sa nu se verse!). 

Daca considerati ca va este de folos congelatorul, nu aplicati aceasta metoda! 

De ce nu deschid pur si simplu usa la congelator? - Nu stiu, m-am gandit si la aceasta varianta, dar, cred ca, peste noapte, continutul frigiderului poate ingheta, si nu imi doresc asta!

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Radu Ivanescu

Si eu procedez similar dar nu cu pinguini  biggrin   bidonase cu rachiu   superok

Link către postare
Razvy_91

Eu am scos usa congelatorului si nu imi ingheata in frigider  /.;

Link către postare
Pirvan Gioni Ionel

Si eu am scos usa congelatorului si am termometru in frigider iar dimineata erau 0.7 grade.

Link către postare
Mihai Dura

Salut,

Si eu am scos usa congelatorului si este super bine, chiar foarte bine la temperatura de 33-34 de grade de afara la ora 15-15:30 acum aproape 2 saptamani cand am fost la mare in camping. 

Subliniez ca am sistemul de doua ventilatoare pentru frigider cu termostat care regleaza turatia.si este super ca si consum si mare eficienta.

Va recomand.

Link către postare
Drinovan Ovidiu

Buna ideea!

Eu cand am lasat usita deschisa la 180 de grade de la congelator din cauza ca nu se mai inchidea de la o caserola mai mare,

am gasit a doua zi radiatorul acela de aluminiu plin cu geata! Pozitia de racire fiind pe 3(gaz)!

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.