Pop Vasile

Vreau rulota OK

36 postări în acest subiect de discuţie despre Vreau rulota OK

Vreau rulota OK

Pop Vasile

Buna ziua !

Parca totul devine din ce in ce mai complicat.

Va rog respectuos sa ma sfatuiti ce rulota sa-mi iau:
- am un Subaru Forester 2.000 cmc,  pe motorina
- merg cu sotia in concedii ( 2 persoane si cu totul accidental 4)
- as vrea sa fie " cu de toate" : congelator, spatii mari de depozitare, 2 biciclete, cort,  
- ca si buget, maxim 10.000 euro ( la second hand).
   Adica nu as vrea sa ma limitez de pret. Vreau ceva foarte bun, complet, comod, confortabil, .....

Multam fain !

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Cristian N.

Salut,

la 10000 Euro iti poti lua linistit rulota noua :) Trebuie doar sa cauti.

Oricum la aceasta suma poti fi foare exigent cu ce iti doresti.

In rest numai de bine :)

Link către postare
Pop Vasile

Multumesc pentru raspunsurile promte.

Vreau sa adaug o dorinta : patul sa fie absout OK. Adica o saltea de ceea mai buna calitate. ( si cand suntem in vacanta dormim 1/3 din viata - parca si rimeaza!) Adica : bancute/canapelute transformate seara in pat nu cred ca este confotrabil pentru dormit. Eu nu vreau sa stau la masa in rulota. Vreau sa dorm in rulota.
Mai astept si altele.
Cu siguranta voi cumpara una !

Link către postare
Viorel C.

Rulota doresti sa o achizitionezi din tara sau "de afara"?

Link către postare
Pop Vasile

Cu siguranta este mai comod : din tara Inmatriculata, ITP , asigurare

Nu ma deranjeaza sa ma duc si " afara" daca merita ( motorina, cazari, mese, timp, formalitati acolo si ulterior in tara......)

Depinde de pret.

Link către postare
Pop Vasile
în urmă cu 2 ore, Fugulin Cristian a scris:

Ehe, mai intai citeste ce s-a tot scris pe forum, du-te si uita-te la rulote, apoi alege!

E..... tocmai de aceea am inceput cu " totul e asa de complicat"

Asa este si sunt convins ca daca citesc tot ce este scris pe forum ( cum, pe buna dreptate si imperativ imi recomanzi) voi gasi raspuns la toate intrebarile privind acest subiect ( rulota). 

Sa stii ca citesc cat pot de mult, dar asa cum am scris: este complicat. Am preferat o cale mai usoara si sper sa nu te superi. Poti sa ma ignori pur si simplu. Eu nu am nicio problema : imi esti absolut indiferent. Daca vrei si iti este confortabil, imi cer si scuze. Fara probleme.

Calea mai usoara este : cere ajutor. Eu asta am rugat ( de-o vreme, de cand ma preocup de aceasta achizitie, simt ca-mi vajaie capul....)

Cu respect si multumiri anticipate, astept parerile voastre.

Modificat de Pop Vasile

Link către postare
Eugen David

Cum spunea un coleg, la banii astia iti poti lua una noua cu garantie cu "tot tacamul"! Nu mai vorbesc de dotari!

Comercializeaza mai multe modele!

Unde mai pui ca este si langa Cluj, la Dej mai exact! Vezi aici!

VAND RULOTE WEINSBERG, KNAUS , TABBERT

Link către postare
TEODOR

Salut colegule!!!

La banii astia iei ce vrei tu.

Link către postare
Pop Vasile
On 12/16/2015 at 19:46, TEODOR a scris:

Salut colegule!!!

La banii astia iei ce vrei tu.

Asta e problema : nu stiu ce sa iau !

De aceea va rog sa-mi dati solutii, modele, marci.

Spre exemplu: eu in rulota vreau sa dorm cu sotia.  La fel cum fac acasa. Dupa mine, la o casa dormitorul este cel mai important. Aici petreci 25-30 % din viata. Iar din dormitor, ceea mai importanta este salteaua ( si somiera) - adica patul.

Din ce am vazut, rulotele nu au pat ! Au doua canapele. Sau, altfel spus: doua paturi separate, care ziua pot fi folosite ca si canapele: loc de discutii/sociaizare. Eu vreau un pat ca lumea, saltea mimim " Dormeo". Nu canapele ! Vreau pat.

Link către postare
Eugen David

superok

Asa am vrut si eu, cu pat care sa pot sa-l tin permanet si celalalt spatiu ca "living", in caz de nevoie sa-l pot face pat!

Asa am luat, numai ca la mai putina investitie!

Salteaua de 200/120 cm am cumparat-o separat!

Bafta la achizitie!

11350190_870990109620709_743105120_n.jpg11420051_870990086287378_2083336280_n.jp

Modificat de Eugen.D

Link către postare
TEODOR

Atunci iti poti lua o rulota mai ieftina cu doua zone de dormit si sa faci o modificare.Iti cumperi o saltea de 1000Euro si dormi super, iar de restul pana la 10000 dormi intr-un camping la Monaco.superok

Link către postare
Lucianistrate
în urmă cu 3 ore, Pop Vasile a scris:

Multumesc pentru raspunsurile promte.

vreau sa adaug o dorinta : patul sa fie absout OK. Adica o saltea de ceea mai buna calitate. ( si cand suntem in vacanta dormim 1/3 din viata - parca si rimeaza!) Adica : bancute/canapelute transformate seara in pat nu cred ca este confotrabil pentru dormit. Eu nu vreau sa stau la masa in rulota. Vreau sa dorm in rulota.

Mai astept si altele.

Cu siguranta voi cumpara una !

Salutare, din fericire ma pricep la saltele si precizarea ta m-a facut sa reactionez. Zi-mi si mie ce saltea ai tu acasa si dormi foarte ok, nu ma intereseaza firma, doar grosime, ce contine salteaua si ce greutate trebuie sa sustina acea saltea si normal dimensiunea ei. Deci atentie, e vorba de salteaua ta de acasa.

Link către postare
Pop Vasile

Va rog sa nu va mai legati de pretul de 10.000 euro. Am pus aceasta suma pentru ca doresc sa arat ca vreau sa platesc pretul corect, pentru un produs foarte bun, care sa ma multumeasca.  
Adica, nu-mi convine sa platesc ( de exemplu) 4.000 euro si sa mai aduc inbunatiri de 2-3.000.  

Link către postare
Pop Vasile
2 minute în urmă, lucianistrate a scris:

3 minute în urmă, lucianistrate a scris:

Salutare, din fericire ma pricep la saltele si precizarea ta m-a facut sa reactionez. Zi-mi si mie ce saltea ai tu acasa si dormi foarte ok, nu ma intereseaza firma, doar grosime, ce contine salteaua si ce greutate trebuie sa sustina acea saltea si normal dimensiunea ei. Deci atentie, e vorba de salteaua ta de acasa.

Suntem "off topic" adica nu despre asta vorbim.

Ce contine salteaua nu stiu. ( asta e!) Daca intrebi, "iti zic si tie" ca are vre-o 20 cm, greutatea pe care trebuie sa o sustina este de un om X 2 = ~140 kg iar dimensiunea este de 180 x 200. Pot sa spun ca am avut mai multe saltele ( 4-5) si ceea mai buna ( pe departe) este ultima : Dormeo ( modelul cel mai scump) 

Inteleg ca esti fericit ca te pricepi la saltele. Da nu inteleg care e poanta  !

Link către postare
Lucianistrate
Chiar acum, Pop Vasile a scris:

Suntem "off topic" adica nu despre asta vorbim.

Ce contine salteaua nu stiu. ( asta e!) Daca intrebi, "iti zic si tie" ca are vre-o 20 cm, greutatea pe care trebuie sa o sustina este de un om X 2 = ~140 kg iar dimensiunea este de 180 x 200. Pot sa spun ca am avut mai multe saltele ( 4-5) si ceea mai buna ( pe departe) este ultima : Dormeo ( modelul cel mai scump) 

Inteleg ca esti fericit ca te pricepi la saltele. Da nu inteleg care e poanta  !

Nu e nici o poanta, toata lumea incearca sa ajute pe toata lumea. Si eu la randul meu am primit sfaturi de la comunitate.

Daca aveai o super saltea, singura rezolvare era un pat fix cu o saltea care sa te satisfaca si pe care sa o achizitionezi ulterior, dar daca ai pomenit de Dormeo in materie de saltele, sfaturile mele in materie s-au inchis si sincer inchei aici subiectul.

Deci bafta in continuare si nu uita, esti pe un forum unde colegii se ajuta intre ei, nimeni nu face misto de nimeni.

Seara buna

Link către postare
Pop Vasile

Imi pare rau ca, daca am pomenit de Dormeo ai inchis discutia.

Nu am ce sa fac : aceasta este salteaua mea din dormitor !

Link către postare
Lucianistrate

Aia nu e saltea, dar achizitioneaza rulota si beneficiezi de sprijinul meu in materia saltelei.

La rulota o sa-ti raspunda colegii, eu am o saptamana de cand am rulota, deci pas.

Link către postare
Marius George

Eu personal ma uit de mult la aceasta rulota Hobby insa financiar ma depaseste.
Pentru bugetul tau este OK.

Link către postare
Pop Vasile
On 12/16/2015 at 21:04, lucianistrate a scris:

Aia nu e saltea,

Te rog sa nu te superi. Vreau sa profit/profitam cei de pe forum, de aceasta discutie. Dupa mine, asa cum am scris, salteaua este esentiala intr-o casa. Ceea mai importanta !!!
In cativa ani va trebui sa-mi shimb salteaua. daca " Dormeo nu e saltea" , ce sa iau ? 

Merci frumos !

Link către postare
Pop Vasile
18 minute în urmă, MARIUSGEORGE a scris:

Eu personal ma uit de mult la aceasta rulota Hobby insa financiar ma depaseste.Pentru bugetul tau este ok.

Marius, lasa bugetul......

- cred ca pentru 2 persoane este mult prea mare

- are spatiu generos pentru luat masa ( 6 ?  persoane). Spun doar atat: nu vreau rulota pentru musafiri ! Oricum, luam masa afara, in cort.

- nu are un pat mare, matrimonial. Culoarul dintre cele doua paturi - da impresia unui hol, culoar sau loc de discutii ( camera de zi?) 

- nu prea se arata baia. Cu siguranta are.

Link către postare
Marius George
2 minute în urmă, Pop Vasile a scris:

Marius, lasa bugetul......

- cred ca pentru 2 persoane este mult prea mare

- are spatiu generos pentru luat masa ( 6 ?  persoane). Spun doar atat: nu vreau rulota pentru musafiri ! Oricum, luam masa afara, in cort.

- nu are un pat mare, matrimonial. Culoarul dintre cele doua paturi - da impresia unui hol, culoar sau loc de discutii ( camera de zi?) 

- nu prea se arata baia. Cu siguranta are.

Baia se vede foarte bine si este una chiar ok cu dus separat.Ca si camera de dormit pare ok deoarece cred ca fiecare pat are saltea.Despre mancat si cat despre musafiri depinde cu cine iesi cu cum socializezi.Sunt intalniri de 2 zile in care nu se merita sa intinzi cortul si daca mai si ploua acel loc este ideal pentru un pahar de vorba..Noi la intalniri de obicei seara ne adunam o seara la unu alta sera la altu si tot asa.Cum spuneam bugetul ma depaseste insa asemenea rulota asi lua in secunda doi ..Ca si pat matrimonial pe romaneste vorbind nu sunt in living acasa, si daca vreau sa fac ceva cu sotia este spatiu berechet....biggrin

Link către postare
Pop Vasile
3 minute în urmă, MARIUSGEORGE a scris:

.Ca si pat matrimonial pe romaneste vorbind nu sunt in living acasa, si daca vreau sa fac ceva cu sotia este spatiu berechet....biggrin

Marius, nu-i vorba de asta !

Noi oamenii, ne petrecem in pat 25-30 % din viata ! Pat inseamna somiera si saltea.

In vacanta ( in rulota) poate vrem sa lenevim si mai mut. De aceea este esential patul.

Eu stau la casa: am sufragerie si camera de zi. Foarte rar le folosesc : 3-4 ori pe an max !

Primesc musafiri, fac chefuri in gradina ( foisor, gratar, am si soba). Nu o sa ma inghesui niciodata in rulota ! ma intalnesc cu eventualii amici ( sau prieteni cu care am norocul sa voiajez) afara, in cort ! sau langa cort. Afara, in natura....

Dupa parerea mea, sufrageria ( 6 pers) este un lux nepermis intr-o rulota de 2 persoane. O masa cu 2 scaune, e suficient.

Link către postare
Gabriel Schuster

@Pop Vasile

Daca vrei sa primesti sfaturi despre rulote, eventual sa-ti expui doleantele, exista o firma in Cluj care vinde rulote sau aduce rulote la comanda. Sunt seriosi, eu si alti prieteni am luat rulote de la ei. Ii gasesti pe net, www.rulote-turistice-second.ro . Bafta multa!

PS Si mie imi place sa dorm comod, la prima rulota am renuntat la masa si banchete, am pus o somiera si am luat o saltea buna calitativ si cel mai important, usoara. Ca sfat, nu alege rulota avand ca principal criteriu patul sau salteaua, altele sunt elementele importante.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.