Andrei Urucu

Oltenie.......aduna-te!!!!

62 postări în acest subiect de discuţie despre Oltenie.......aduna-te!!!!

Oltenie.......aduna-te!!!!

Viorel C.

Sa stiti ca felul meu de a fi, este sa vorbesc o data.
Acum, daca cei din Oltenia, mai ales craioveni de-ai mei, nu acceseaza forumul si nu doresc sa ducem la finalizare o asemenea intalnire, no comment.

Am sunat doua persoane, nu dau nume, nu mi-au raspuns si practic, ce sa inteleg, ca a observat fiecare ca a avut un apel pierdut.
Poate nu toata lumea gandeste ca mine, deoarece eu sun intotdeauna cand am un apel pierdut. Poate este ceva de moment, sau poate inca nu si-au terminat problemele, dar eu nu mai sun pe nimeni si astept sa acceseze fiecare forumul, mai ales ca in momentul cand nominalizezi in forum un utilizator cu semnul @, primeste notificare in email ca a fost mentionat intr-o postare. 
Sa se posteze daca doreste sau nu,  sau alta scuza, ca doar nu i-a nimeni capul cuiva ca nu poate veni la intalnirea pe care dorim sa o organizam.

Oferta mea cu locatia ramane valabila, dar sunt deschis si la o alta daca apare.

@Andrei Urucu si @Marian Popa, incercati si trimite-ti semnale cunoscutilor.
V-am numit in postare pe voi doi, fiindca observ ca doriti o astfel de intalnire, mai mult ca ceilalti olteni.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Andrei Urucu

Dragilor, este joi, mai este ff putin pana sambata-duminica! Eu v-as propune pentru Sambata ora 16-17 la Niagara ( Viorel crezi ca reusim sa gasim o masa ok?) 

Si pentru a putea face rezervare, Hai! sa facem prezenta

Deci: :)  PREZENT o sa vorbesc eu si cu C-tin Pana ! 

Link către postare
Viorel C.

Imi pare rau, dar in acest sfarsit de saptamana, sunt cu familia la o nunta tamp

Daca va strangeti cativa si doriti sa ajungeti la Niagara, nu trebuie decat sa dau un telefon si totul va fi ok.
Daca nu se aduna "oltenii" in weekend-ul asta, ramane pe cel urmator.
nay

Link către postare
Marian Popa

PREZENT...Eu o sa vorbesc cu Dan Voinea si Andrei123 

Link către postare
Andrei Urucu

Numarul meu : 0765769999

Link către postare
Viorel C.

@Andrei Urucu, incepand de maine ma voi interesa personal sa organizez aceasta adunare a oltenilor.
Voi incerca sa contactez pe fiecare in parte si sa stabilim data precisa pentru intalnire.

Am sa incerc sa gasesc si pe cineva sa ne "cante" la ureche. Nu promit, dar sper sa reusesc.
nay

Link către postare
Viorel C.

Dupa o discutie telefonica cu @Andrei Urucu, am ajuns la concluzia sa ne intalnim in cursul saptamanii viitoare, intr-o miercuri sau joi, dupa orele 18, la hotel Rexton (zic eu), pentru o intrevedere de 2-3 ore, timp in care ne putem cunoaste indeaproape si putem stabili cat mai multe pentru viitor.
Speram ca in cursul saptamanii sa nu fie probleme sau motive de a absenta de la intalnire. Bineinteles daca se si doreste participarea.

De ce hotel Rexton? Fiindca exista loc de parcare si pot promite ca avem toate conditiile necesare unei bune desfasurari.
Propun ca orice se consuma, sa se plateasca nemteste (fiecare pentru el).

Asa ca olteni sau craioveni, astept sa confirmati.
Multumesc!

P.S. voi suna, asa cum am promis, pe fiecare dintre cei carora le-am descoperit numarul de telefon.

Link către postare
Piriu Nicolae

Confirm pt. oricare din cele doua zile stabilite de Viorel. Singura problema e sa nu apara vre-o delegatie neprevazuta la serviciu caz in care cu scuzele de rigoare nu voi putea participa.

Link către postare
Marian Popa

Voi fi prezent indiferent de ziua pe care o veti alege.

Link către postare
VOINEA DAN

Prezent si eu indiferent de locatie insa la Niagara ne canta prietenul meu Costi....

Link către postare
Andrei Popa

Si eu voi fi prezent in oricare zi. Urmaresc topic-ul si ma va anunta oricum @Marian Popica.

Link către postare
Lucian T

Mugurel te gandesti si la o locatie anume ? Ar fi nemaipomenit daca am si gasi o locatie, de genul despre care vorbea Adrian, in apropierea Craiovei. 

Cetate, langa prop. lui Dinescu...loc de 10 - 15 rulote, apa potabila, liniste, "valurile Dunarii" ....

Din 30 sept pana pe 4 oct. sunt la Cluj sa-mi duc fata la fac. si SA IMI RECUPEREZ RULOTA ! oricare alta data este OK pentru mine. vis a vis de locatie...sa fie rece !!!! ( merg frecvent la IL PADRINO, langa complexul Parang - mancare buna bere rece ...si la draft )

Modificat de lucian t

Link către postare
Lucian T

@Andrei Urucu, incepand de maine ma voi interesa personal sa organizez aceasta adunare a oltenilor.
Voi incerca sa contactez pe fiecare in parte si sa stabilim data precisa pentru intalnire.

Am sa incerc sa gasesc si pe cineva sa ne "cante" la ureche. Nu promit, dar sper sa reusesc.
nay

Sa nu fie cu suparare, dar la "cantatul la ureche" eu zic pas ! Sa nu ma intelegeti gresit insa MIE nu imi plac mesele cu lautari....ne intalnim sa ne cunoastem cred PENTRU PRIMA OARA.  Hai sa ne cunoastem INTAI si dupa aia ne dam frau liber la placeri si optiuni. Am o varsta si stiu ca la altfel de evenimente se bea la greu. Nu vreau sa o fac pe mironosita insa la o prima intalnire cred ca e ok sa DISCUTAM cu o bere, un suc...repet ESTE PAREREA MEA SI PUNCTUL MEU DE VEDERE.

Link către postare
Andrei Urucu

Lucian, stai fara grija..nu se va lasa asa "greu" , asta a fost si motivul pentru care ne vedem in timpul saptamanii- sa fim toti in Craiova si sa ne cunoastem cateva ore la un suc, o bere ( cine vine cu taxi) ! Legat de locatia propusa de tine este super ok ..nu am fost cu rulota acolo, am fost fara pe la poetul nostru......si mi-as dorii sa ies anu asta la o "pescuiala " asa aproape de casa 

Mai multe vorbim cand ne vedem !

Link către postare
Lucian T

S-a modoficat data plecarii mele : miercuri 28 sept si revin duminica 01 oct. S-a stabilit o data si o locatie ?

Link către postare
TEODOR

Va salut pe toti!

Daca intlnirea se mai tine voi fi prezent si eu.

Daca se poate il rog pe Viorel sa ne dea adresa acestui hotel.

Multumesc!

Link către postare
Viorel C.

Imi pare rau sa va anunt, dar luni, plec in Belgia pentru 4-5 zile. Astazi am fost instiintat ca trebuie sa ajung in Bruxelles.
Problema nu este atat de grava, fiindca va puteti intalni si fara mine, iar locatia la restaurant Niagara, este in continuare ok.
Eu nu trebuie decat sa sun duminica sau luni si sa anunt ca intalnirea va avea loc miercuri in jurul orelor 18.

Mai este si varianta intalnirii peste doua saptamani, dar nu doresc sa fac programul nimanui si nu vreau sa aiba loc schimbari de program datorita mie.
Imi cer scuze ca nu pot participa, dar pentru mine, afacerile au mereu prioritate.

@TEODOR, oricare craiovean te poate indruma catre locatie, iar daca doresti sa adaugi adresa direct in GPS, hotelul se afla pe Bulevardul Carol I nr.49, iar restaurantul Niagara se afla in noul centru istoric, pe strada Traian Demetrescu nr. 12.
nay

Link către postare
Marian Popa

Va salut pe toti!

Daca intlnirea se mai tine voi fi prezent si eu.

Daca se poate il rog pe Viorel sa ne dea adresa acestui hotel.

Multumesc!

Salut Teo,

Daca ne hotaram la o data si o ora la care sa ne intalnim...nu te lasam noi sa ratacesti prin Craiova ne auzim la telefoane 

Pune numarul de telefon in semnatura si ne auzim.

Link către postare
VOINEA DAN

Avand in vedere ca suntem o comunitate(cel putin asa vreau sa cred) in viata fiecaruia apar probleme inerente (cazul domnului Viorel) care nu pot fi amanate si trebuiesc rezolvate cu prioritate insa pe noi ceilalti nu cred ca ne impiedica nimeni si  nimic sa  ne intalnim una , doua ore, sa socializam, sa ne cunostem si de ce nu sa legam prietenii si poate in viitorul apropiat sa facem iesiri in natura impreuna.

Avand in vedere aceste aspecte personal voi raspunde prezent miercuri 30.09.2015, ora 18.00  la restaurantul Niagara (data stabilita de domnul Viorel) si sunt convins ca vor raspunde prezent persoanele care si-au manifestat intentia de a participa la acesta prima intalnire.

Va salut cu drag domnilor si pe acesta cale doresc sa sa felicit initiatorul acestui topic pentu initiativa si sper sa ne intalnim  cat de curand toti posesotii de rulote din Oltenia  pentru a impartasi fiecare din experienta si poate a lega de ce nu noi prietenii asa cum s-a intamplat inte mine si Marian Popa si Andrei123 cu care am avut iesiri impreuna.

Cu siguranta am sa particip oriunde se stabileste locatia.

Nr.meu de telefon 0766499252. 

Va salut cu drag domnilor si pe acesta cale doresc sa sa felicit initiatorul acestui topic pentu initiativa si sper sa ne intalnim  cat de curand toti posesotii de rulote din Oltenia  pentru a impartasi fiecare din experienta si poate a lega de ce nu noi prietenii asa cum s-a intamplat inte mine si Marian Popa si Andrei123 cu care am avut iesiri impreuna.

Cu siguranta am sa particip oriunde se stabileste locatia.

Nr.meu de telefon 0766499252. 

Link către postare
Viorel C.

Eu zic ca trebuie sa aiba loc intalnirea si sper sa fiti cati mai multi.
Astazi voi trece pe la Niagara sa discut cu cei de acolo, prin a stabili ca intrunirea va avea loc miecuri, in jurul orelor 18.
Am convingerea ca va veti intalni si va doresc distractie frumoasa!

P.S. am mai scris pe forum si ma repet: toti suntem egali in comunitate si sa se renunte la apelativul "domnul" de catre utilizatori.
Respectul este reciproc in comunitate, in particular, este cum doreste fiecare.

Link către postare
Viorel C.

Dragi craioveni si olteni, asa cum am promis, totul este aranjat. Nu mai ramane decat prezenta voastra,
Dupa discutia cu patronul localului (dl Geană), la final veti beneficia si de un discount din partea unitatii. Asta fiindca ne leaga multe amintiri, iar dansul stie sa aprecieze cand cineva-i cere un serviciu.
Va doresc inca odata distractie frumoasa si sa va bucurati de intalnire.
nay

Link către postare
Andrei Popa

Super! O sa fiu prezent. Pana atunci, weekend placut tuturor!

Link către postare
Marian Popa

superok Si eu voi fi prezent.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.