Va salut dragi colegi!
De circa 1 an de zile ma tot gandesc sa achizitionez o rulota insa tot timpul aparea problema financiara insa anul acesta cu un mic efort am achizitionat o rulota Hobby Prestige 10E. Am cumparat-o acum 2 saptamani si binenteles primul lucru a fost sa fac dezinsectie totala, lucru care a scos la iveala mici nereguli.
Am rezolvat totul si am trecut la inscrierea rulotei care a durat fix o singura zi...
Sa va fac o mica descriere si anume are un coltar mare care se face pat si poti dormi lejer 3 persoane, baie cu toaleta fixa , chiuveta si dus, frigider, aragaz , soba cu ventilatie , pompe electrice la bucatarie si baie, sifonier haine si foarte multe dulapioare.. Totul functioneaza pe 12V-220V- si gaz. Problema mica este ca 12 V avea direct pe cupla ei (13pini)  si la masina am priza 7 pini fapt pentru care trebuie sa gasesc un electrician sa imi faca instalatia pe 12 V direct in rulota cu o alta baterie...
Rulota are 5680 mm lungime si o greutate de 980 kg cu sarcina maxima de 1100kg Vinerea care tocmai a trecut, am agatat-o de masina (Mitsubishi Outlander 1 , motor 2.4 benzina, 4x4, automata) si am plecat la munte si anume la Bran in camping Vampirul..Am ramas placut impresionat de prima iesire si de faptul ca totul a decurs cum trebuie.. Am sa fac cateva poze sa vedeti despre ce este vorba si apoi daca aveti placere si tot odata va rog frumos sa veniti in ajutorul meu cu sfaturi utile.. Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi ceea ce am scris eu!