Stimati colegi, Dupa prezentarea rulotei, urmeaza tractorul din dotare: Hyundai Santa Fe 2003  2.0 CRDI  4x4. Masina a fost achizitionata special pentru mers la pescuit sau iesit in weekend pentru relaxare. Dupa ce am impins la masini prin noroaie de mi-a venit acru, am zis ca fara 4x4 in curte nu mai merge.  Initial am optat pentru un Suzuki Grand Vitara din 99 cu reductor si diferential central blocabil, insa motorul de 2.0 benzina consuma cat vroia el, atat afara, cat si in oras, si a trebuit sa-l vand dupa cateva luni. Santa Fe-ul a fost cumparat second hand in 2012 la 135.000 Km, in prezent are 158.000km cu revizii facute anual, indiferent de numarul de km acumulati (in medie face cam 6000-7000km pe an).  Are MMA 2380kg si poate trage 2000Kg cu dispozitiv de franare. Ca dotari are clima automata, geamuri si oglinzi electrice, oglinda retrovizoare electrocromatica, tapiserie de piele bej, geamuri fumurii din fabrica, radio-cd original, inchidere centralizata si alarma originala, ABS, doar TCS nu si ESP, incalzire electrica auxiliara (nu stationara), airbaguri frontale si laterale. Din cauza piticilor de pe creieri a primit scut de aluminiu pentru motor, schimburi uleiuri in cutie/grupuri/cutie de transfer, distributie noua, baterie noua, bujii noi...si 3 seturi de roti. Dupa ce am schimbat 2 randuri de BFG-uri care nu m-au satisfacut (BF Goodrich All Terrain  si BF Goodrich Long Trail ), am ramas la Cooper Discoverer STT de 225/75/16 pentru mers oriunde, dar nu in oras, un set de Michelin Latitude Alpin de 235/70/16 de iarna, si un set Pirelli Scorpion de 225/70/16 de vara. Toate au rezerve dedicate, pentru marimile si utilizarea lor. Cele de iarna sunt puse pe jante de tabla, iar cele de noroi si cele de vara sunt pe jante de aliaj. Mai are 3 seturi de bare de portbagaj de la Thule: pe unul am un portbagaj grila de la Thule, pe al doilea am suportii de biciclete, iar al treilea trebuie sa primeasca un cort de plafon (pentru zone in care nu ai acces cu rulota). Barele au atat sistem de fixare pe plafon, cat si pentru fixare pe bare longitudinale. Ajunge, altfel o sa creada lumea ca am pus anunt de vanzare. Mai jos pozele cu masina,     Inca ceva poze.