Macsim 103 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2015 Astazi incep experimentul. Montez un webasto termo top t de 5 kw , benzina, pe rulota. Ideea e sa il pun dupa o instalatie cu 2 calorifere mici. Cred ca ar fi suficient. Astept idei. Pana una alta remarc ca instalatia electrica de 12v ce o am eu nu e ce imi trebuie. Am 12v AC. Am nevoie de 12v DC. Deci cred ca bateria de la masina va fi exploatata la maxim, pentru inceput. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionut C. 653 Semnalează Publicat 11 Noiembrie, 2015 Mi se pare o solutie nepotrivita pentru rulota. Totusi, fiecare face ce-si doreste. Ai grija sa incarci instalatia cu antigel, sa montezi un vas de expansiune si sa ai grija la pozitionarea pompei si aerisirea circuitului. Nu e suficienta o punte redresoare, ai nevoie de o sursa cel putin filtrata si bine ar fi, strabilizata. Webasto nu are doar un motor in interior, ci un procesor care monitorizeaza flacara. Ai grija: la consumul acestora se adauga si consumul pompei de circulatie. Succes! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2019 Salutare tuturor ! A folosit sau macar sa fi vazut functionand sistemul de "Sirocu" facut de Chinezi ? Functioneaza ok? Este zgomotos ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2019 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri