Adi Sandu

Ce rulota pot tracta cu Mitsubishi Colt 1.3 benzina?

10 postări în acest subiect de discuţie despre Ce rulota pot tracta cu Mitsubishi Colt 1.3 benzina?

Ce rulota pot tracta cu Mitsubishi Colt 1.3 benzina?

Adi Sandu

Salut!

Doresc sa cumpar rulota, insa nu stiu foarte multe despre acest subiect, in afara faptului ca am locuit ultimele veri in campinguri amenajate cu rulote.

Am un Mitsubishi Colt 1.3 pe benzina, masa tehnic maxima autorizata a ansambului 2520 kg, masa tehnica maxima a masinii 1460 kg, prin urmare nu-mi raman optiuni prea multe. Asa am concluzionat eu dupa ce am citit datele din talonul masinii. Inteleg ca pot tracta maxim 1000 kg. N-as vrea sa schimb masina, poate reusesc sa gasesc ceva pana intr-o mie de kg.

Caut o rulota intretinuta bine, 3-4 persoane minim, apa calda, independenta energetica etc.

Orice sfaturi / sugestii sunt binevenite.

Mersi frumos!

Adi

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel C.

Salut si bun venit!

In primul rand sa stii ca nu cauta nimeni o rulota neintretinuta si vai de mama ei biggrin (asta ca o gluma).
Se pare ca doresti o rulota cu doua spatii de dormit si cat mai usoara, cam ce cauta mai toata lumea.

Daca ai "rasfoit" prin forum si nu ai gasit indrumari referitoare la dorinta ta (sunt constient ca nu ai facut asta), te invit sa-ti cauti modelul de rulota dorit pe net, postezi link-ul aici si vor venii si pareri pro sau contra.

Exista multe criterii in alegerea unei rulote, in primul rand bugetul care vrei sa-l investesti.
Nu cred ca trebuie insirate aici si celelalte criterii pentru achizitionare, deoarece, aceste aspecte le poti descoperii in celelalte postari referitoare la cumpararea unei rulote.
Succes!

Link către postare
Cristian Stoica

Draga @adi sandu, nu cred ca ai rasfoit prea bine topicurile forumului. Ai dreptul sa tractezi o remorca care are cam 960 MMA si ma cam indoiesc ca ai sa gasesti rulota de 4 persoane cu masa maxima autorizata de pana 960kg. Referitor la masina, eu am avut 1, 4benzina 100cp si o rulota cu MMA 1060 si am avut nenumarate probleme in pante, nu mai vorbesc de consum.(masina avea 1180kg masa proprie si 1580kg masa maxima autorizata, si avea voie sa tracteze 1100kg).

Link către postare
Radu Ionescu

Draga @adi sandu, nu cred ca ai rasfoit prea bine topicurile forumului. Ai dreptul sa tractezi o remorca care are cam 960 MMA si ma cam indoiesc ca ai sa gasesti rulota de 4 persoane cu masa maxima autorizata de pana 960kg.

Tocmai si-a luat un var Adria Optima D, 4(5) persoane, masa proprie 644 kg. mma 850 kg

Adria Optima 400 D - pentru exemplificare

Link către postare
Viorel C.

@Radu Ionescu, exemple din acestea sunt pe tot netul.
Ideea este ca nu sunt pentru ce a scris @adi sandu "Caut o rulota intretinuta bine, 3-4 persoane minim, apa calda, independenta energetica etc."

Modelul de rulota Adria prezentat, nu cred ca intra in discutie. Poate doar la MMA de 850 kg.

Link către postare
Cristian Stoica

" Caut o rulota intretinuta bine, 3-4 persoane minim, apa calda, independenta energetica etc."

Nu prea se pupa cu ADRIA .

Link către postare
Radu Ionescu

Eu am raspuns doar la afirmatia "ma cam indoiesc ca ai sa gasesti rulota de 4 persoane cu masa maxima autorizata de pana la 960kg.", nu la independenta energetica si apa calda.

Link către postare
Viorel C.

@Radu Ionescu asa este, nu te condamna nimeni biggrin

Problema este ca exista suficiente modele de rulote cu doua spatii pana in 850 kg. Dar acestea sunt modele pana in 1985, din cate cunosc.
Treaba este ca initiatorul topicului nu a specificat criteriile elementare in achizitionare: pretul ce doreste investit si intre ce ani de fabricatie se orienteaza.

Daca intradevar doreste si acele utilitati, @Adrian V. si @cristian57 au perfecta dreptate, cand fac referire la masina.
Sfatul meu, daca intradevar @adi sandu doreste o rulota, sa renunte la utilitatile cerute, daca vrea sa-si pastreze Mitsubishi-ul si sa caute o rulota ce poate fi trasa lejer de motorul de 1, 3.

Link către postare
Adi Sandu

Draga @adi sandu, nu cred ca ai rasfoit prea bine topicurile forumului. Ai dreptul sa tractezi o remorca care are cam 960 MMA si ma cam indoiesc ca ai sa gasesti rulota de 4 persoane cu masa maxima autorizata de pana 960kg. Referitor la masina, eu am avut 1, 4benzina 100cp si o rulota cu MMA 1060 si am avut nenumarate probleme in pante, nu mai vorbesc de consum.(masina avea 1180kg masa proprie si 1580kg masa maxima autorizata, si avea voie sa tracteze 1100kg).

Salut! Se gasesc astfel de rulote, modele mai vechi, anii 90-91 sau inainte. Multumesc mult pentru sfaturi. Imi sunt de mare folos.

Link către postare
Marius George

Salut si bine ai venit in lumea rulotistilor. bun-venit

Eu am o rulota de 980kg si MMA 1100 Kg care o trag cu un Mitsubishi Outlander 4x4 motor 2400 benzina si pot spune ca nu trag de ea ca de un fulg ci din contra, o simte chiar bine.
Coincidenta face ca am si un Mitsubishi Colt 2012 1.4 benzina 100 CP si nu as avea curaj sa fac o aroganta sa o leg de ea , la drum drept se poate sa duca insa la prima panta sigur ma trage inapoi...Sa nu ma intelegi gresit insa si la 960 kg sigur vei avea probleme cand vei pleca cu ea pe munti, nu vreau sa ma gandesc la consum

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.