Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 8 Martie, 2020 Eu pe a mea (noua rulotă) am botezat-o Graziella. Atenție! Cu doi de "L". 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Claudiu Fabian Milea 79 Semnalează Publicat 26 Mai, 2020 Pe a noastra, copiii au botezat-o, Guffy! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gaina Catalin 5 Semnalează Publicat 14 Noiembrie, 2020 HOTEL C&F 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Neamtu Milian 6 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2021 Pai ce sa zic...? eu am luat-o botezata gata : Knaus Azur 400 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 29 Martie, 2022 Am schimbat denumirea inițială a autorulotei, pe care o alintam Camperino, în Portocala mecanică, pentru că după retapițare și remochetare și adusă fiind din Olanda, noul nume se potrivește de minune. Fotografiile vor vorbi de la sine... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.369 Semnalează Publicat 30 Martie, 2022 Felicitări @Ovidiu-Betty arată excepțional! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri