Vizitator

Off camping Iepuresti 13-15 noiembrie 2015

130 postări în acest subiect de discuţie despre Off camping Iepuresti 13-15 noiembrie 2015

Off camping Iepuresti 13-15 noiembrie 2015

Vizitator
In ultima ora, cristian57 a scris:

Adriane , am vazut ca ai facut o vizita pe la Iepuresti . Poti sa ne spui ceva?

@cristian57 
Cu putin inainte sa intervii am facut o descriere a cailor de acces . Cred ca am postat in acelasi timp si nu ai apucat sa vezi ce am scris.biggrin
Dat fiind faptul ca nea Marin @lungu marin va fi acolo printre primii , cei care sunt nelamuriti nu au decat sa-l sune .
Deasemenea si telefonul meu este deschis , asa ca oricine ma poate suna ca sa-l indrum cumva. Cunosc ambele variante de a ajunge la Iepuresti , si nu sunt genul egoist care sa tina informatia doar pentru el.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Marius George

Ai fost prin Calugareni?

Link către postare
Vizitator

Da . Am fost astazi pe la Videle , si la intoarcere am facut  dreapta la Stalpu , Am trecut pe la Iepuresti , am facut cateva poze , si am iesit pe la Singureni spre Calugareni.
Nu este rau drumul , doar ca ar fi ceva mai putin aglomerat ca prin Bragadiru. Un alt avantaj este ca spre Calugareni ai 3 statii de alimentare de unde poti lua benzina pentru generator , in cazul in care iesi pe sos.Giurgiului .
Eu ies pe la sos.Berceni , pe la IMGB , si am o benzinarie LukOil la Jilava de unde alimentez de fiecare data. Sper sa nu fie prea multi care sa ramana impotmoliti ca sa le-o trag ,  asa ca nu o sa iau decat niste benzina pentru "polizor". :laughing:

Link către postare
Vizitator

Nu voi mai copia lista cu colegii care vin doar voi face cateva precizari 
Pozitia 8 .Se anuleaza George nu mai vine.
Prietenii lui Cristian 57, Doru, Sava si Silviu vor veni si ei de sambata.
Lista ramane deschisa.hi

Link către postare
Vizitator

Lista ramane "LARG DESCHISA"  asa cum este si pasunea de la Iepuresti , asadar este loc pentru toata lumea .
Probleme de spatiu s-ar putea sa avem daca se strang vreo 2.000 de rulote , ceea ce nu-i cazul .
Nea Marine te rog sa nu uiti de Laurentiu de la Videle sa-l suni , si eu voi incerca sa iau legatura cu Dogaru RFG :laughing:.
Pana acum nu stiu daca @IONEL NICOLAE are vreun gand cu noi , iar astazi @Marian C ar trebui sa ne spuna daca-i alba sau neagra , asa ca lista aia s-ar putea sa sufere ceva "imbunatatiri"( ca sa zic asa) biggrin pana in weekend .

Link către postare
Mugurel Vap

Daca ma primiti voi venii si eu simbata cu un echipaj compus din doi adulti si doi copii.

Bineinteles si cu ceva tarie bio.

Link către postare
Emil Naghi

Am eu asa un feeling (impresie) ca va fi cea mai tare iesela de sfarsit de sezon. :) 

Link către postare
Vizitator

Adaug pe lista pe Mugurel Vap care va fi prezent la intalnirea de la Iepuresti de sambata impreuna cu sotia si cei doi copii ei vin de la Rm Valcea ii asteptam.
Suntem deja 22 de echipaje fara Ciocan M care inca nu a confirmat prezenta, astept sa comfirme.
Lista ramane deschisa.Va asteptam la ultima ieseala de toamna.

Link către postare
Ionel G

:clapping:Remember pentru cunoscatori

Astept reputatia :laughing:

Link către postare
Marius George

AMR 2 ZILE.......xll

Link către postare
Vizitator

Ca si prezenta , vor mai veni cu siguranta :
- Iulian Politicu ( 2 adulti si 2copii )
- Marian si Mihaela Ciocan (singuri ; remember luna de miere biggrin )
- Bogdan si Flori Patrulete ( tot singuri, tot remember :clapping: )
Toate aceste echipaje si-au anuntat prezenta de vineri dupaamiaza.

Daca unii au fost interesati de numarul sau varsta copiilor , eu vreau sa stiu daca mai sunt amatori de plimbare cu bicicleta ?!?. :mini-bycicle:
Nu de alta , dar sa nu o car degeaba cu mine.

Pentru cei care inca nu au intrat in posesia stickerelor , va anunt ca am atat stickere cu sigla cat si din cele cu link-ul pentru forum ( pe alb ,  si pe negru).
Stickerele se vor distribui gratis tuturor. nay

Pentru vreme , dati click pe Vremea la IEPURESTI

Link către postare
Marius George

O noua metoda pentru focul de tabara....

image.jpeg

Link către postare
Vizitator

La Iepuresti nu o sa avem lemne la discretie ca la Tantava .
Oups !!!:smileys-camping:

Link către postare
Mircea

Stimabili si venerabili rulotisti,

Am voit sa acopar o rusine care se petrece de atata vreme in sanul comunitatii noastre, am voit sa crut opinia publica de o lovitura scandaloasa, ...dar nu se mai poate asa, am fost lovit asa de crunt in dignitatea mea incat nu mai pot tacea. La ordinea zilei sunt chestiuni importante  stimabililor.

In chestiunea civica de care atarna prezentul, viitorul si chiar si trecutul rulotismului romanesc, intalnirea de la Iepuresti este din doua una : ori sa aiba loc si sa nu se schimbe nimic din obitzeiurile bune dobandite de la ‘89  incoace,   ori sa NU aiba loc si sa se schimbe in totalitate conceptia comunitatii  despre scopul si mijloacele de realizare ale acestui scop. Din aceasta dilema nu putem iesi.:ascratch:

Istoria ne invata ca un rulotist care nu merge inainte cu rulota, care va sa zica,  sta pe loc , ba chiar da inapoi, ca legea progresului comunitatii, este asa ca, cu cat mergi mai iute cu rulota , cu atat ajungi mai departe.

Dupa ce am vorbit din punct de vedere civic si istoric, sa am pardon de impresie, voi incheia cat se poate mai scurt : vine aici ocazia sa ne intrebam pentru ce? Cuuum, ... nu stiti pentru ce?  Pentru ca sa dam exemplu surorilor noastre de ginte latine ca printre noi nu sunt moftangii si matze fripte si ciufutzi, care sa vina cu scamatorii si matrapazlacuri la gazeta  Forumului  pentru ca sa traga lumea pe sfoara. Noi suntem lumea buna, cei care ne vom aduna la Iepuresti , cu mic cu mare,   cei cu famelie mare si remuneratie, dupa buget, mica, dar si  cei chivernisiti la buzunar, ca sa urle targu  de invidie si sa-l persuadam pe cetatean in conceptul nostru ultra rulotist si liber traseist , in care credem de ieri, de azi si de maine.

Am taria opiniunilor mele . Aceasta stare de lucruri este intolerabila, ea nu mai poate dura.  Cine este cu noi, vine cu noi, cine nu vine cu noi, este scrufulos la datorie. Unde nu e moral, acolo e coruptie si o colectivitate rulotista fara printzipuri, care va sa zica, exista, dar lipseste cu desavarsire.

Am zis, nene Iancule, tot ce-am avut de zis! Hai ca-i tare, e tare de tot!:amuzat:

NOTA.
Aceasta postare este un pamflet si trebuie tratata ca atare.
hi

Link către postare
Gogonea Razvan

Pai bine bre, @mircea… Ma faci sa vin special din Rusia?  
Niciodata sa nu spui niciodata.
Sper sa imi fac prezenta,  dar fara promisiuni , deoarece nu depinde doar de mine. nay

Link către postare
Vizitator

Se pare ca este o iesire de exceptie. Pana acum suntem in jur de 30 echipaje si s-ar putea sa ne adunam chiar mai multi .
La cat mai multe iesiri de asemenea anvergura.
hi

Link către postare
Vizitator
în urmă cu 5 ore, Gogonea Razvan a scris:

Sper sa imi fac prezenta,  dar................ nu depinde doar de mine. nay

Daca depinde de Roxana , te rog sa-i spui ca eu si mai ales Jimmy, o asteptam cu mare drag.
O pupam de pe acum si speram sa ne onoreze cu prezenta. hi

Link către postare
Vizitator

@lungu marin
Pe Sibiceanu sterge-l de pe lista .
La fel si pe Dogaru . Nu si-a rezolvat problema cu maseaua . tamp

Link către postare
Gogonea Razvan

Adrian, Oksana nu va venii in Ro, deci nu depinde de ea. Duminică este ziua de nastere a fiului meu,  si este îndreptățit sa faca el planul. superok

Link către postare
Vizitator

Coane , la evenimente din astea de familie nu comentam absolut nimic.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.