Vizitator

Off camping Iepuresti 13-15 noiembrie 2015

130 postări în acest subiect de discuţie despre Off camping Iepuresti 13-15 noiembrie 2015

Off camping Iepuresti 13-15 noiembrie 2015

Vizitator

Deci , colegul @Mihai PATRULETE ( alias Patraulea sau Patruplete) este un paharnic de nadejde si merita promovat pe aceasta ramura.
Acu' si tu Ciocane , sa nu-mi spui ca nu ti-a placut . :laughing:

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Marinescu Ion

Dragi colegi,
Nu am cuvinte de lauda pentru aceasta iesire. Rezumat: lume buna si oameni de calitate cu multe calitati!hi
Micile grupuri ("bisericute") care se creaza sunt inevitabile la un numar mai mare de participanti si nu trebuie condamnat niciodata! Eu cer scuze de faptul ca nu m-am putut integra cate putin in toate grupurilexll. Motivele au fost: timpului limitat pe care l-am petrecut efectiv in locatie....concursul juniorului care mi-a stricat putin programul si bine-intels, datorita noii jucarii pe care mi-am dorit sa o instalez :) - antena de satelit, alias TV Iepuresti.
Multumesc frumos @lungu marin si @Adrian V. pentru initiativa, organizare si coordonare!
Concluzia: MAI VREM ASA IESIRI!biggrin

20151115_114937_s.jpg

20151115_114914_s.jpg

20151115_114834_s.jpg

Link către postare
Laurentiu

Frumos. La urmatoarele intalniri sper sa pot participa si eu, numai sa nu ma fac de ras cu rulota mea mai veche.

Link către postare
Vizitator

@laurentiu
Coane , poti sa vii si cu cortul in spate . Nu este nici o probema .
Detinerea unei rulote nu este o conditie obligatorie pentru participare , cum tot asa nu este o conditie nici anul de fabricatie al acesteia.
Poate ca schimbam titulatura forumulu si il denumeam "Forum exclusiv pentru cei care au rulote dupa anul 2005" de nici eu nu aveam loc in el biggrin, ori asa cum este , el se adreseaza tuturor iubitorilor de natura fie ca au cort , rulota , sau doar o bicicleta.

Referitor la meniul intalnirii trebuie sa imi fac "mea culpa" si sa mentionez cu intarziere discul facut de colegul @Radu Posirca . Jos palaria ! hi
Sper ca chibitii de pe margine sa fi "furat " reteta ; asta in cazul in care nu au avut mai degraba grija de pahar sau de pus lemne pe foc. :laughing:

Link către postare
Vizitator

Am facut o selectie a pozelor si din cele cateva alese am reusit sa incropesc un slide .

Vizionare placuta ! 

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.