Daniel P

Valea Cerbului 27.11 - 06.12.2015

35 postări în acest subiect de discuţie despre Valea Cerbului 27.11 - 06.12.2015

Valea Cerbului 27.11 - 06.12.2015

Daniel P

In perioada respectiva vreau sa-mi petrec cele 10 zile de concediu cu rulota off-camping si cred ca un loc bun ca si locatie, peisaj, acces in conditii de iarna este Valea Cerbului. superok Voi campa inainte de al doilea pod pe partea stanga, in acelasi loc unde am stat si in februarie de vacanta copiilor... asa ca cine doreste sa refacem tabara de asta-iarna, sa fierbem tuica si sa gatim afara fasole cu ciolan, sunt bineveniti alaturi de noi sa sarbatorim cum se cuvine Sf. Andrei si Ziua Nationala... xll

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Daniel P

:5623b787a01a3_nseara:  si scuze, vreau sa fac o rectificare!  
Datorita unor motive obiective legate de serviciul sotiei,  voi sta o saptamana, nu zece zile asa cum intentionam...Adica pana joi, pe 3 decembrie...xll

Link către postare
Florin Smolnicki

Colegu`, felicitări pentru curaj! Mult, mult succes! Și eu încerc să adun câteva echipaje, pentru aproximativ aceeași dată. Parcă nu prea am încă .... succes....

Ziua Națională a României - fără soții, la Gura Humorului - Ariniș: 28 nov - 1 dec

Dacă nu vin mai mult de 3, 4, 5 echipaje, venim noi la voi, din zona Bukowina.

IMG_20150530_191807.jpg

Link către postare
Daniel P

Mi-ar face placere, cu cat mai multi, cu atat mai frumos...In februarie am stat o saptamana si pana la urma ne-am adunat 12 echipaje...superok

IMG_20150205_082553.jpg

Hai sa mai pun niste poze, poate va ajuta sa va decideti !     ()|

IMG_20150205_082732_1.jpg

IMG_20150207_122436.jpg

IMG_20150206_171852.jpg

IMG_20150205_082214.jpg

Link către postare
Sorin S

Sincer si eu vreau sa vin pe vale dar sa vad daca am liber de la serviciu .
In cazul in care pot veni voi veni de sambata pana marti ; sper sa ajung...

Link către postare
Daniel P

Ar fi frumos, pana acum suntem 3 echipaje sigure si alte cateva probabile...Saptamana viitoare voi sti sigur, pentru ca multi se hotarasc pe ultima suta de metri, altii nu posteaza si vin pentru ca stiu ca se mai afla cineva acolo...
Oricum, cu cat mai multi, cu atat mai bine...superok

Link către postare
Daniel P

Hai ca incepem sa ne strangem...()| 

Pana acum suntem 5 echipaje sigure, , , Sper sa se decida si nehotaratii ca mai sunt doar cateva zile...mai ales ca asa cum se anunta vremea, vom avea parte si de ceva ninsoare, asa ca va fi superb...superok

Link către postare
Sarghie Ionut

Pai daca-i BAL-BAL sa fie.Nu promit dar 80% vin si eu in functie de cum isi ia sotia liber, Anunt oficial daca voi veni pe miercuri seara.Macar de vineri dupaamiaza pina luni sau marti, in functie de libere.

Link către postare
Daniel P

Ca sa citez pe Adrian V.  "Viata este scurta , si daca n-o putem lungi atunci s-o facem lata! " ...superok  asa ca va asteptam alaturi de noi, sa aniversam cum se cuvine Ziua Nationala, cu tuica fiarta, palinca,  vin fiert,  fasole cu ciolan, pomana porcului si alte traditionale...xll

Link către postare
Emil Naghi

@Daniel-P se pare ca veti avea noroc de o iesire "alba" cu zapada, sanius si tot ce trebuie, asa ca o avanpremiera la craciun.superok
Am vazut la tv ca la Busteni este zapada din belsug.

Modificat de Emil Naghi

Link către postare
Daniel P

Asa e, a nins si va mai ninge se pare pana spre luni...Oricum, sunt pregatit pentru aventura...()|  Vineri seara sunt acolo, indiferent de vreme...superok

Link către postare
Cornel Mihailescu

Salutare oameni buni. Oare aici este Valea Cerbului? Cu stima Cornel

ScreenHunter_18 Nov. 25 17.40.jpg

Link către postare
Daniel P

Cam acolo, dar pe parte stanga in sensul spre Azuga...Este un indicator "Spre Cabana Gura Diham" aproape de iesirea din Busteni...

Link către postare
Cornel Mihailescu

Multumesc mult Daniel. hi

Link către postare
Daniel P

Cu placere, va asteptam alaturi de noi...xll

Link către postare
Emil Naghi

@Daniel-P Cu parere de rau, nu pot veni, sotia sarbatoreste prin munca ziua nationala a Romaniei,  asa ca o stau acasa la TV si o sa ma uit la defilarea armatei pe sub Arcul de Triumf. :laughing:

As fi preferat sa fiu pe Valea Cerbului sa vadem impreuna defilarea, cu un pahar de vin in mana,  la tv si  la noua ta antena pe care ai montat-o la Iepuresti.

superok

Link către postare
Daniel P

OK, ne vedem la un vin fiert...xll

Imi pare rau Emil, eu cred ca o sa defilez cu lopata de zapada pe langa rulota...superok

E belea antena, dar nu cred ca o sa intru in rulota mai devreme de ora 22.00...biggrin

Link către postare
Sarghie Ionut

Cu scuzele de rigoare a intervenit ceva si trebuie sa renunt la aceasta iesire.Chiar imi pare rau si eu personal mi-as fi dorit sa iesim sa ne simtim bine si sa legam prietenii si amicitii la o halba de vin si tuica fiarta.Inca o data imi cer mii de scuze si sper sa avem ocazia alta data.Distractie placuta celor ce vor fi prezenti acolo.

Link către postare
Daniel P

Ce sa zic, imi pare rau ca nu mai puteti veni...Ne vedem altadata, cu alta ocazie si recuperam ...xll

Link către postare
Doru Cangea

Sper sa pot ajunge , , , cu puțin noroc,  vineri noaptea o sa plec din Constanța ...

Link către postare
Daniel P

Ok, ne auzim maine la telefon...
Tocmai am vorbit cu inca un coleg, Stefan, care incearca sa plece maine pe la pranz si se pare ca ajunge primul...superok

Link către postare
Doru Cangea

Primiți si burlaci? :))     Daniel, pe la 19:00 intru in țară si am sa te deranjez cu un tel dc se poate, , , pe la 01:00 as vrea sa plec spre locație ca sa ajung dimineață (merg incet ca am probleme cu mașina) . ..

Link către postare
Daniel P

Nu ma deranjezi deloc, suna-ma cand vrei...OK, ne vedem dimineata la tuica fiarta xll

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.