Stefan P

Bun găsit!

17 postări în acest subiect de discuţie despre Bun găsit!

Bun găsit!

Stefan P

Bun găsit dragă comunitate !hi

Mă numesc Stefan, sunt din București, rulotist din 2013.

Am un Fent Diamant din 1990 și fiindcă nu am copii eu îi zic COPILU :laughing: și o trag după mine cu plăcere cu un tractor marca Skoda Octavia Scouthi.

Pasionat pentru off camping, imi plac drumețiile pe munte-creste, vârfuri, peșteri... voie bună, de preferat lângă un pârâu cu apă rece, limpede, o sfârâială și o băutură receeee xll.

Distribuie această postare

Link către postare

Mihai PATRULETE

Salutare salutare si bun venit in comunitatea()|()|

Link către postare
Viorel C.

bun-venit

Bun venit alaturi de noi!!

nay

Link către postare
Bogdan Ploiesteanu

Bun venit printre noi! bun-venit

Link către postare
Costica V.

bun-venit

Link către postare
Daniel P

Bine-ai venit pe forum Stefane !!! superok

Ai stat tu si ai cugetat si iar ai stat si ai cugetat si pana la urma te hotarasi sa vii alaturi de noi...BRAVO !!! :clapping:

P.S. Ne-am cunoscut la ultima ieseala acum 3 saptamani de 1 Decembrie pe Valea Cerbului si e unul din rulotistii in compania carora mi-ar face placere sa fiu de cate ori voi avea ocazia...xll

Link către postare
Daniel P

Nu pot veni miercuri, am explicat in topicul respectiv ca sunt tura de serviciu...tamp

Link către postare
Sorin  Leitoiu

Bun venit printre noi !bun-venit:christmas:

Link către postare
Eugen David

bun-venit    nay   :christmas:

Link către postare
Enache Lucian

Bine ai venit in comunitate!  nay

Link către postare
Drinovan Ovidiu

Bun venit ! bun-venit

Daca timpul iti permite te asteptam cu poze si unele impresi din iesirile avute!

Tot pe forum gasesti cele doua topicuri unde poti sa prezinti masina si respectiv rulota!

Link către postare
Stefan P

Salutare tuturor!

Imi cer scuze ca raspund asa de tarziu, dar am fost tot plecat si nu am avut net asa bun sa pot lua legatura cu dvs.

Va multumes pentru primirea frumoasa care mi-ati oferit-o!

Nea Dane a fost intradevar o iesire frumoasa si as vrea sa mai iesim cel putin in aceasta formatie daca nu mai multi!Cea mai distractivă iesire! Multumesc!

De intalnit nu credca am timp miercuri ca sunt cu serviciu si c-am ocupat in perioada asta, dar nu raman dator, ne vedem noi...biggrin

Link către postare
Stefan P

O sa incerc sa pun si poze dar inca nu stiu, nu ma descurc, trebuie sa invat! Cand dau add imi spune ca e prea mare poza si nu stiu cum se face mai mica!

De plimbat m-am plimbat in fiecare an din 2013 cel putin o data pe an.

Pe scurt: cel mai drag loc imi este in Apuseni, anul trecut am stat 2 saptamani in poiana Glăvoi, un loc mirific, off camping, sunt foarte multe corturi in poiana, rulote mai putine, apa de baut se gaseste la o cismea in poiana, mi-ar fi placut sa fie mai mare paraul care trece prin poiana dar e multumitor si asa. Celor care ajung pe acolo sfatuiesc sa-i faca o vizita la Nea Costi, un om minunat de nota o mie....Cat am stat acolo am facut foarte multe trasee pe munte, destul de usoare ex. Cheile Galbenei, Focul viu, Avenurile, vf. Glavoaia, Lumea pierduta, Izbucul galbenei, Sorburile, Cetatile Radesei, Cheile Somesului cald, Padisul, si nu in ultimul rand Cetatile Ponorului si Balcoanele....

Cea mai tare experienta am avut-o anul trecut in Glavoi cu inundatia ; a plouat mult dar a fost super. M-am trezit dimineata si am iesit di rulota sa vad cum mai este debitul la apa , daca a mai crescut, ca incepuse sa creasca, totul era perfect, m-am mai pus la o portie de somn, dupa o jumatate de ora numai aud...e numai apa in cort, eu prin somn, unde in cort? cand am realizat ca de fapt era vorba de cortul de la rulota, nici nu stiu cum am sarit ca ars, si surprizaaaa, apa mai avea 10cm si intra in rulota, ce imagine....toate pluteau: castroane, vase, incaltaminea si altele...cand am tras de fusta de la cort sa dus apa din cort pe sub rulota cu tot cu sandale si papuci, un papuc l-am gasit dupa vrea 4 zile. Ce sa mai, frumoasa experienta, mi-a placut la nebunie, as mai vrea!
Pentru cei care sunt interesati sa mearga le spun ca din Pietrosa e asfalt nou nout pana sus la iesirea din padure pana unde se face bifurcatia spre Glavoi si de aci mai sunt 3 km de drum pietruit dar acceptabil, daca am tras eu rulota cu VW Passat break din 2001 care este destul de jos inseamna ca se poate merge linistit. Un dezavantaj e drumul de la Deva la Brad unde se lucra destul de binisor, si cel mai naspa de la Brad la Pietroasa. Sunt multe semafoare dar daca ajungi sera mai tarziu e ok, numai ca drumul e mai prost. Ar mai fi multe de povestit dar...nu vreau sa plictisesc! Dar fiindca mai sunt si unii dornici sa mai afle de iesiri, le mai spun cateva. La vreo 3 km de Voineasa spre Obarsia Lotrului am stat 5 zile.  Super fain, apa curata, rece, verdeata, lemne din belsug....

In poienile  Valsanului am mai fost vara asta cu nea Marian Lungu si Nea Gigi, frumos si acolo. Acum 2 ani am stat pe Transfagarasan , mai jos la Piscu Negru si de acolo am plecat 5 zile la Herculane la bai.
Ce sa zic am carat-o dupa mine destul. Pe la Lacul Sf. Ana am ajuns cu ea dar am plecat ca nu mi-a placut.
In afara de rulota mai fac iesiri si cu cortul.
Sunt multe de povestit dar nu aici ca ocupam spatiu mult, poate la un pahar de vorba candva!

O seara buna va urez!

Modificat de Adrian V.

Link către postare
Viorel C.

Incearca si micsoreaza imaginile cu unul din multele programe pe care le poti descoperii cu Google.
Urmareste tutorialul existent in forum referitor la Cum se posteaza imagini in forum si incearca si urca imaginile pe un site de upload.
Succes!

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.