Vizitator 23 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2015 Ideea mi-a venit de la postarea colegului @Florin Drumea . Eu o voi boteza pe a mea HMS Cleopatra . De ce ? Cu ceva timp in urma am citit o carte despre marina militara britanica , si navele erau botezate HMS xxxxxxx , unde HMS venea de la His Majesty Ships ( Nava Majestatii Sale ) . Si daca tot este vorba de "regina" , atunci am ales sa combin cu ceva exotic , adica Cleopatra ( regina Egiptului) . Pentru detalii click AICI. Asadar , rulota mea se va numi de acum inainte HMS CLEOPATRA , iar botezul oficial va fi facut in primavara cu ocazia deschiderii sezonului 2016. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2015 Hmmm, buna idee, masinile mele sunt botezate dar la rulota nu ma gandisem. Voi cugeta la asta ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator 23 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2015 Hai ca v-am dat "tema de cercetare" . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2015 La 12/18/2015 la 10:17, Adrian V. a scris: Asadar , rulota mea se va numi de acum inainte HMS CLEOPATRA , iar botezul oficial va fi facut in primavara cu ocazia deschiderii sezonului 2016. Arată mai mult Cine sunt nasii de botez? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator 23 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2015 TE-AS FI PUS PE TINE , DAR TU NU AI VENIT SA-TI BOTEZI NICI COPACUL DE LA TANTAVA , ASA CA MA MAI GANDESC. POATE @Ionel G , NU STIU INCA . MAI VEDEM. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2015 Mea culpa.Recunosc cu mana pe inima, sunt vinovat.Asa ca , nu trage prea multe gloante..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator 23 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2015 Lasam topicul pentru botezarea rulotei . Da ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2015 Rulota = casutza Masina = Autobuzu' 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel G 6 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2015 Salut, Rulota mea fiind una mica nu putea fi numita decat "Lolote". 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Ionita 25 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2015 Uite ca la asta cu botezatul rulotei nu m-am gandit... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator 23 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2015 Nu te-ai gandit INCA! Stai sa vezi de acum inainte cate mai ai de facut . La 12/18/2015 la 16:10, Cristian Popa a scris: Rulota = casutza Masina = Autobuzu' Arată mai mult Daca masina ta este autobuz , eu cam ce ar fi trebuit sa-i spun lu' Vito care l-am avut ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2015 Trotineta.Doua roti si un protap. Asa este alintata/numita rulota noastra. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2015 Bubu-Copilu! Eu i-am spus pur si simplu Bubu, pentru ca asa ii spuneam la vechea masina VW Passat si la rulota Copilu ca o trag dupa mine. Asa ca daca am dat masina i-am mai dat un nume sa nu uit ca Bubu m-a plimbat prin cele mai frumoase si anevoioase locuri, si sa nu uit de ea. De aici vine si numele BUBU-COPILU! Uite asa ne mai inrudim si noi, trebuie sa cautam fiecare si nasul! Ca idee de nume, eu o mai alintam si Fluturas! Pentru ca am luat-o cu un fluturas pe aripa stanga fata, care mai e si acum acolo si il vad mereu in oglinda! Si acel fluturas a facut mai multi puisori care stau nedezlipiti si ma poarta pe aripile lor pe meleagurile tarii noastre! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2015 Cu parere de rau va spun ca eu nu mi-am botezat rulota si nici nu cred ca o s-o botez.Pentru mine, ea este a doua casa, iar daca celei in care locuiesc nu i-am dat un nume, cu siguranta nu ma tenteaza sa-i dau nici rulotei. Consider ca au avut grija fabricantii sa o boteze. Se numeste Knaus si cred ca este suficient. Sper sa nu va suparati ca vreau s-o las cu numele din fabrica!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Achim Dan 0 Semnalează Publicat 29 Decembrie, 2015 Flori Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Carol Racz 0 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2016 Super tare să-ți botezi rulota. La asta nu m-am gândit . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator 23 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2016 @Carol Racz daca romanii au talent , apai rulotistii sunt nebuni . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin S 208 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2016 Rulota - Little Big Dacia - Mobidik Subaru - Suby Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2016 Eu inca mai strang bani pentru botez 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2016 Din ziua in care am cumparat-o am botezat-o CORI 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marinescu Ion 59 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2016 .....Din ziua în care am primit numărul de înmatriculare și anume PH 15 MJD....de atunci se cheamă "mujdeiu' " . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator 23 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2016 O sa fie multi care o sa spuna : " Mancati-as rulota ta !" 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2016 Eu as prefera sa-i spun "mancati-as JB-ul tau" ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2016 Eu ma limitez la sunculita care o aduce la fiecare intalnire...... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vizitator 23 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2016 Va trec la off-topic. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri