Mariusbarbulescu

camping..hai ca vin

7 postări în acest subiect de discuţie despre camping..hai ca vin

camping..hai ca vin

Mariusbarbulescu

Nu cred in necesitatea obligativitatii acestei 'prezentari', insa sunt interesat de rulote, asadar o sa respect aceasta regula a administratorului.

Nu stiu exact ce ar trebui spus...numele meu este Marius Barbulescu, am 28 ani, sunt din Constanta. Detin un SUV si doresc ca, in viitorul apropiat, sa achizitionez o rulota, avand o pasiune pentru calatorii :)

Distribuie această postare

Link către postare

Viorel C.

Bun venit in comunitate!
:)(D

Nici nu trebuia sa scri mai multe si nu cred ca ai descoperit undeva in Regulile din forum ca este cineva obligat sa se prezinte.
Prima postare a unui utilizator pe acest forum se doreste sa fie efectuata la rubrica Prezentarea Membru.

Deci de la "se doreste" pana la "esti obligat", scuza-ma, este ceva distanta.
Probabil ai facut confuzia legata de numele de utilizator.
nay

Link către postare
Drinovan Ovidiu

Bun venit !

:)(D

Ne bucuram ca ai devenit un nou membru al acestei comunitati!nay

Sigur iti va fi mai usor sa gasesti cea ce cauti dupa o rasfoire atenta a topicurilor de pe forum!Spor...

Link către postare
Mircea

Salut Marius si bine ai venit in comunitatea noastra. Sigur ca nu esti obligat sa ne spui ce numar porti la pantofi, dar un buna ziua oameni buni , la care noi sa iti raspundem ca ne bucuram de prezenta ta , ar fi totusi de bun simt. Nu crezi ?biggrinhi

Link către postare
Mariusbarbulescu

Salut Marius si bine ai venit in comunitatea noastra. Sigur ca nu esti obligat sa ne spui ce numar porti la pantofi, dar un buna ziua oameni buni , la care noi sa iti raspundem ca ne bucuram de prezenta ta , ar fi totusi de bun simt. Nu crezi ?biggrinhi

De bun simt? nu, nu cred. Cred ca tine de partea sociala, de 'bun simt' in niciun caz. Acesta este un forum, nu o intalnire in care trebuie sa ne prezentam. :)

Link către postare
Mariusbarbulescu

Marius ,  

Nu esti obligat sau fortat cumva sa accepti regulile acestui forum . Daca nu te regasesti printre regulile lui , nu este problema noastra in nici un caz.

Trecem peste "aciditatea" raspunsului tau si o punem pe seama nestiintei sau necunoasterii acestui forum. Ei bine , afla ca noi in afara de aceste intalniri virtuale avem si intalniri fizice , iesiri cu familiile sau prietenii rulotisti, asa ca nu ne rezumam doar la internet, deci o prezentare este mai mult decat de bun simt.

Sper sa schimbi tonul si sa ai o sedere cat mai placuta , sa gasesti informatiile necesare achizitionarii unei rulote si sa primesti sfaturi cat mai multe in acest sens.

:) Mai sus era precizat ca nu este obligatoriu, asadar cum este 'regula'? Ori, de ce aduci in discutie regulile?

Aciditate? Este doar interpretarea ta subiectiva. 

Cu siguranta ca m-as prezenta in cazul unei intalniri reale, aici era vorba doar de forum, deci nu vad relevanta.

Modificat de Fugulin Cristian
Colegul Adrian a remarcat mai jos ca nu a fost scris corespunzator acest mesaj, a fost editat de mine ulterior!

Link către postare
Marian_vasile

Bine ai venit în comunitate!

Eu sunt tot din Constanta ; dacă ai întrebări poți să mă suni la numărul din semnătură.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.