Vizitator

Off camping Iepuresti 13-15 noiembrie 2015

130 postări în acest subiect de discuţie despre Off camping Iepuresti 13-15 noiembrie 2015

Off camping Iepuresti 13-15 noiembrie 2015

Sorin S

In primul rand cortul este in rulota si nu o sa-l pun :ascratch:
Al doilea rand nu m-am dat la fund , mi-am dat-o la fund superok
In al treilea rand daca vin tre sa dai de beut ca sa stau cuminte .biggrin

Acum las gluma la o parte si chiar iti spun ca vreau sa ies ca nu am mai iesit de 3 luni , incerc dar sa vad cum si ce .
Apropos de 1 Decembrie mergi si tu pe vale ca facem echipa mai mare sa fie bine ca sa nu fie rau  ? ...
Ziceai ca Marius este vecin cu mine unde sta ?, pune-ma in legatura cu el poate da ceva de baut asa ca ne cunoastem :laughing:
Face baiatu cumva sa vina si incerc sa il iau si pe Viorel ca doar are de dat beutura sa ude camperul , nu?.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator

Sibiciosule , daca nu pui cortul........"ai pus-o".
Beiiii , tu esti chiar potent daca ti-ai dat-o singur, sau a fost la pescuit si ti-a tras-o la fund ? Pluta , evident .:fishing:
Uite , ca sa nu zici ca sunt nasol , o sa iau special pentru tine sa te "ung" cu niste Milcov pe la interior , si o sa pun la pachet si niste palinka din aia care "ucide" din 50 de ml.
De 1 Dec. o sa fiu la Cotofenesti , pentru ca am rezervat acolo de mai bine de 3luni locatia cu vila cu tot , asa ca nu pot sa te inCURc.
Cu Marius o sa te cunosti la Iepuresti , altfel riscam sa ramanem fara bautura in saptamana asta care a mai ramas, daca il las pe mana ta .
Oricine este binevenit , fie ca vine cu rulota , camperul , cortul , bicicleta , trotineta , sau cu rucsacul in spinare. Este loc pentru toata lumea.

hi

Link către postare
Vizitator

Rog colegii care vin cu copii sa spuna, deoarece celalti colegi vor sa stie daca copii lor au cu cine sa se joace.
Multumesc.superok

Link către postare
Marinescu Ion

Buna seara,
Descidem noi lista:
Fam.Marinescu un junior de 10 ani, pe nume David!

Link către postare
Marius George

Familia mea cu o printesa de 8 ani

Link către postare
Vizitator

ATENTIE Sibiciosule @Sorin S
Vezi ca @Marinescu Ion ti-a luat fatza . Acu' si @MARIUSGEORGE vecin-vecin , da' nu cred ca te asteapta prea mult cu fii-tu , asa ca da si tu repede din urechi ca sa fii luat in seama .

:clapping:

Link către postare
Vizitator

@MARIUSGEORGE
Te rog sa iei legatura cu colegul @ilie F1A si sa-l convingi cumva sa vina si el cu "Superman" sa ne faca inca o demonstratie de aeromodelism . O sa il includem in "programul artistic" al deschiderilor si inchiderilor de sezon .
Daca si @Marinescu Ion aduce drona aia a lui , avem spectacol aviatic deja pus la punct.:clapping:
Chiar , cum ar fi sa filmezi cu dona din zbor acele aeromodele ? :ascratch:  AWESOME ! BESTIAL !

Acum vreo doua saptamani am fost spre Alexandria , si pe campul de langa Gorneni erau unii cu baloane cu aer cald. Ce ar fi sa-i gasim din nou in acest weekend ?
Atunci chiar ca o sa avem spectacol.

Link către postare
Marius George

Am sa aduc si eu un aeromodel sa il zbor acolo cum am zburat si la Cheia...

Link către postare
Vizitator

@Adi Enache
Am inteles ca drona aia era a ta si nu a lui @Marinescu Ion
Oricum ar fi , oricare dintre voi o are , totul este sa ajunga la Iepuresti ( bineinteles , cu voi cu tot !) biggrin

Link către postare
Adi Enache

Eu trimt doar drona. biggrin

Link către postare
Emil Naghi

Stie cineva @Adrian V. cum este drumul DJ 411 de la Calugareni --> Cranguri --> Singureni --> Iepuresti ???

As vrea sa vin pe partea asta spre Giurgiu, nu am mai intrat pe la Calugareni de multi ani ; stiu ca prin 2011-2012 era in reabilitare, s-o fi terminat ? o fi bun drumul ? 

()|

Link către postare
Marius George

Este foarte bun drumul, asfalt peste tot.

Modificat de MARIUSGEORGE

Link către postare
Vizitator

Fii atent @MARIUSGEORGE ca o sa vin pe la Calugareni , si daca drumul este nasol o sa ai "carne" pentru vreo 2 luni in congelator .

Vecine @Emil Naghi cand zici ca o sa "decolezi" din Bucuresti ?

în urmă cu 6 ore, Adi Enache a scris:

Eu trimt doar drona. biggrin

Aloooo , tizulee . Nu ma dezamagi ! )|(

Link către postare
Marius George

Stii ca eu sunt darnic Adi, daca se umple congelatorul avem ce pune pe gratar..:clapping:
Sincer va spun ca drumul este foarte bun, cele 2 podete au fost reparate si este totul ok.In padure sa fiti un pic atenti pentru ca sunt 2 hopulete in asfaltbiggrin

Link către postare
Vizitator

Avem acceptul D-lui Primar pentru a campa in weekend pe pasunea de la Iepuresti, i-am invitatat sa fie printre noi (pe Dl Primar cat si pe Dna Secretara), nu au comfirmat  dar nici nu au refuzat asa ca sunt bineveniti printre noi.
Au fost anuntate si organele de politie.

Mai jos este lista cu colegii care si-au exprimat dorinta de a fi prezenti :
1.LUNGU MARIN DE VINERI
2.MARIUS GEORGE DE VINERI +1 COPIL 8 ANI
3 SI 4 DOUA ECHIPAJE NOI DI PARTEA LUI MARIUS
5.CRISTIAN 57(NU A COMFIRMAT) CATE ECHIPAJE MAI VIN DIN PARTEA LUI ???
6, EMIL NAGHI DE VINERI
7.MIHAI PATRULETE DE VINERI
8.GEORGE +1 COPIL DE SAMBATA
9.MARINESCU ION +1 COPIL 10 ANI DE VVINERI
10.DORU RADU DE VINERI
11.MIRCEA DE VINERI
12 .ADRIAN VATAMANIUC DE VINERI
13 ADI ENACHE DE VINERI SAU POSIBIL SAMBATA
14.POSIRCA  D DE VINERI SEARA TARZIU SAU SIGUR SAMBATA DE DIMINEATA LA *CAFELUTA*
15 SORIN SIBICEANU DE SAMBATA
16 .VIOREL CU CAMPERUL CARE NU ESTE UDAT
17 .GIGI BORTEANU IN VIZITA
18.IONEL GENERALU SAMBATA IN VIZITA MAI LUNGA
19.CIOCAN MARIAN NU A COMFIRMAT COMFIRMA MIERCURI

LISTA RAMANE DESCHISA IAR DACA SUNT OMISIUNI VA ROG SA MA CORECTATI.

Link către postare
Ionel G

Multumesc nea Marine hi ; daca n-o iesi lunga o s-o facem lata cum spunea cineva  superok

Link către postare
Marius George

Presimt ca va fi mare nevoie de vinisor si tzuiculita.....xll

Link către postare
Cristian Stoica

Nea Marine, eu o sa vin cu @DORU RADU vineri in jur de 16-17. Prietenii Sava, Doru , Silviu vin sambata.

Link către postare
Vizitator

Cand o actualizezi te rog sa-l "radiezi" pe Jorj ( Mambo number #8 ), pentru ca fii-su are meditatii iar catelul este in carantina , asa ca ne-a zis PASS .

In alta ordine de idei , am trecut astazi pe acolo ca sa vad care dintre intrari este cea mai buna . 
Venind dinspre Iepuresti , cea mai buna este PRIMA  intrare de cand incep plopii pe partea stanga a drumului .
Venind dinspre Calugareni , este  A DOUA  intrare , cu putin inainte de a se termina plopii de pe partea dreapta a drumului. Cei care vin din directia asta trebuie sa intre cu un viraj mai larg .
Indiferent de directia din care veniti , la intrarea pe pasune luati-o pe prima poteca in dreapta si nu pe cea care merge inainte . Cea care este spre dreapta nu este la fel de batatorita , dar este mai buna.
Terenul este umed , dar destul de solid , asa ca nu vor fi probleme la traversarea pasunii pana langa Neajlov.
Daca @lungu marin ajunge printre primii ( asa cum ne-a obisnuit ) atunci il sfatuiesc sa aleaga primul loc de campare pentru ca este ma larg.

Link către postare
Cristian Stoica

Adriane , am vazut ca ai facut o vizita pe la Iepuresti . Poti sa ne spui ceva?

Link către postare
Marius George
6 minute în urmă, Adrian V. a scris:

Cand o actualizezi te rog sa-l "radiezi" pe Jorj ( Mambo number #8 ), pentru ca fii-su are meditatii iar catelul este in carantina , asa ca ne-a zis PASS .

Macar in vizita la o pastrama

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.